En son gelen guncelleme ile bozdular. Bu hafta icinde fix gelir. Controller-Gameplay ayarinda Automatic Sprint ayarini Automatic Tactical Sprint yerine Auto Sprint yapmak gecici cozum deniyor. |
Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (383. sayfa)
-
-
Evet ben de gördüm o ayarı değiştirince düzeliyor. Her büyük güncellemede bir şeyleri bozuyorlar :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Special zombie olayını kaçırmışım, ))
-
Ps'de hileli kol kullananların haddi hesabı yok çok zamandır girmiyorumdum girdigime pişman oldum War Zone aimbotlar cronex vs diğer ekipmanlar havada uçuyor oyun iyice bok olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum. 4 arkadaş giriyoruz ps5’den warzone br modundayız. Artık her el diyprumki ya birinizin crosplay mi açık pc ler ilemi eşleşiyoruz , normal değil diyorum adamlar. Adama odadayım arkasından sıkıyorum adam dönüyo beni indiriyor. Zıplayıp vuranımı dersin gına geldi.
dostlar " killstreak " NASIL OLUYOR? mesela 3 adam vurunca UAV açılıyor ya , her zaman UAV açabiliyorum bunda sıkıntı yok , ondan sonra ki şeyleri açma nasıl oluyor?
mecbur UAV kullandıktan sonra mı aktif oluyor?
veya
UAV basmadan 5-6 kill alınca (belli bir süre içinde mi almak lazım bu kill leri ) hem uav hemde diğer şeylerde mi açılıyor
bilenler alıntılayarak yardımcı olabilir mi?
BİRDE BATTLEPASS kısmında acaip FPS DROP YAŞIYORUM , O ANDA ŞAKK DİYE FPS 10-13 oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 10 Mayıs 2024; 0:43:2 > -
heysanadiyom#3374731
ekleyin dostlar , şu sıralar hep oynuyorum
-
ara sezon ile birlikte her oyun hileci mevcut olur oldu.
-
-
Grayzone Warfere oynayan var mı
Uzun süredir FPS arayışı içindeydim warzonu uzun zaman oynadım bıraktım çünkü elinde gamepad varsa hayırlı olsun kralını rahatlıkla indirirsin ki bunu yapan benim için bot boş beleş oyuncudur gurmeler bilirki asıl savaş mouse klavye ile olur delikanlı gibi aim assit olmadan
neyse aradım taradım ben Ps store'dan INSURGENCY SANDSTORM isimli oyuna denk geldim ilk başta şüphelenmiştim ama içimdeki o askeri strateji açlığımı yatıştıran en iyi oyun oldu hem unreal 5 grafik hem bol donanımlı silah ve 0 aim assist :) tavsiye ederim arkadaşlar oyun çok iyi hatta bu oyunu satın almadan önce dedim tekrar yüklüyüm warzonu ama aynı sorunlar devam ediyor gerek yok dedim yüklemiycem
Xdefiant başladım
Ücretsiz online fps oyunu. Ubisoft resmi olarak çıkardı.
Tavsiye ederim.
İnsurgency de güzel fakat biraz grafik optimizasyon problemi var.
hocam ben konsolda oynuyorum hiçbir şekilde problemle karşılaşmadım gayet akıcı ve oynanabilir pc tarafı için bir şey diyemem. keşke mouse klavye desteği olsaydı warzondaki gibi tadından yenmezdi :(
Call of Duty: Modern Warfare III & Warzone - Season 4 BlackCell Trailer | PS5 & PS4 Games
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-modern-warfare-iii/ Your opponents souls are yours for the taking ✳️ Take your moves to the next level 🗓️ #ps5 #ps5games #ps4games #ps4 #cod #callofdutymodernwarfare3 #callofdutywarzonehttps://www.youtube.com/watch?v=fzSIsBe733Y -
Crossplay'ler kapalı ama yabancılar cronus ile tüm oyun zevkinizin içine ediyorlar ne yazık ki. Hem cronus hem internet hızı.
-
Hocam internetten yana bir sıkıntım yok şükür o konu kökten çözüldü oturduğum mülkte 1000mbps internet mevcut ping vs muazzam ama merak ettiğim şu ben prk anlamıyorum bu cronus denilen şeyi ufaktan araştırdığım anladığım kadarı ile oyun ham şekilde mouse klavye desteklemiyor ama bu cihaz ile oyunun kendisi desteklemese bile artık mouse klavye ile oyun oynanıyor doğrumu hocam?
Merhaba,
bende 200mbps limitsiz kullanıyorum cat7 ile bğalanıyorum. Yanlız sizin internet ile avrupa'da oyyana kişinin internet hızı aynı değil hocam.Genel olarak söyledim. Bu arada cronus kullanan klavye mouse bağlıyor cihaz bildiğin makro. Yani bunu kullanıp oynayan bir kişi ile 100 vs at şansına 10 kere öldürürsün.
Ek olarak Cronous +'ları
-Aim abuse
-Auto ping ( ates ettigin yere otomatik ping atar )
-Aimbot
-No Recoil
-Rapidfire
-Quick Scope
-Auto Armor
-Dropshot ( ates ettigin anda otomatik çömelir )
-Auto Run
-Hold Breath
-Quick Triggers
-
Yani doğrumu anladım oyunun kendisi desteklemese bile bu aparatı takınca rahalıkla mouse klavye oynayabiliyoruz dimi hocam diğer söylediklerinize okeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X