Şimdi Ara

Call of Duty United Offensive Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi united offensive ek paketini yükleyemiyorum.Call of Duty oyunu kurulu ama yine de yüklenmiyor.Yüklemek için 1.4 patch yüklememi istedi.Yüklemeye çalıştım onu da yüklemedi.Sanırım oyun kopya olduğu için patchi kabul etmiyor.Patch'i kabul etmediği için de united offensive ek paketi yüklenmiyor.Acaba United Offensive'yi yüklemek için illa ki 1.4 sürümüne yükseltmek lazım mı Call of Duty'yi ?Ya da united offensiveyi kurabilmenin bir yolu yok mu yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• arkadaşım uo için son güncel patch 1.51 dir
    patch indirhttp://videogames.yahoo.com/pc/call-...ive/file-56336
    ve uo mappack indir
    bunları kur oyuna girersin bu arada multiplayer oynamak istersen serverimize beklerim hala uo serveri mevcuttur türk serveri
    212.175.19.115:28960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet59 -- 16 Kasım 2007; 22:21:42 >

• Yardım ettiğin için sağol ahmet59 fakat ben patchi kuramıyorum.Dün 1.5 patchide indirdim o da kurulmuyor.Hata veriyor.Oyun kopya olduğu için kabul etmiyor.Patchi kabul etmediği için de UO ek paketini oynayamıyorum.Yokmu dur şu united offensiveyi oynamanın bir yolu ?
  • cod1 1.4 patchi yapamamış uo paketi internetten cod1 1.4 patchini indirip kur ilk resimde gelen cevaba da (eğer oyunu halan kuramadıysan) iptal dersin kendin elle kurarsın 1.4 patchi sonraında 1.5 patch kurarsın ardına da arkadaşın verdıgı 1.51 patchini ..
  • Patch'i kurmuyor hem 1.4'ü hemde 1.5'i denedim ama nafile.Aşağıdaki resimde bulunan hataları veriyor.Ayrıca nasıl elle kuracağız biraz daha açıklarsan sevinirim.

• oyunu bi bilgisayardan kopyaladıysan bilgisayarına o yüzden oyunun kaydını görmüyor.. cod1 ve coduo yuklu olan bi arkadaş regedit dosyasını verırse sana sorunun hallolur..
  • Peki sağolasın yardımların için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicks -- 18 Kasım 2007; 11:57:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.