Bildirim
Call of duty MW2 almaya değer mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim 2010da almıştım arkadaşlarla oynamak için sonra dayanamadım hileyle oynayayım dedim ve ban yemiştim 1. haftasında. Dün de anılarım depreşti o kadar bfden ve mw3ten sonra dedim alayım lan şu oyunu. Steamde 30 liramı neydi ama ben 22tlye key sitesinden aldım oyunu ve her dil var rusça değil yani. Şuan saat 6.22 ve 750 online var toplamda bu saatte,gündüz daha fazladır diye umuyorum. Ben TDM sevdiğim için sürekli o modda takılıyorum oyuncu sıkıntısı yok ama odalar çok dolu olduğu için oyuncu bekliyoruz bazen :) anlayacağın eğer cod serisinden hoşlanıyosan mw2 alabilirsin şuan oyun halen canlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet dün aldım gayet hoşuma gitti bayağı fazla oyuncusu var max 30 sn bekledim 10 saate -
Hayırlı Olsun =) -
Hocam post kasmayın lütfen her konuya mesaj atıyorsunuz hepsi aynı tarz boş boş yazılmış yorumlar ya bir mantığı olsun yazdığınız yada hiç yazmayın. Yanlış anlamayın boş yere ban yemenizi istemem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X