< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Call Of Duty Warzone 2.0 PS4-5/X-BOX ANA KONU ( 16.11.2022 21:00) (9. sayfa)
-
-
diver hatasından oyuna giremedik hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben oyunu baya baya beğendim, Sadece değişmesini beklediğim 4 şey var,
1:reload yapma işlemini iptal etmemiz lazım aynı zamanda Reload yaparken yerden bir şeyler almaya devam etmeliyiz.
2:Kayma animasyonunu istediğimiz gibi kontrol etmemiz lazım.
3:Armor doldururken karakter daha hızlı hareket etmeli.
4:Perkleri kendimiz kombinasyon yapıp seçmeliyiz.
Bonus: Silah kasma işlemi bu kadar zor olmamalı, Bir silahı fullemek başka, Fullediğimiz silaha eklenti takabilmek için Başka bir silah daha kasmamızı istemesi başka dert.
Bir silah fullendimi Tamam abi Tüm eklentileri aç işte...
-
1-2 ve bonus asla düzelmeyecek oyunu böyle yaptılar reload cancel yok kayma animasyonunu kontrol etme olayını da bilerek yaptılar imkanı yok bunların değişmesine.
-
Üzülürüm :)
-
Takip.
-
Adam vurma eskisine göre epey zorlasmis. Bana mı öyle geldi? Bir de ölünce saçma sapan bir yere gidiyorsun. Ne gereği var. Başka bir yerden yeniden çıksın adam işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? Bende 1660 Ti var ama işlemcim tam besleyemediği için darboğaz yaşıyorum sürekli. Oyun istediğim akıcılıkta gitmiyor.
-
Gövde hasarı ile öldürme çok zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shoot House bölümünü oynamak için MW2 ye mi sahip olmak gerekiyor. DLC'ye sahip olmalısınız diyor.
-
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Silahlar daha en başında belki üç beş bir şey ekleyince toparlar hocam. Belki ondandır. Yani umuyorum. Eskisi acilsa da ona baksak bari.
Loadout saçmalığa dönmüş,
Ttk kepaze olmuş
Birde dürbünden yada red dottan ateş ederken blur basıyor oyun yada efekt çıkıyor bunu kapatmanın yolu yok mu ,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
artık eski warzone giremiyormuyuz? eski,yi acmak istediğimde yenisini açıyor:(
-
Ryzen 5 1600 af 12 nm versiyonu olan Ram de 16 Gb 3200 Mhz hocam
-
Ayarlardan kapatabiliyorsunuz
Bir süreliğine kapalı Warzone 1 yanlış hatirlamiyorsam 2 hafta diye okumustum sonra acilacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 19 Kasım 2022; 19:22:10 >
Instagram botunu anladım da, DH botu da yeni çıktı sanırım.
Yok Yavvv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X