Verdansk haritası 2025'te geri geliyor bilginize. |
Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (385. sayfa)
-
-
Gelsin. Amerikalıların ve avrupalıların bilgisayardan oynamalarına rağmen controller bağlayıp ezik gibi aim assistden faydalanarak oynadıkları sürece oynanmaz. Oyunda klavye mouse'cu "erkek" yok
Hele son oyunda movement sıçırtmış. Quake mi oynuyoruz arkadaş?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba beyler game pas üzerinden black ops 6 oynuyorum ilk oyunu açmaya çalıştığımda hiç açılmıyordu. youtubeden falan cod fix diye bir defter derleme kodu buldum yaptım ve oyun açıldı
oyun açıldıktan sonra bu sefer oynarken bi anda direktx hatası vererek kapandı. Bunun içinde videolar ile bazı şeyler buldum yaptım şimdi oyunu oynarken direkt bilgisayarı kapatıp açıyor oyun ve bu problemleri sadece cod da yaşıyorum
sistemim 6750 xt ekran kartı
rayzen 5 5600 işlemcim ssd güç kaynağım ana kartım gayet yeterkli rdr 2 ultra 2 k da 120 130 fpsle oynayarak bitirdim şu oyunu oynayamıyorum
-
Warzone yenilendi, oynayan varsa ekleşelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni konsol kullanıcıyım, daha önce konsolum olmamıştı. Warzone için biraz alıştırma yapmak istiyorum ama direk oyuna girince tabi hemen indiriyorlar. elimi alıştırmaya fırsat kalmıyor :) warzone oyun içerisinde alıştırma yapabileceğim bir bölüm varmı?
-
ps5 üzerinden oyun açılmıyor. benzer bir sorun yaşayan var mı? lisans yenileme silip yeniden yükleme gibi adımları uyguladım..
-
kar98 için illa mw3 de 25 level mi olmamız gerekli? yok mu başka bir yolu yordamı
-
Arkadaşlar iyi günler 43 inç 4k monitör alacağım. Pc'de Warzone oyununu oynarken çok büyük olacak ekran. Grafik ayarlarından Windows moduna alıp ekranı küçülterek oynasam herhangi bir sorun olur mu? Performans vs kaybı yaşar mıyım?
Şu an 43" ekran ile oynuyorum ben de, ekranı küçültmeye gerek yok, birkaç gün gözler yoruluyor ancak sonra alışıyorsunuz. Hangi monitör hocam?
Samsung odyssey neo g7 43 inç modeli idi. Vazgeçtim almaktan MS değerleri vs baya kötü durumda testlerde. G8 yada G7 32 inç alacağım.
Ben de 15 gün önce Aorus fv43u monitörü almıştım. VA panel olmasına rağmen çok başarılı buldum, tek dezavantajı ortadan bakmak gerekiyor, yan açılardan soluk renk görünüyor. 144 hz olması da tatmin edici. Normalde Asus Rog cuyum ama incelemelerde 5 puan gibi bir fark atmış diye tercih ettim. Ama ben sadece oyun değil, yoğun olarak film,dizi izlediğim için aldım. HDR da başarılı. Aorus un 32" modeli var ona da göz atın, Samsung'tan daha iyi puan almış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X