Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
306.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zafer_terry

Egemen haklı. Ghost için bir DLC yapılıp onda 2-3 bölüm olsa yeter. Tüm oyunu Ghost'tan oynamak sıkar. MacTavish veya Price'a ne olacağını da görmeliyiz. İnşallah böyle bir saçmalık olmaz. Modern Warfare adlı bir oyunda geri mi gidilirmiş :)

Diğer serilerde olduğu gibi olur tahminimce .Başrol Ghost olur. Belki bir kaç bölümde diğer elemanları görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

Egemen haklı. Ghost için bir DLC yapılıp onda 2-3 bölüm olsa yeter. Tüm oyunu Ghost'tan oynamak sıkar. MacTavish veya Price'a ne olacağını da görmeliyiz. İnşallah böyle bir saçmalık olmaz. Modern Warfare adlı bir oyunda geri mi gidilirmiş :)

Diğer serilerde olduğu gibi olur tahminimce .Başrol Ghost olur. Belki bir kaç bölümde diğer elemanları görürüz.

babacım oyunun olayı Modern Warfare geçmişe giderse ne esprisi kalıyor Modern Warfare'in bir de o yandan bakmak lazım.

• hiç açmayacaksınız sanmıstım
  • Süper olaacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 7 Kasım 2011; 14:37:17 >
  • Online oyun ici dinamiklerinin MW2 den ziyade efsane Call of Duty 4'e benzemesi en buyuk temenlim Normal insandan 2 , 3 kat daha fazla hizli kosma ozelligi sagliyan ayni 190 hb beygir gucunde bir araba gibi son surat insan oglunu kosturan gercekcilikle yakindan uzaktan alakasi olmuyan Lightweight perk'ini ya kaldirsinlar yada Marathon perk'i ile ayni Perk sinifinda secmemize izin versinler. Malumunuz iki perk i ayni anda sectiginizde insan olmuyor hele pro larida actiysaniz adeta Ferraari gibi hizli ve seri bicimde hareket eden insan ustu bir varlik oluyorsunuz. Ayrica yine Call of Duty 4 ve 5 de olan kosarken yorulma ozelligi geri gelsin black ops dada malesef Marathon un pro sunda bu ozelligi ayni MW2 deki gibi acabiliyorsunuz. Arabanin motoru bile conta yakar ALLAH tan korksunlar :) Saka bir yana Call of Duty 4 de bu tip bir cok oyun ici dinamigi, perk sistemi cok dengeliydi ve oyun cok daha gercekciydi ve daha zordu. .En cok cani gonulden istedigim TÜRK bayragini artik istiyorum. Yeter.

• Cod 4 mw perkier yetersizdi ayrica 3 killstreak vardı

Öyle olacaksa hiç çıkmasın mw3

Mw 2 de nuke nin verdigi heyecan hangi oyunda var

Chopperle 20-23 kill yapınca icini ölme korkusu sarıyor nuke atamadan

Hele 24 killde kalp atışları hızlanıyor

-Call Of Duty 4 Modern Warfare Perk Açıklamaları-

Perk 1:

C-4x2: 2 adet C4 patlayıcı taşımak için.

Special Granade x3: 3 adet Flash veya Stun Grenade taşımak için.

RPG-7 x2: Roket atar ve 2 roket taşımak için.

Claymore x2: 2 adet mayın taşımak için.

Frag x3: 1 yerine 3 el bombası taşımak için.

Bandolier: Tüm silahlar için ekstra mermi taşımak için.

Bomb Squad: Düşman patlayıcılarını duvarların arkasında da olsa farkedebilmek için.

Perk 2:

Stopping Power: Mermilerin hasarını arttırmak için.

Juggernaut: Enerjiyi arttırmak için.

Sleight of Hand: Daha hızlı şarjör değiştirmek için.

Double Tap: Silahın mermi atış hızını arttırmak için.

Over Kill: 2 tane Primary weapon taşıyabilmek için.

UAV Jammer: UAV sisteminde görünmemek için.

Sonic Boom: Patlayıcıların hasarını arttırmak için.

Perk 3:

Extreme Conditioning: Daha uzun mesafe koşabilmek için.

Steady Aim: Dürbünsüz atışlarda daha dengeli atış yapabilmek için.

Last Stand: Ölmeden önce yerde yatarken 15 saniye düşmanlarınıza tabancayla ateş edebilmek için.

Martyrdom: Ölürken el bombası bırakabilmek için.

Deep Impact: Mermilerin daha derine gitmesini sağlamak için.

Iron Lung: Daha uzun süre nefesi tutabilmek için.

Dead Silence: Yürürken daha az ses çıkarmak için.

