Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 Video İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
90.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

BF nasıl bu kadar yüksek puan aldı diyen arkadaşlarıma tavsiyem gidip oyunu satın alıp multiplayer'a girmeleri. ''İki oyunu da oynadım MW daha güzeldi ama daha düşük puan'' aldı demek = torrentçilik. Zira iki oyun da 4-5 saatlik single player kısımları baz alınarak puanlanmıyor. Multi alıyor büyük kısmını puanların. Ha BSC incelemesinde belirtmemiş olabilir ama snamıyorum ki şu oyunlara senaryoya bakıp ta puan verildiğini. Verilirse de saçma olur. Lan 70 dolar vereceksem 5 saat için mi 500+ saat için mi vereceğim o parayı. Biraz makul olun. Multi oynamadan yorum yapmayın.

Hocam hayatlarında hiç orjinal almışlarmı ki onlar :) Yorumunu da çok beğendim gayet açık bir yorum olmuş

Oyun rekor kırdı bilmem mağaraya geldi mi haberi ?

• BF fanboylarının tek kozu grafik.Tutturmuşlar grafikleri iyi değil diye.MW3'ün grafikleri BF3 kadar güzel olmasa da çoğu fps oyunundan güzel diye düşünüyorum.Bence grafikten çok verdiği zevk önemli.Bazıları sanırım tank kullanmak ve uçak sürmekten zevk aldığı için BF3'ü övüyor.
  • Tamam grafikler kötü ses efekleride vasat olmuş ama senaryoya çizgisel derseniz oyuna haksızlık etmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farcry535

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

bende bf3 de var codda var bugün codu aldım hem single hem multi oynadım,bf3 ü psn kardeşlikten almıştım singleda cod mükemmel multidede bence baya zevkli beğenmeyenler neden beğenmiyor anlamıyorum cod hiç yılın oyunu olacam diye iddada bile bulunmadı bf3'ün nerdeyse hep reklamını gördük onun multisi iyi ama bence reklamlarında baya abartılmış,bf3 sadece seslerde çok iyi geri kalan herşey için cod,adam vurmak,koşmak,nişan almak bile süper bf3 de multide bile herkes birbirine bemziyor yaf adamı ayırt etmek zor geliyor iki oyununda fanı değilim ama cod kesinlikle süper

grafikte'de cod diyosun ?

Grafiği codun bence kötü değil bf3 ün daha güzel onuda multi baya oynadım beğendim ama codun multisine girince bidaha bf3 ü açmadım

• optimizasyon süper, keşke bütün oyunları cod motoru ile yapsalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

optimizasyon süper, keşke bütün oyunları cod motoru ile yapsalar

Yok daha neler kardeşim abartma.Sırf optimizasyon var diye düşünsene Crysis 1,2,GTA IV,BF3'ün IW Engine ile yapıldığını.Hani nerde fizik hani nerde gerçekçi gece gündüz.Hani nerde o dehşet manzaralar.
  • Tamam BF3 muhteşem grafikler sunuyo muhteşem sesler oynanış filan falan vb....
    Ama MW3 çok satılıyo çünkü BF3 direk sistem istiyo şu zamanda herkesin bilgisayarında
    intel i7 işlemci hd 6990 ekran kartları yok ve herkesde alamıyo.Yani porche alırken benzinini kabullenerek alıcaksın sistemin yoksa porcheye tüp taktırmayacaksın :) sonuç olarak:

CRYSİS 2 İYİDİR İYİ :) :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

@By_e

Şimdi ben bir şey sormak istiyorum,hikaye modu için "biraz daha esas oğlan olmak isterdik"diyorsunuz.
    Videonun ilerleyen kısmında ise; "takım arkadaşlarımızın bir işe yaradıkları yok,tek başımıza da olsan aynı eforu sarfederdik"dediniz.
    Yok eğer sizin kastettiğiniz senaryoda daha fazla rol almaksa Yuri'yi nerdeyse tüm oyunda kontrol ediyoruz ve görüyoruz ki Yuri MW2 den berri var,e Price da MW1 den berri.Kaldı ki Price'ı dahi kontrol ediyoruz oyunda.Daha ne kadar üzerimize kurulabilir ki oyun.Ayrıca o Load ekranlarını genel itibariyle Price'ın sunduğunu da düşünecek olursak (ki başarılı sesiyle o sunmalı zaten) senaryo ilerleyişi açısından da sürekli Price kontrol etmek abes olmazmıydı?

