Şimdi Ara

Call Of Duty Warzone 2.0 PS4-5/X-BOX ANA KONU ( 16.11.2022 21:00) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
26
Favori
18.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hangi ayarı kapatmak lazım adam vuramıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt

Weapon Motion Blur var onu kapatin , birazdan ayarlarimi paylasirim olmazsa ona gore yapar Pc de ihtiyaci olan arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 20 Kasım 2022; 1:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2li 3lü veya 4lü wz oynayacaklar ekleyelim birbirimizi DjarumBlack#21486

• İlk Win geldi hadi bakalım Call Of Duty Warzone 2.0  PS4-5/X-BOX ANA KONU   ( 16.11.2022 21:00) 

• Henüz yapmadım ben. Şu ayarlara bir göz atın.

https://www.youtube.com/watch?v=vdYSWpQ-5eM&feature=youtu.be

• Oyunda stuttering yaşayanlara spot cachei high veya ultraya almayı tavsiye edenler var. Daha denemedim ama işe yaradığını söyleyenler var

• 28 inde calderaya dönüşte activision şok😂 bişi istemedik ki birkaç yeni silah yeni karakter yeni battlepass ilerlemenin nasıl olduğunu bile çözemedim wz2 de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beş maça girdik diyelim, bunların en az birinde oyun resmen lag cennetine dönüyor chattan anladığım kadarıyla herkes o an drop yiyor. Ciddi bir güncelleme şart

• m13 u acmak icin nacizane onerilerim:

oncelikle 3 adet iyi oyuncuya ihtiyac var :)

iyi hazirlik yapin. armor ve munition box stoklayin

takim olarak hazir olunca haritada daire icine alinmis radiation zone a gidiyorsunuz

iceride cok sayida ai asker ve breaking baddeki walter white gibi kimyaci techizati giymis bir chemist var. amac chemisti oldurup yere dusen m13 u almak ve oyunu exfill noktasindan terketmek. boylelikle silah elinde haritadan cikan kisi m13 u acmis olacak.

daha sonra ayni 3lu tekrar girin dmz moda. m13 u acmis olan kisi baslangic loadout ina m13u ekleyecek. oyuna girince m13 u takim arkadasina verecek. sonra tekrar exfill yapinca m13 elinde olan kisi icinde m13 acilmis olacak. sonra 3. arkadasiniz icin yaparsiniz.

yani ayni gorevi 3 kez yapmaniza gerek yok. m13u birbirinize vererek hizlica halledebilirsiniz

iceride maske ile dolasmalisiniz. oldurdugunuz her ai askerden maske dusuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ikinci win geldi hobaaaa

Call Of Duty Warzone 2.0  PS4-5/X-BOX ANA KONU   ( 16.11.2022 21:00)

• oryuken O kullanıcısına yanıt

Bunlarda bir seçenek ama çok dolambaçlı

Ben o silahı Hızlı giden bir araba ile aldım, Zehirli alan içinde iki tur atıyorsunuz o turlar içinde Sarı kıyafetli adamın yerini belli ediyorsunuz, sonraki dönüşte sarı kıyafetli adama toslayıp silahını alıp Vınnn. :)

Siz alana araçla girip iki tur atınca AI korumalar hemen dağılıp kendilerince pozisyon alıyorlar, Sarı kıyafetlide boşa çıkıyor bir nevi, sonra o tek başına kalıyor baya baya rahat aldım ama 3.denememde :)

10dk filan sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcNeuS -- 20 Kasım 2022; 13:40:26 >
  • Xbox'ta hueneme concord hatası alan var mı acaba?

• Selamlar

PC'den giriyorum sürekli bağlantı hatası alıyorum, ama pc ile alakalı değil, başka platformlarda da aynı hata alınıyormuş.

Şöyle bir şey denedim, bilgisayarı telefon üzerinden internete bağladım, o şekilde oyunu açıyor ama ev internetiyle açılmıor, turkcell superonline kullanıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Teşekkürler.

• Impressive I kullanıcısına yanıt

Forumda Superonline ile online oyunlarda sorun yaşayan bir çok kişi var yanılmıyorsam, bir kaç yerde çözümünü de görmüştüm. Direkt genel bir sorun olarak aratın çıkacaktır.

• Dmz oynuyorum ama atıyor illa ki.

0x887a0005 hatası. Var mı bilgisi olan?

• Impressive I kullanıcısına yanıt

Nasıl bir bağlantı hatası alıyorsunuz ve hangi platform steam mı? Bende sıkıntı yaşıyorum bağlantıda.

• Warzone 2'de Dts yada Dolby Atmos desteği var mı arkadaşlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadece ikili girilebiliyor şuan diğer modlar gitti. ayrıca ikide de server bulmuyor noldu çöktü mü yine Call Of Duty Warzone 2.0  PS4-5/X-BOX ANA KONU   ( 16.11.2022 21:00) 

• DjarumBlack- kullanıcısına yanıt

Ben de solo girecektim. Sadece 4 kişilik açık Call Of Duty Warzone 2.0  PS4-5/X-BOX ANA KONU   ( 16.11.2022 21:00) 

• Tenebrio kullanıcısına yanıt

Solo modu açık en sağda görmemişsinizdir

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.