< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Call Of Duty Warzone 2.0 PS4-5/X-BOX ANA KONU ( 16.11.2022 21:00) (10. sayfa)
-
-
Weapon Motion Blur var onu kapatin , birazdan ayarlarimi paylasirim olmazsa ona gore yapar Pc de ihtiyaci olan arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 20 Kasım 2022; 1:26:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2li 3lü veya 4lü wz oynayacaklar ekleyelim birbirimizi DjarumBlack#21486
-
İlk Win geldi hadi bakalım
-
Henüz yapmadım ben. Şu ayarlara bir göz atın.
https://www.youtube.com/watch?v=vdYSWpQ-5eM&feature=youtu.be
Oyunda stuttering yaşayanlara spot cachei high veya ultraya almayı tavsiye edenler var. Daha denemedim ama işe yaradığını söyleyenler var
28 inde calderaya dönüşte activision şok😂 bişi istemedik ki birkaç yeni silah yeni karakter yeni battlepass ilerlemenin nasıl olduğunu bile çözemedim wz2 de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beş maça girdik diyelim, bunların en az birinde oyun resmen lag cennetine dönüyor chattan anladığım kadarıyla herkes o an drop yiyor. Ciddi bir güncelleme şart
m13 u acmak icin nacizane onerilerim:
oncelikle 3 adet iyi oyuncuya ihtiyac var :)
iyi hazirlik yapin. armor ve munition box stoklayin
takim olarak hazir olunca haritada daire icine alinmis radiation zone a gidiyorsunuz
iceride cok sayida ai asker ve breaking baddeki walter white gibi kimyaci techizati giymis bir chemist var. amac chemisti oldurup yere dusen m13 u almak ve oyunu exfill noktasindan terketmek. boylelikle silah elinde haritadan cikan kisi m13 u acmis olacak.
daha sonra ayni 3lu tekrar girin dmz moda. m13 u acmis olan kisi baslangic loadout ina m13u ekleyecek. oyuna girince m13 u takim arkadasina verecek. sonra tekrar exfill yapinca m13 elinde olan kisi icinde m13 acilmis olacak. sonra 3. arkadasiniz icin yaparsiniz.
yani ayni gorevi 3 kez yapmaniza gerek yok. m13u birbirinize vererek hizlica halledebilirsiniz
iceride maske ile dolasmalisiniz. oldurdugunuz her ai askerden maske dusuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Bunlarda bir seçenek ama çok dolambaçlı
Ben o silahı Hızlı giden bir araba ile aldım, Zehirli alan içinde iki tur atıyorsunuz o turlar içinde Sarı kıyafetli adamın yerini belli ediyorsunuz, sonraki dönüşte sarı kıyafetli adama toslayıp silahını alıp Vınnn. :)
Siz alana araçla girip iki tur atınca AI korumalar hemen dağılıp kendilerince pozisyon alıyorlar, Sarı kıyafetlide boşa çıkıyor bir nevi, sonra o tek başına kalıyor baya baya rahat aldım ama 3.denememde :)
10dk filan sürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcNeuS -- 20 Kasım 2022; 13:40:26 > -
Xbox'ta hueneme concord hatası alan var mı acaba?
-
Selamlar
PC'den giriyorum sürekli bağlantı hatası alıyorum, ama pc ile alakalı değil, başka platformlarda da aynı hata alınıyormuş.
Şöyle bir şey denedim, bilgisayarı telefon üzerinden internete bağladım, o şekilde oyunu açıyor ama ev internetiyle açılmıor, turkcell superonline kullanıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler.
-
Forumda Superonline ile online oyunlarda sorun yaşayan bir çok kişi var yanılmıyorsam, bir kaç yerde çözümünü de görmüştüm. Direkt genel bir sorun olarak aratın çıkacaktır.
-
Dmz oynuyorum ama atıyor illa ki.
0x887a0005 hatası. Var mı bilgisi olan?
Nasıl bir bağlantı hatası alıyorsunuz ve hangi platform steam mı? Bende sıkıntı yaşıyorum bağlantıda.
-
Warzone 2'de Dts yada Dolby Atmos desteği var mı arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sadece ikili girilebiliyor şuan diğer modlar gitti. ayrıca ikide de server bulmuyor noldu çöktü mü yine
-
Ben de solo girecektim. Sadece 4 kişilik açık
-
Solo modu açık en sağda görmemişsinizdir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X