-MW2 ile aynı motoru kullanan bu oyun için, o zaman ki inceleme de övgüyle bahsettiğiniz Silah seslerine şimdi neredeyse berbat diyorsunuz.Grafiği anlarım içinde bulunduğumuz standartlara göre yorumlarız fakat AK47 nin sesi ilk üretildiğinde berri aynı.Ayrıca o eleştiriyi yaparken ki sahnede kullandığınız silahta susturucu olması kaç Puan?

-Aksiyonların çok tahmin edilebilir şekilde gerçekleştiği söyleminize de katılamicam,kim o tankın döşemeyi çökerteciğini ve akabinde üzerimize araba düşeceğini sezdi yada kim o uçak bölümünde ki tanımında dahi güçlük çektiğim savaş sahnesini öngördü.Yok sizin tahminden kastınız,kesin bomba atacaklar şimdi yada bak dedim heli geldi işte tepemize şeklindeyse bilemem.Kum fırtınası sahnesini daha önce o şekliyle hangi oyunda gördük?

-Grafikler eski,kaplamalar başarısız,patlamalar sönük,bunlar tamam çok ortada olan şeyler kesilikle yeni bir motor olmalı bencede.

Umarım yanlış anlaşılmamışımdır ben bi forum üyesi olarak yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum.
    İnceleme için de teşekkür ederiz.

Merhaba,

Mesajın çok hoşuma gitti. Fikirlerinizi güzel bir üslüp ile anlatmışsın, benden de cevaplar gelsin o zaman. :)

1 - Esas oğlandan kastım, oyunun çizgisel yapısı. Bize verilen sorumluluklar gerçekçi bir tecrübe yaratmıyor. Makinalının başına geç, treni kovala ya da füze gönder gibi tamamen göstermeklik senaryolar ile uğraşıyoruz. Daha fazla özgürlük ve cidden emek gerektiren görevler beklerdim.

2- Bu sene silah seslerinin bir çoğunu yeniden kaydettiler ve sonuç hiç olumlu değil. Ben BF3'ü beğenen biri değilim ama silah sesleri konusunda kıyaslama yaparsanız, dediklerimi daha net anlarsınız. Açık ve kapalı mekan farkını bile yeterince hissedemiyorsunuz. Bir de son olarak eklemem lazım. Yeni askerden geldim, bu yüzden sesler konusunda ciddi tecrübem var, bilesin. :)

3- Senelerdir oyun oynamaktan ötürü olsa gerek tank bölümünde bir aksilik olacağını otoparka girer girmez hissettim. Zaten sadece tank bölümüne odaklanma, oyunda buna benzer bir çok tahmin edilen aksiyon sahnesi bulunuyor. Örneğin suçlular tren ile kaçarken, trenin raydan çıkacağını çok önceden görmek gibi. O bölümde trenin içine sızsak, orda bir mücadele yaşansa, daha gerçekçi bir yapı olmaz mıydı ? Oysa sadece trene amaçsız ateş ediyoruz, zaten o kadar hızlı bir ilerleyiş var ki, nereyi vurduğumuzu kestirmemiz bile çok zor.

Umarım cevaplarım anlaşılmıştır, net olarak bakıp değerlendirdiğimde ortaya çıkan puanlar bu şekilde.

