Şimdi Ara

cod 4(call of duty 4) single player hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • call of duty 4 multiplayer giriyor ama ama singleplayer tılıyorum hiç birley olmadan anında atıyor yarıdmcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

• upp pls
  • interneti kapatıp açmayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz c

interneti kapatıp açmayı dene

ne alaka kardiş single diyorum multi açılıyor single girerken bunu diyo bi alaksı olabilirmi
     cod 4(call of duty 4) single player hata
  • tamam işte o çıkan şeye hayır de. sonrada internetini devre dışı bırakıp girmeyi dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz c

tamam işte o çıkan şeye hayır de. sonrada internetini devre dışı bırakıp girmeyi dene.

sagolasın denıyorumn
  • böyle bi pencereyle karşılaşanlarda evette de hayırda da birşey olmuyordu sanırım ama seni bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

böyle bi pencereyle karşılaşanlarda evette de hayırda da birşey olmuyordu sanırım ama seni bilemem

bende öyle biliyodum zaten bu pencereyle ilgisi yok gibi bi bilgisi olan varsa pls paylaşsın
  • ARKADAŞLAR BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLERDE YORUM YAPMAYIN YOK İNTERNETİ KAPA YOK ADSL NİN FİŞİNİ ÇEK ALLAHINIZI SEVERSENİZ O SORUĞU ŞEY OYUNA GÜVENLİ MODDA GİRMEK İSTİYOMUSUN DİYO EĞER ADAM AKILLI KANLAR SIÇRASIN FİLAN DİYOSAN HAYIR A BAS YOK BİLGİSAYARDA BİŞİ OLDUĞU ZAMAN MSN DEN BİRİ BİŞİ YAZDIĞI ZAMAN OYUN OTAMATİK KAPANSIN DİYOSAN EVET E BAS OYNA
  • arkadaşlar burda yazılı olanları denedim ama hiç birisi işe yaramadı evet de desem hayır da desem hiç bir şey olmuyo kısacası açamıyorum bende oyunu..interneti kapatmak falan da işe yaramıyor lütfen gerçekten sonuç alan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar teşekkürler...
  • Arkadaşlar ben multi playere girebiliyorum ama nedense single playera girince please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application diye bir hata veriyor bir yardımcı olun lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mas9kar9

Arkadaşlar ben multi playere girebiliyorum ama nedense single playera girince please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application diye bir hata veriyor bir yardımcı olun lütfen..

crekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 29 Ocak 2013; 12:47:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bunu single pllayere basıpta yüklemeyi durduranlar için söylüyorum:
    binkw32.dll yüklemeyi deneyin
    bunu da single player a basıpta oyun birden çalışmayı durduranlar kulanıcılara sesleniyorum:
    binkw32.dll yi sağ tıklatıp yeniden prorgamlamaya basın olmadıysa BENİ OKU metnine başvurun
    bunu ise luançher çalışırkan hata veren bilgisayar kullanıcılara söylüyorum:
    12_space29.dll ye çift tıklatıp yeniden prorgamlaya basın olmadıysa denetim masasından prorgam kaldıra basıp
    (eğer varsa)binkwdooll pace of teeet prorgamını kaldırıp yeniden deneyin
    ve son olarak single playere bastıktan sonra multiplayer açılan bilgisayar kullanıcılarına sesleniyorum :
    (eğer varsa) abobe flasher 1.45 sürümünü güncelleştirin sonra bitince sağ tıklatıp donanım donata basıp call of duty e basın(eğer abobe flasher 1.45 yoksa) birden fazla oyun çalışıyosa(call of duty hariç) hepsini kapatın eğer olmadıysa internetinizi kapatıp yeniiden açın

bu kadar... eğer bir çözüm yolları bulursam hiç şüphesiz bu siteye rapor ederim
    not:bu çözümler sadece windows 7 ultumate
    windows7home premium elite xp vista için geçerlidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.