Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare2 YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OTELE BİZİM ADAMLAR KAPIDA KONUŞURKEN adam cıkım 2 öldürüyor sonrada bizim arabaya ateş edıyorlarda şöför ölüyor bende takıp edıyorum o siyahı adamı nasıl eyakalıcam ateş edınce ölüyor? yardımcı olursanız sevinirim

• ayağına bir kere ateş ediceksin yere düşüyor ozaman yanındaki adamlar yakalıyorlar..
  • O bölümde bende ilk önce öldürmüştüm. Sırtına 1 kere ateş etmen lazım. Fazla değil. Zaten ondan sonrasını halledersin.

NOT: Oyun bana çok kısa geldi. Tadı damağımda kaldı zaten. Biraz daha uzun yapsalardı keşke.
  • topuğuna sık!!!
  • hemen sıkayım ayagına topac ya uyuz olmuştum
  • topuktan protesto çek
  • ilk oynadığımda direk kafasına ateş ettim (mw1'de onlinenin etkisi :D) ama bidaha oynadığımda ayağına sıktım yere yığıldı namıssız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrenadeLauncher

ilk oynadığımda direk kafasına ateş ettim (mw1'de onlinenin etkisi :D) ama bidaha oynadığımda ayağına sıktım yere yığıldı namıssız :D

aynen ya di,rek kafya sıktım geberdi :D sonra leg cut felan sesleri duydum topuğuna sıktım
  • hehe hepimiz ne kaptırmışız ha herkes direk ya kafadan yada indirmiş ilk seferinde. bende öyle yaptım sonra dank etti...
  • malesef ben de ilkinde delik deşik etmiştim
  • Ben Koluna Sıkmıştım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.