İyi günler,

Erdinç İyikul

• valla o tank sahnesinde bir şeyler olacağını anladım ama ama rus başkanının olduğu bölümün sonunu çakamamıştım çok şaşırdım dedm nooluyoz..
  • bf3 bf3 diyo herkes ne var o oyunda bi grafikleri iyi diye oyun en iyi fps oyunu oldu Hikayesı bile yok 5 bölüm koymuşlar oraya okadar başka bişiy yok,Ama Cod isterse en kötü grafikleri olsun oyun oynanıyo her bölümde ayrı bi heycan var hikayesi film gibi hangi oyunda var bu film gibi oynuyoruz ve nankörlük yapmayın bf3 yokken cod vardı,Bf3 Grafikleri nekadarda iyi olsa Call of duty`i Gecemez .d
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

BF nasıl bu kadar yüksek puan aldı diyen arkadaşlarıma tavsiyem gidip oyunu satın alıp multiplayer'a girmeleri. ''İki oyunu da oynadım MW daha güzeldi ama daha düşük puan'' aldı demek = torrentçilik. Zira iki oyun da 4-5 saatlik single player kısımları baz alınarak puanlanmıyor. Multi alıyor büyük kısmını puanların. Ha BSC incelemesinde belirtmemiş olabilir ama snamıyorum ki şu oyunlara senaryoya bakıp ta puan verildiğini. Verilirse de saçma olur. Lan 70 dolar vereceksem 5 saat için mi 500+ saat için mi vereceğim o parayı. Biraz makul olun. Multi oynamadan yorum yapmayın.

Hocam hayatlarında hiç orjinal almışlarmı ki onlar :) Yorumunu da çok beğendim gayet açık bir yorum olmuş

Oyun rekor kırdı bilmem mağaraya geldi mi haberi ?

Bak liseli kardeşim, önce biraz kitap okumanı öneririm niye anlama yeteneğin gelişsin diye, önce arkadaşın mesajını, sonra benimkini oku ne demek istediğimizi yine anlamazsan ben sana açıklarım tamam. Sana da suç bulmuyorum bizim toplumun en büyük özelliği okuma özürlüsü olması o fertlerden biri de sensin maalesef...

Fazla bir ayrı telden çalma olayı yok ki yorumumda ? O kadar atıp tutmuş arkadaş multiye girmemişler demiş,torrentçiler demiş.Nereden biliyor ki o eleman kahin mi ? Hiç mi duymamış satış rakamlarını,hasılatlarını ? Bu kadar insan single için mi orjinal alıyor ???

Ayrıca aradaki puan farkıda fanboyluğun ne kadar üstdüzeyde olduğunun göstergesidir.İncelemede zaten gözümüze giriyorArkadaşlara hak vermemek elde değil.

Seninde klasik CoD konularına girip karalamaya çalışan BFanboy olduğun belli zaten imzandan.Rekordan sonra tekrar türediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 19 Kasım 2011; 12:08:12 >

• Rocker_
    Çizgisel tabiki duvara bomba koy patlat ağır çekimde adamları öldür bumudur çeşitlilik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

bf3 bf3 diyo herkes ne var o oyunda bi grafikleri iyi diye oyun en iyi fps oyunu oldu Hikayesı bile yok 5 bölüm koymuşlar oraya okadar başka bişiy yok,Ama Cod isterse en kötü grafikleri olsun oyun oynanıyo her bölümde ayrı bi heycan var hikayesi film gibi hangi oyunda var bu film gibi oynuyoruz ve nankörlük yapmayın bf3 yokken cod vardı,Bf3 Grafikleri nekadarda iyi olsa Call of duty`i Gecemez .d

grafikleri şişirme ışık oyunları felan alayı hazır scriptlerden oluşuyor. bana göre iyi bile değil zaten 2011 in en iyi grafikli oyunlarında bile yarışamıyor. bu durum tokandığından bfanboy n1 virüsler bugünlerde daha agresifler her mesaja saldıracaklardır takmayın kendi hallerinde konuşup dursunlar.

