Üstad ekledim ama failed uarısı verdi bende nickimi paylaşıyorum TurkonlineTR#7658860 |
Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (373. sayfa)
-
-
Oyunda olmadığım için uyarı verir.Gireyim de kabul edeyim
-
teşekkür ettim
-
Rica ederim.Discord kullanıyorsan eğer by_murat olarak ekleyebilirsin.Her akşam Warzone TR discordun da hem muhabbet,hem oyun takılıyoruz.
-
Tamamdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler eylülde warzone sunucuları kapanıyormuş ne oluyor böyle bir sevdiğimiz warzone vardı oda gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla warzone 1 kapanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özggür -- 4 Temmuz 2023; 20:33:59 >
Maalesef öyle değil :( haberlerde doğrulandı Warzone mobile’a odaklanabilmek adına warzonun genel olarak tüm sunucuları kapatılıyor :(
Nerden okudun haberi bilmiyorum ama öyle birşey yok warzone 2 duruyor devam edicek, sadece 1 in sunucuları kapatılcak kesin bilgi.
https://www.charlieintel.com/call-of-duty-warzone/activision-confirm-warzone-caldera-to-shut-down-permanently-258291/
Sadece caldera kapanacak. Daha mw3 ve aralık ayında las almas haritası gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.ntv.com.trCall of Duty: Warzone sunucularını kapatıyorhttps://www.ntv.com.tr/amp/teknoloji/call-of-duty-warzone-sunucularini-kapatiyor,9OVs1PzuKEqccCYW3So4Ww
Ntv haberinede yalan denmez heralde
Tamam işte warzone caldera diyor haberde, warzone 1 oluyor yani, 2 ayrı sunuculara sahip ki zaten daha ekimde yeni çıkıcak oyunuda warzone 2 ye entegre edicekler yani senin sandığın gibi değil olaylar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 5 Temmuz 2023; 20:27:14 >
Süper o zaman ya bide bir şey sorucam ben bu warzone’a ayar olmaya başladım bazı oyuncular beni bir tarıyor saniyesinde yere yapışıyorum şüphelendim oynayışım ortalama-üst arası ama karşıma çıkan adamlar salladımı öldürüyor yani bu oyun PAY TO WİN olabilirmi acaba veya o şekilde bir tarafı mevcutmudur.
Pay to win yok
1-2 el atayım dedim mac bulmuyor warzone de ps5 den giriyorum
Shadow ban yemiş olabilirsiniz
Oyunu oynamıyorum ki nasıl ban yiyeceğim
Oyunun ilk çıktığı zamanlar girdim ilk 2 ay sonrasında girmedim ki
Bilemiyorum açıkcası ben sadece ihtimal olabilceğinden bahsettim, ingilizceniz varsa activision desteğe mail atın onlar yardımcı olur
Neyse teşekkürler pek de oynadığım bir mod değil zaten 1-2 el atayım dedim 10 dk mac bulmadı bende çıktım
Dün gelen güncellemeden sonra fps düşüklüğü yaşadınız mı siz de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X