Eavesdrop: Rakip takımın telsiz konuşmalarını duyabilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Şubat 2011; 12:36:58 >

• BC3 akar. ama bu sefer mw3'de almayı düşünüyorum
  • Bu oyundan hiçbir beklentim ve umudum yok ne yazık ki...
  • Black ops'tan sonra düzelseler iyi ederler yoksa oyuncu kitleleri onları kurtarmaz bu sefer

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet386 -- 20 Şubat 2011; 13:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_
    Online oyun ici dinamiklerinin MW2 den ziyade efsane Call of Duty 4'e benzemesi en buyuk temenlim Normal insandan 2 , 3 kat daha fazla hizli kosma ozelligi sagliyan ayni 190 hb beygir gucunde bir araba gibi son surat insan oglunu kosturan gercekcilikle yakindan uzaktan alakasi olmuyan Lightweight perk'ini ya kaldirsinlar yada Marathon perk'i ile ayni Perk sinifinda secmemize izin versinler. Malumunuz iki perk i ayni anda sectiginizde insan olmuyor hele pro larida actiysaniz adeta Ferraari gibi hizli ve seri bicimde hareket eden insan ustu bir varlik oluyorsunuz. Ayrica yine Call of Duty 4 ve 5 de olan kosarken yorulma ozelligi geri gelsin black ops dada malesef Marathon un pro sunda bu ozelligi ayni MW2 deki gibi acabiliyorsunuz. Arabanin motoru bile conta yakar ALLAH tan korksunlar :) Saka bir yana Call of Duty 4 de bu tip bir cok oyun ici dinamigi, perk sistemi cok dengeliydi ve oyun cok daha gercekciydi ve daha zordu. .En cok cani gonulden istedigim TÜRK bayragini artik istiyorum. Yeter.

Cod4 gercekten harikaydi, suan elimde butun cod serileri olmasına rağmen sadece Cod4 oynuyorum.Tek eksigi bana göre killstreaklardi.

• Bi cacık olmaz artık Call of Duty serisinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Bi cacık olmaz artık Call of Duty serisinden...

aynen öyle.ama yine de isminden dolayı çok satacaktır.bana göre kz3,crysis2 gibi oyunların yanında
    counter strike 1.6 gibi kalıyor.

zaten oynanış olarakta çok farklı değil.zıpla.. koş.. zıpla.. koş.
  • Battlefield 3 (PS3 ANA KONU) dada herseferinde belirttigim gibi bu nesilde konsollarda ilk defa Battlefield 3 ile karsimiza cikacak bu serinin son halkasi ortaligin tozunu dumanini arttiracak. Yillardir Call of Duty butun serilerini oynarim, tabiki biz C*TR clan olarak yine alacagiz, satis rakami yok soyleydi boyleydi beni ilgilendirmiyor, gorduk black ops ilk 2 ay sacbas yoldurttu ping host sistemi yuzunden PS3 u duvardan duvara savurduk. Tekrar soyluyorum. Call of Duty serisinin benim ve benim gibi hatri sayilir cogunlukta olan buyuk bir kesim efsane infinty kadrosunun yani Respawn Entertainment sutudyolarinin yeni FPS oyununu 4 gozle bekliyor. Buyuk bir kesimin Respawn Entertainment in yeni FPS oyunununa gecip artik burdaki oyundan devam edeceginden adim gibi eminim. Benim icin Respawn Entertainment in yeni FPS oyunu ve BF3 daha onem arz ediyor.
  • Call of duty Multiplayer & single playeri

Diğer tüm fps oyunlarını ezer gecer

Gelmis buraya laf atiyorsunuz

Bc2 cikti moh cikti eeeeee ne oldu yine tum rekorlari kiran cod black ops

Yine en cok oynanilan oyun cod oldu
  • Black Ops'un çok oynanılması kalitesini göstermez. Zaten bence Modern Warfare serisi yanında ezik kalıyor Black Ops.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Bi cacık olmaz artık Call of Duty serisinden...

aynen öyle.ama yine de isminden dolayı çok satacaktır.bana göre kz3,crysis2 gibi oyunların yanında
    counter strike 1.6 gibi kalıyor.

zaten oynanış olarakta çok farklı değil.zıpla.. koş.. zıpla.. koş.

yanlız öbür oyunlarda da aynı zıpla koş vur zıpla koş vur

• counter 1.6 gibi ne demek ya asıl codun yanında onlar kantır gibi kalıyo ülkemizde nedense beyenilmedi black ops büyük bi kesim tarafından yok ping i boku püsürü falan filan kolaysa sen yap öle oyun

ayrıca tamam codu sevmiyosun anladık diğer fps oyunları oynuyosun ne diye bok atyosun gelip bakma kardeşim konuya sanamı kaldı cod

bağlantı sorunu falanda yok düzelttiler
  • helide kullaniriz jette artik mw3 de degilmi
  • Herzaman heryerde tek gerçek Call of Duty herzaman 1 numara ....
  • black ops bence iyi ama asla bir Respawn Entertainment yapacagi fps olamaz bf 3 olamaz, mw2 olamaz,kl3 olamaz ,treyach in black ops unu cod ismi ve haritalari sattirdi kalitesi sattirmadi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.