Şimdi Ara

Call Of Duty Oynarken bilgisayar kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bi bilgisayar aldım. Özellikleri ;

-Intel Core i7 2600K CPU @ 3.40 GHZ işlemci
    -Asustek P8H61-M LX Anakart
    -8GB DDR3 Ram
    -NVIDIA GeForge 9800 GT Ekran kartı.

Bilgisayar gayet normal çalışıyor fakat Call Of Duty oynarken bi anda hiç bir hata vermeden kapanıyor bi kaç saniye sonra kendiliğinden açılıyo ve açıldıktan 10 saniye sonra tekrar kapanıyo ve bu sürekli tekrarlanıyo. Sürekli kendini açıp kapatıyor. Fişi çekip 15 dk Bekliyorum Ancak öyle açılıyor. İçindeki herhangi bir malzeme ısındığını düşünmüyorum çünkü bütün fanlar sorunsuz çalışıyor ve içini açtığımdada hiç sıcak olmuyor. Heryerde araştırdım ama hiç bir çözüm bulamadım. Lütfen yardım edin.

• Call of duty hangisi ? Oyun orjinal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkb7ue

Call of duty hangisi ? Oyun orjinal mi ?

MW 3. Evet orjinal. Bazen CS:GO oynarkende oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKDesignTR

Merhaba arkadaşlar yeni bi bilgisayar aldım. Özellikleri ;

-8GB DDR3 Ram

Bilgisayar gayet normal çalışıyor fakat Call Of Duty oynarken bi anda hiç bir hata vermeden kapanıyor bi kaç saniye sonra kendiliğinden açılıyo ve açıldıktan 10 saniye sonra tekrar kapanıyo ve bu sürekli tekrarlanıyo. Sürekli kendini açıp kapatıyor. Fişi çekip 15 dk Bekliyorum Ancak öyle açılıyor. İçindeki herhangi bir malzeme ısındığını düşünmüyorum çünkü bütün fanlar sorunsuz çalışıyor ve içini açtığımdada hiç sıcak olmuyor. Heryerde araştırdım ama hiç bir çözüm bulamadım. Lütfen yardım edin.

Nvidia Windows Kernel Mode Driver hatasında da aynı şeyler oluyor ama hata vermiyor diyorsunuz. Aklıma birşey gelmedi

Klasik soruyu sorayım ekran kartı driverlarını güncellemeyi denediniz mi ?

• Benzer bir sorunu darksiders 2 de bende yaşamıstım oyuna girince biraz oynadıktan sonra kapanıyordu ilk önce tek ram le denedim ve sorunsuz 1 saat oynadım ramlerde sorun olabilir ben sorunu ekran kartı termal macununu değiştirip fan hızını %70 çekince çözmüştüm ama ilginç bir şekilde tek ramle sorun olmuyordu ramleri değiştirip denemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkb7ue

quote:

Orijinalden alıntı: SKDesignTR

Merhaba arkadaşlar yeni bi bilgisayar aldım. Özellikleri ;

-8GB DDR3 Ram

Nvidia Windows Kernel Mode Driver hatasında da aynı şeyler oluyor ama hata vermiyor diyorsunuz. Aklıma birşey gelmedi

Klasik soruyu sorayım ekran kartı driverlarını güncellemeyi denediniz mi ?

Evet 3 gün önce güncelledim dün hiç kapanmadı fakat bugun hala devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lTheNightMarel

Benzer bir sorunu darksiders 2 de bende yaşamıstım oyuna girince biraz oynadıktan sonra kapanıyordu ilk önce tek ram le denedim ve sorunsuz 1 saat oynadım ramlerde sorun olabilir ben sorunu ekran kartı termal macununu değiştirip fan hızını %70 çekince çözmüştüm ama ilginç bir şekilde tek ramle sorun olmuyordu ramleri değiştirip denemenizi tavsiye ederim

Teşekkürler deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.