Call Of Duty Warzone 2.0 PS4-5/X-BOX ANA KONU ( 16.11.2022 21:00) (8. sayfa)
-
-
Buy stationdan alınıyor 4000 dolara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pcdeki biri ps5 oynayan arkadaşını nasıl ekleyebilir ?
-
var neden olmasın, herşey var
-
Harita çok kötü. 2022 yılında hala bu grafiklerle oyun oynamak büyük rezillik.
-
Warzone 1 e devam anlasilan
Harbiden ya, son halkaya geliyoruz hala 30 kişi hayatta kalıyor özellikle soloda. Harita o kadar büyük ki, rastgele koşturasın geliyor biri çıksın da fight dönsün diye. Kesinlikle küçülmesi gerekiyor haritanın ya da circle hızını baya artırmaları lazım.
-
Cok kotu hakkatten ve sıkıcı. WZ Verdansk ve Calderanin ustune yeni bir harita cikarip biraz ekleme duzeltme yapmak yerine bunu nasil basarmislar buyuk caba gerektirir. Allahtan Caldera geri gelecekmis 28inde.
WZ battle royale muhabbeti cikmadan once multi takiliyorduk. WZ1.0 muthis bir yenilik ve eglenceydi. Anlasilan geri donucez sadece multi oynamaya...
-
Bizim binaya fiber gelmiş. dün eve Gpon altyapılı internet geçiş sağlandı. Ona uygun modem verildi. Ping biraz olsun düştü. Gecikmenin hızla alakası yok biliyorum ama 50 olan hızı 100mbite çıkardım birde. Psikolojik mi bilmiyorum ama daha fazla adam vurmaya başladığımı hissettim. Karşıma çıkan düşmanlar benden önce ateş ederken bu süreyi biraz olsun düşürmek bile kill sayımı arttırdı.
-
Bende 200 mbps superonline var , cat6 ile direk kablolu bağlanıyorum. Ben kaç tane adama önce sıkmaya başlayıp sonra öldüğümü hatırlıyorum adama ilk mermiyi sıkıyorum dönüp beni öldürüyor.
-
oyunun Vram, Ram kullanımı inanılmaz. 1080p'de 3060'ın 12Gb Vram'ini kullanıyor, üstüne bir de 11GB ram kullanımı oluyor.
-
Verdansk üstüne tanımıyorum keşke böyle harita yapacaklarına o map'i geri getirselerdi. Bu map caldera'dan daha kötü. Boşuna bekledik warzone 2'yi.
-
Hepimizin ortak sorunu hocam. Bazen hayal ediyorum 1 ms ile oynasak eminim ki buradaki bir çok arkadaş sürekli ilk 5 yaparlar. Arkası dönük adamı vuramamak gerçekten delirtiyor insanı.
-
Yok ya oyun şuan benim için çöp, performans sorunları, inanılmaz kötü, çok büyük bir map oyundan zevk almamı engelliyor. Caldera'nın mide bulandırıcı yeşil renkteki mapi bile daha iyi açıkçası bundan. Bunun üstüne silah kasmanın zor olması, sürekli düşük seviye silahla gezmek, loadoutın oyunun sonuna doğru belli sayıda atılması vsvs. Bence şu an için oyun ilk warzone'dan kötü durumda ama muhtemelen geri dönüşlere göre 1-2 aya düzelecektir.
-
1440p de 3060 Ti ın 7.3GB vram ini kullanıyor.
Ben oyunu, grafikleri, ve mekanikleri baya beğendim oyun akıyor resmen. Sorun olarak gördüğüm tek şey battlepass i çorba etmişler ve tabiki ekip şart oğlu şart ekipsiz oynanmıyor. Solo oynamayı pek sevmiyorum, quads girince de leş gibi mikrofona sahip kolsuz bebeler denk geliyor. Bu arada millet çok eleştirmiş ama warzone 1 çıkınca da böyle eleştiriler vardı hatta çok daha kötüleri vardı o yüzden bu eleştirileri pek ciddiye almıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 18 Kasım 2022; 12:23:48 >
Arkadaşlar m13B acan varsa yardımcı olabilir mi Açmak zor acan varsa kolay yollu varmış acan arkadaş oyunda silahını başlangıcda bırakıyor ve catışmadan hemen çıkış sağlıyor.
Varsa bir arkadaş açan eklermi sevinirim 3 dakika ayırıp almamıza sağlar
Timur#5162986
-
Loadout olayı biraz sıkıntı aslında. Her sezon 1-2 meta silah üzerine oyun kuruluyor ve herkesin elinde copy-paste aynı silahlar. Warzone u severek oynuyordum ama COD oyunlarında bu meta silah olayı çok bayık bir hale gelmeye başladı. Warzone 2.0 da loadout olayını tamamen kaldırıp aynı pubg gibi silahlara ekipman arayıp güçlendirsek çok daha güzel bir oyun olur.
Şimdiden "no recoil overpowered meta weapon" diye yüzlerce video dönmeye başlamış, millet biraz lvl kassın herkes de aynı silahla oynar yine oyunu çöp ederler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 18 Kasım 2022; 12:34:19 >
Vram olayinda sorun yasayanlar varsa sistemde muhakkak baska bisey vardir 4 Gb Gtx 1650 Süper ile oynuyorum sabit 75 Fps de 1080p de akiyor oyun goruntu cok net cam gibi ben optimizasyondan cok memnun kaldim bu kartla Warzone 1 de 60 Fps de sabit oynayabiliyordum 2. Oyunda bu konuda memnun kaldim
Oyunda silah gelistirme sikintili resmen oyunu aldirmaya yonelik olmus oyunu olanlarin silahlarini goruyorum ne silahlar var adamlarda bide drop olayi cok sacma olmus ayni sekilde market olayi cok sacma bazi marketlerin ici bos cikiyor bisey alamiyorsun birisi tukenen market yazmis ne derece dogru bilmiyorum sizden once davrananlar marketteki malzemeleri bitiriyor vs yazmis oyleyse oda cok sacma yani saglam bir guncelleme gelmesi lazim oyuna yoksa Warzone 1 e donus gorunuyor resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 18 Kasım 2022; 12:46:34 >
O nasil biseymis ya bug mı o oyunun aciginimi bulmuslar hemen
Ya meta olayı saçma elbette ancak bunun çözümü de boş silahlar ile maçın yüzde 80'ini oynamak değil ki. Zaten harita büyük ve yeterince boş hissettiriyor, üstüne düzgün dürbünlü bir silah bulamayınca iyice zevksiz bir hal alıyor oyun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X