Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare Remastered sistem gereksinimleri açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered sistem gereksinimleri açıklandı 
    2007 yılında piyasaya çıkan ve Call of Duty serisinin en beğenilen yapımları arasına girmeyi başaran "Modern Warfare", yenilenen yüzü "Modern Warfare Remastered" ile bu hafta içerisinde oyunseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Edinilen bilgilere göre genel yapının ve hikayenin bozulmadığı oyunda ufak ancak etkili birtakım iyileştirmeler yer alıyor. Üstelik yapımcı firmadan gelen açıklamaya göre Playstation 4 Pro’yu destekleyeceği ve 4K grafik çözünürlüğüyle uyumlu olacağı dile getirilen oyunda Yüzbaşı John Price’ı tekrar görme fırsatı yakalayacağız.

PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için 4 Kasım Cuma günü Call of Duty: Infinite Warfare ile birlikte çıkış yapacak olan Call of Duty: Modern Warfare Remastered, bağımsız bir oyun olarak piyasaya sürülmeyecek. Oyunu oynayabilmek için ne yazık ki mutlaka Call of Duty: Infinite Warfare’in özel sürümünü satın almanız gerekiyor.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered sistem gereksinimleri: 
    • Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit / Windows 10 64-Bit
    • Intel Core i3-530 @2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @2.80 GHz
    • 6 GB RAM
    • NVIDIA GeForce GTS 450 - 1GB / ATI Radeon HD 7850 - 1GB
    • 55 GB depolama alanı
    • DirectX 11

• cod 4 rem,,,,2 ay sonra 10 dolara alirim

• bu degilde world at war remastered yapsalardı çok sevinirdim veya world at war 2

• Hayret DirectX 11 miş, yeni ekran kartı aldırmak için millete ben DirectX 12 olur diyordum.

• Modern warfare gibi bir oyun hakediyor... ah o suikast bölümü o atmosfer hiçbir fpsde o kadar etkileyici bölüm yok tekrar yükleyip oynamak gerek :)

• 2008 yılında ne oynardım şu oyunun multisini :(

• Tamamen saçmalık 7850'nin karşılığı GTS 450 şimdi güldürmeyin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

Modern warfare gibi bir oyun hakediyor... ah o suikast bölümü o atmosfer hiçbir fpsde o kadar etkileyici bölüm yok tekrar yükleyip oynamak gerek :)

Ben şu an MW1, MW2, MV3'ü yüklüyorum. Yemişim remastered'i. :)Call of Duty: Modern Warfare Remastered sistem gereksinimleri açıklandı

• prodigy842 P kullanıcısına yanıt
    Adamsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NVIDIA GeForce GTS 450 - 1GB / ATI Radeon HD 7850 - 1GB
    55 GB depolama alanı

ekran kartı gereksinimi şaka gibi rematered diyip sadece texture yenilemişler heralde

• Sirf mw4 icin oyunu almayi dusunuyorum ama ileride bunua ayri satacaklarini diyenler oluyor bu yuzden bekleyecem.

• Serinin en beğendiğim ve en çok oynadığım oyunuydu. Fiyatlandırmasını merak ediyorum. Bokunu çıkarmazlarsa Steam'ın yılbaşı indirimleriyle alrım.
  • win7 - 200TL
    i3 cpu - 400TL
    8gb ram - 160TL
    Radeon HD7850 - 400TL

TOPLAM: 1160TL

tabi buna anakart(200),psu(150),hdd(250),kasa(200),dvd/blueray(200),klavye/mouse(150) ekleyince 1260TL daha gelir.call of duty infinite warfare oyunu 230TL.yani genel toplam 2640TL.

ya da 1300tl'ye ps4 satılıyor.call of duty infinite warfare de 260tl.genel toplam 1560TL.

tv veya monitör tercihi iki sistemde de ortak maliyet olduğundan hesaba katmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 1 Kasım 2016; 13:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

win7 - 200TL
    i3 cpu - 400TL
    8gb ram - 160TL
    Radeon HD7850 - 400TL

tabi buna anakart(200),psu(150),hdd(250),kasa(200),dvd/blueray(200),klavye/mouse(150) ekleyince 1260TL daha gelir.call of duty infinite warfare oyunu 230TL.yani genel toplam 2640TL.

ya da 1300tl'ye ps4 satılıyor.call of duty infinite warfare de 260tl.genel toplam 1560TL.

tv veya monitör tercihi iki sistemde de ortak maliyet olduğundan hesaba katmadım.

Fps mouse ve klavye ile oynanir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: canpinar

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

win7 - 200TL
    i3 cpu - 400TL
    8gb ram - 160TL
    Radeon HD7850 - 400TL

Fps mouse ve klavye ile oynanir hocam.

neden?konsolda da oynanıyor.alışkanlık meselesi.

pc'den geçenlere de böyle ara çözümler varhttps://eu.splitfish.com/fragfx-game-controllers/fragfx-shark-ps4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 2 Kasım 2016; 13:8:4 >

• canpinar kullanıcısına yanıt
    Evet, daha kolay oynanir ancak konsolun zevki ayri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodigy842

quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

Modern warfare gibi bir oyun hakediyor... ah o suikast bölümü o atmosfer hiçbir fpsde o kadar etkileyici bölüm yok tekrar yükleyip oynamak gerek :)

Ben şu an MW1, MW2, MV3'ü yüklüyorum. Yemişim remastered'i. :)Call of Duty: Modern Warfare Remastered sistem gereksinimleri açıklandı

soap ölüyor.

• Oyunu oynayabilmek için ne yazık ki mutlaka Call of Duty: Infinite Warfare’in özel sürümünü satın almanız gerekiyor.

Call of Duty: Infinite Warfare Digital Legacy Edition Satın Alın
    Includes Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered
    249,00 TL

Klasik Activision. Paraya doymuyor umarım yok olur bu pis oyun şirketi. İlk bu sonra Ubisoft sonra da Bethesda. Üçü de bir CDPR etmez.
  • ne yapıyoruz bekliyor muyuz almak için. steamde yorumlar genelde kötü.
    G2A da STEAM CD-KEY EU 130Tl ama yinede beklesek mi 1 2 ay. hem oyun update olur adama benzer
  • turkprince kullanıcısına yanıt
    Hâlâ oynayan çok var hocam. Nostalji yapmak isterseniz, dolu server rahatlıkla bulabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.