• @Aykut1993, İnsanların mesajlarından oyunun multisini oynayıp oynamadığını anlarsın eğer dikkatli okursan, 2. bir nokta benim bitirmediğim Call of duty serisi yok multisini de oynarım açıp ara ara,3. nokta eğer biraz düzgün üslup kullanmış olsaydın sana öyle cevap yazmazdım biraz üslubunu düzeltirsen sevinirim karşında liseden arkadaşların yok, benim kızdığım nokta kimse yanlış anlamasın ama bilinçsiz call of duty oyuncuları yüzünden sektörde ilerleme olmaması, EA'nın oyun yapım şirketleri sürekli bir ilerleme, sürekli bir gelişme halindeler, adamlar çıtayı sürekli yükseltmeye çalışıyorlar fakat Call of duty serisinin yapımcıları ne yapıyor, her sene aynı oyunu çıkartıyorlar, ne de olsa kimseden tepki yok fanlıkları yüzünden, adam enayi mi çıtayı yükseltip para harcasın enayi değil, ayrıca Erdinç İYİKUL, sürekli call of duty oynayan birisi aslında BF 3'ü onun kadar oynamaz yukarıdaki mesajında da belirtmiş, zaten iki oyun arasındaki grafik, ses ve ortam farkını göremiyorsanız, bir doktora görünün bence...İnsanların tercihlerine saygım vardır ama yine tekrarlıyorum kimse boş konuşmayacak...

• ''Kurşuuun adres sormaz ki''
  • I <3 BF3
  • Bu kadar vasat grafik ve ses ile bile bu kadar etkileyici single player deneyimi yapabiliyorlar ve satış rekorları kırabiliyorlar. Demek ki grafik ve gerçekçilikten ibaret değil herşey.
  • BSC'de BF3'çü çıktı böle bi oyuna 8.6 verilir mi?
  • quote:

@Aykut1993, İnsanların mesajlarından oyunun multisini oynayıp oynamadığını anlarsın eğer dikkatli okursan, 2. bir nokta benim bitirmediğim Call of duty serisi yok multisini de oynarım açıp ara ara,3. nokta eğer biraz düzgün üslup kullanmış olsaydın sana öyle cevap yazmazdım biraz üslubunu düzeltirsen sevinirim karşında liseden arkadaşların yok, benim kızdığım nokta kimse yanlış anlamasın ama bilinçsiz call of duty oyuncuları yüzünden sektörde ilerleme olmaması, EA'nın oyun yapım şirketleri sürekli bir ilerleme, sürekli bir gelişme halindeler, adamlar çıtayı sürekli yükseltmeye çalışıyorlar fakat Call of duty serisinin yapımcıları ne yapıyor, her sene aynı oyunu çıkartıyorlar, ne de olsa kimseden tepki yok fanlıkları yüzünden, adam enayi mi çıtayı yükseltip para harcasın enayi değil, ayrıca Erdinç İYİKUL, sürekli call of duty oynayan birisi aslında BF 3'ü onun kadar oynamaz yukarıdaki mesajında da belirtmiş, zaten iki oyun arasındaki grafik, ses ve ortam farkını göremiyorsanız, bir doktora görünün bence...İnsanların tercihlerine saygım vardır ama yine tekrarlıyorum kimse boş konuşmayacak...

sektördeki ilerlememe olmamasının sebebini cod sanıyorsan öyle düşünmeye devam et. arkadaşım eldeki malzemeler belli milattan kalma konsollar adamlar ekmeği zaten oradan yiyor pc yi geçin. codcuları suçlayacağına konsol sektörünü suçla adam yeni motorda kullansa bugünkünden fazla öteye gidemeyecekler ve bir sürü bugla optimizasyon problemleriyle boğuşacaklar. niye yeni motor yapsınlar? 2013 de çıkacak olan cod yenilenmiş olarak next gen konsollara gelecek ağzınız açık izleyeceksiniz grafik grafik diyen çeneleriniz kapanacak.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.