Şimdi Ara

Call Of Duty Neden Böyle...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp Pavilion dv3 4300 st dizüstü bilgisayarım var.Çift ekran kartlı (İntel+Amd)..Amd readon hd 6300m ekran kartı var..Windows 10 yüklü..
    Sorun Call of Duty oyun serilerinde oluşuyor..Call of duty 2, World at War ve Black Ops yükledim üçünde de aynı sorun..Ses var görüntü yok...Diğer oyunlarda yapmıyor..Yeni bir çok oyunda kurdum hepsi de normal çalışıyor, sorun yok..Ama bu Cod serilerinde (call of duty 1 ve united offensive hariç, bunlarda sorun yok) görüntü gelmiyor..Amd catalsy control center dan oyunu güç tasarrufu moduna alınca düzeliyor, sorun ortadan kalkıyor ama bu sefer de güç tasarrrufu olduğundan oyun performanslı oynanmıyor, yani bişeye benzemiyor..Ekran kartından yüksek performansa ayarlı olduğunda da bu sefer görüntü gelmiyor, ses var görüntü yok(siyah ekran)..Nette çok araştırdım fakat çare bulamadım..(Bütün sürücüler güncel gözüküyor, hem kendi sitelerinden hem de farklı sitelerden indirdim yükledim ama değişen bişey yok..)Bilgisi olan üstadlardan lütfen yardım..Tşk..

• Onlar eski oyun oldugu için uyumsuz olabilir, oyunun uyumluluk ayarlarını değiştirip dene belki olur. Oyunun masaüstünde kısa yolu varsa sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk moduna gelip oradan çalışacağı işletim sistemini seç, mesela eski bir sistem seç atıyorum win 7, ondan sonra dene bakalım.
  • wood76 W kullanıcısına yanıt
    driver kaldır en son çok amd driverı kur
  • tşk..uyumluluk denedim olmadı..driverler de en son güncel..daha eski oyunları açıyor , en son oyunları açıyor..ama cod bi sıkıntı var..yüksek performansta görüntü vermiyor..
  • Acilis videolarini sil oyle dene, buyuk ihtimal sorunun cozulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konfigürasyonborusu kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın dediğine katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşk.. onu da denedim arkadaşlar..Yani sistem kaldırmıyor desem yeni çıkan oyunlar var kurduğum, onlarda sorun yok..Oyunu Amd ekran kartından düşük performans olarak ayrladığında görüntü geliyor fakat düşük performans ayarlı olduğu için akıcılığı hoş olmuyor, yüksek performansa ayarladığında görüntü gelmiyor..
  • güncel..
  • Arkadaşlar sorun çözüldü..AMD ve İntel'in sürücülerini bir arada veren 15.11 Beta sürümünü indirdim ve bilgisayardaki mevcut sürücüleri silip bu indirdiğim yeni sürücüleri kurdum..Problem yok..Tşk...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.