Call of Duty: Vanguard [PS4, PS5 ANAKONU] (61. sayfa)
-
-
Sezon pass ile gelmiyor, sevgililer günü zamanı görevle verilmişti.
-
Kaçırdık güzeldi. Tşk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cooper Carbine harbiden çok iyi silahmış bende o silahla oynuyorum..
Yükseltmelerini ise buna göre yaptım gayet başarılı
-
Hahaha )) Nereye gidiyorsun yahu ))
-
-
-
Merhaba,
PS5 üzerinden COD vanguard oynuyorum. Bağlantım Superonline Fiber. Statik IP kullanıyorum ve Superonline modemi yerine Keenetic Modem kullanıyorum.
Yaklaşık son bir aydır oyunu aratırken matchmaking kısmı çok uzun sürüyor ve >200 ms ping aradıktan sonra bulabiliyor.
Oyuna girdiğimde ise genelde 60ms pingde sabitleniyor. Sorun oyundan kaynaklı mı? Bir ay önce böyle bir problem yoktu yeni başladı.
PS5 için DMZ açık zaten Nat Type Open.
Konuyla ilgili benzer durumu yaşayan var mı?
-
bir de ps5 ile yaklaşık kaç ping alıyorsunuz?
-
Bağlantım superonline fiber 100 mbit, şehir Ankara. Nerdeyse yazdıklarınız ile birebir aynı sorunlarım var. Genelde 54 ms civarı ping alıyorum.
Bazen saçmalıyor matchmaking kısmında >200 ms ping arıyor. Packet burst ve yüksek delay hatası veriyor. Kabloyu vs değiştirdim ugreen cat 6 kablo aldım gene aynı.
-
Teşekkürler
-
Aynı sıkıntı bende de var Netim 50 mgb Fiber Süperonline cihaz modeme kablo ile bağlı ve dibinde fakat
yinede bu problemler oluyor bence oyunun Severları sıkıntılı
-
Rica ederim hocam iyi oyunlar
-
Beyler eskiden mw zamanında cp ww2 de bo4 de daha ucuza satılıyordu bu durum hala devam ediyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır o zamanlarda çok kişi öyle cp aktarması yaptı hesaplarına sonra uyanıp ayırdılar diye biliyorum.
2 gündür bu silahla oynuyorum gerçekten mükemmel bir silah adamı yakaladığında affetmiyor..
Ucani kacani yakalar hocam tam zimba makinesi
Hocam bu ayarları siz mi keşfettiniz valla çok can yakıyorum bu silahla😁👍
Valla hocam iyi arastirmistim baya guzel cooper + mp40 candir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X