OTELE BİZİM ADAMLAR KAPIDA KONUŞURKEN adam cıkım 2 öldürüyor sonrada bizim arabaya ateş edıyorlarda şöför ölüyor bende takıp edıyorum o siyahı adamı nasıl eyakalıcam ateş edınce ölüyor? yardımcı olursanız sevinirim
ayağına bir kere ateş ediceksin yere düşüyor ozaman yanındaki adamlar yakalıyorlar..
O bölümde bende ilk önce öldürmüştüm. Sırtına 1 kere ateş etmen lazım. Fazla değil. Zaten ondan sonrasını halledersin.
NOT: Oyun bana çok kısa geldi. Tadı damağımda kaldı zaten. Biraz daha uzun yapsalardı keşke.
topuğuna sık!!!
hemen sıkayım ayagına topac ya uyuz olmuştum
topuktan protesto çek
ilk oynadığımda direk kafasına ateş ettim (mw1'de onlinenin etkisi :D) ama bidaha oynadığımda ayağına sıktım yere yığıldı namıssız :D
quote:
Orijinalden alıntı: GrenadeLauncher
ilk oynadığımda direk kafasına ateş ettim (mw1'de onlinenin etkisi :D) ama bidaha oynadığımda ayağına sıktım yere yığıldı namıssız :D
aynen ya di,rek kafya sıktım geberdi :D sonra leg cut felan sesleri duydum topuğuna sıktım
hehe hepimiz ne kaptırmışız ha herkes direk ya kafadan yada indirmiş ilk seferinde. bende öyle yaptım sonra dank etti...
malesef ben de ilkinde delik deşik etmiştim
Ben Koluna Sıkmıştım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme