Şimdi Ara

Call of Duty: World at War Multiplayer ( 1.5 patch ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
118.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baştaki serverlar acaba orj serverlarmı? en üstteki " HardcoreTr Public -> 88.255.172.73:28960" hariç (ki bu serverda awating conneting yazıyo beklio sonra error verio) hepsinde oyuna girdikten sonra menüye dönüyo ve "punkbuster kicked player (for 2 minutes) duplicate GUID/CDKEY" yazıyo. ne demek bu?

EDİT: onr99, onu halletmiştim saol genede :D şimdi başka sorun çıktı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 15 Kasım 2008; 18:04:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

quote:

Orjinalden alıntı: _MosKoW_

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: condemned890

yaw birtürlü profil yaratamadım. nasıl profil yaratacagız :S

Aynen bende de bir türlü online profil yaratmıyor nedense

online profil yaratması için orj cd keyiniz veya orj oyunun olması gerekiyor.. ama bu şekilde profil yaratabilirsiniz oda ofline olarak gözükür..C/Documents and Settings/belgelerim/Local Settings/Application Data/Activision burdan profilin içine giriniz.. profillerin hepsini sildikten sonra multiplayer'a girin kendi otamatik profil oluşturacaktır $$$ şeklinde active metin belgesinede kendi nick inizi yazacaksınız..oyuna girdinizde profille cıkan yerleri cancel ve no diyerek iptal edin..(local settings gizli dosya halindedir)

Dediğini yaptım fakat yine olmadı. Active metin belgesinde kendi nickimi yazdım sonra oyuna girdim no/cancel dedim, tekrar profiles klasörüne baktım ve yine active belgesinde $$$ bu vardı yani tekrar eski haline döndü anlamadım gitti...

oyuna girip nickini yazabilirsin (/name) oraya kayıt oluyor otamatik..

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

baştaki serverlar acaba orj serverlarmı? en üstteki " HardcoreTr Public -> 88.255.172.73:28960" hariç (ki bu serverda awating conneting yazıyo beklio sonra error verio) hepsinde oyuna girdikten sonra menüye dönüyo ve "punkbuster kicked player (for 2 minutes) duplicate GUID/CDKEY" yazıyo. ne demek bu?

EDİT: onr99, onu halletmiştim saol genede :D şimdi başka sorun çıktı :D

Cd keyini değiştirirsen sorun hallolur..
  • harcore tr acikmi suan ? bende hep awating yapıyor 10 a kadar.. bildiğiniz bvaşka IP varmı oyuncu olan ?
  • Korsan COD5 lerin online profil açmaları mümkün değilmi ? İnterentten oynamak için mutlaka ORJİNAL mi almak gerek ? kimse çözemedimi bunu ?

Bende create online profil yeri geliyor adımı yazıyorum ama olmuyor.Başa dönüyorum sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 15 Kasım 2008; 20:56:48 >
  • şuanda bir çok server kapandı. cökmüşte olabilir modda yüklüyor olabilirler.. acık olan bunlar var bende
    77.92.149.179:28960
    212.68.44.74:28961
    78.40.228.2:28960
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Korsan COD5 lerin online profil açmaları mümkün değilmi ? İnterentten oynamak için mutlaka ORJİNAL mi almak gerek ? kimse çözemedimi bunu ?

Bende create online profil yeri geliyor adımı yazıyorum ama olmuyor.Başa dönüyorum sürekli.

internetten oynamak için online olamana gerek yokki.. crackle serverlara cod2 ve cod4 deki gibi girebiliyorsun xf de şuan cod5waw güncellendi ama serverları bulmuyorhttp://www.gametracker.com/search/codww/TR/ burdan serverların ip sini alabilirsiniz ama şuanda bir çok server kapalı sorun var sanırım açılır kısa sürede..

• quote:

internetten oynamak için online olamana gerek yokki.. crackle serverlara cod2 ve cod4 deki gibi girebiliyorsun xf de şuan cod5waw güncellendi ama serverları bulmuyorhttp://www.gametracker.com/search/codww/TR/ burdan serverların ip sini alabilirsiniz ama şuanda bir çok server kapalı sorun var sanırım açılır kısa sürede..

Güzel buna sevimdim ama Xfireda COD WAW game serverda yok bende sadece Cod 4 multiplayer gösteriyor. COD WAW ı tanıdı ama game server yerinde yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

quote:

Güzel buna sevimdim ama Xfireda COD WAW game serverda yok bende sadece Cod 4 multiplayer gösteriyor. COD WAW ı tanıdı ama game server yerinde yok.

şuan sadece tanıyor ztn oyuna girdiginde xf online oluyor onun dışında bi işe yaramıyor bunu yapmalarının sebebide sanırım fps ye bakılması için.. normalde oyunda fps komutu göstermiyor fraps yada xfire dan bakılıyor..

• quote:

quote:

quote:

online profil yaratması için orj cd keyiniz veya orj oyunun olması gerekiyor.. ama bu şekilde profil yaratabilirsiniz oda ofline olarak gözükür..C/Documents and Settings/belgelerim/Local Settings/Application Data/Activision burdan profilin içine giriniz.. profillerin hepsini sildikten sonra multiplayer'a girin kendi otamatik profil oluşturacaktır $$$ şeklinde active metin belgesinede kendi nick inizi yazacaksınız..oyuna girdinizde profille cıkan yerleri cancel ve no diyerek iptal edin..(local settings gizli dosya halindedir)

ya dediğini yaptım, sildim tüm profilleri,tekrar girdim oyuna hala select online prfil'e giremiorum (basınca hata raporu verio) ve profil klasoründede $$$ değil, sildğim profiller geri gelio. 10 kere tekrarladım olmuyo. oyuna giremiorum o yüzden, profil seçmeden nick yazamıyorum. nick yazamayınca pb oyundan atıyo.. ne yapmam gerekir bilen varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: arda12345

quote:

quote:

quote:

ya dediğini yaptım, sildim tüm profilleri,tekrar girdim oyuna hala select online prfil'e giremiorum (basınca hata raporu verio) ve profil klasoründede $$$ değil, sildğim profiller geri gelio. 10 kere tekrarladım olmuyo. oyuna giremiorum o yüzden, profil seçmeden nick yazamıyorum. nick yazamayınca pb oyundan atıyo.. ne yapmam gerekir bilen varmı?

sen dediklerimi yapmamıssın ama.. select profilleri cancel ve no diyerek iptal edeceksin oyuna girdikten sonra nick yazabilirisn yazdıgın nick kayıtlı şekilde kalır.. mümkünse yazıları dikkatli okuyunuz aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorum

• oyunu yükledim ama çalışamadan "unexpected handled application" gibi bir hata verdim

baktım birsürü yere ama çözümünü bulan olmamış

burda var mı oyunun hata verdiği?
  • Multi süper oluyor benim nick:

Kobe

Beni gören oldu mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

Arkadaslar henüz xfire COD:waw ı görmediği için simdilik sunlari yapıyoruz
    multiplayeri acin actiğinizda karsınıza kendinize profil yaratmak icin nick ve sifre istiyecektir onlari gecebilirsiniz oyunun menüsünden FİND GAME dedikten sonra resimdeki pencere karsiniza gelicektir
    sonra klavyemizdeki TAB tusuna basarak yukaridaki gelen satira resimdeki gibi
    Connect yazıp bosluk bırakarak yi yaziyoruz

Call of Duty: World at War Multiplayer  ( 1.5 patch )

baska girebileceğiniz serverler paylasildikca burda bulacaksınız
    88.255.172.73:28960

yazıyoz ondan sonra enter mı basıyoz

• quote:

Orjinalden alıntı: buzu

quote:

multiplayeri acin actiğinizda karsınıza kendinize profil yaratmak icin nick ve sifre istiyecektir onlari gecebilirsiniz oyunun menüsünden FİND GAME dedikten sonra resimdeki pencere karsiniza gelicektir

yok öle bekliyon,
    sence
    sen hiç başlama bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus -- 16 Kasım 2008; 20:44:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

quote:

Orjinalden alıntı: buzu

quote:

yok öle bekliyon,
    sence
    sen hiç başlama bence

sen çok iyi bilebilirsin ben bilmiyorum bu yüzden basit bir soru sordum basit bir cevap bekliyorum yardımcı olmiyacaksan form kirliligi yapma

• evet entere basıyorsun kusura bakmayın yazmayi unutmuşum..

2 .ncisi ben serverlerdeki problem kısa sürede gider sanırım bendede gitti bi ara
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Multi süper oluyor benim nick:

Kobe

Beni gören oldu mu acaba?

PoSe de benim bugun ezdik hatta 2 miz birini xD
  • teşekkürler
    quote:

evet entere basıyorsun kusura bakmayın yazmayi unutmuşum..

2 .ncisi ben serverlerdeki problem kısa sürede gider sanırım bendede gitti bi ara
  • Tüm klasörleri sildim bu seferde oyuna girdiğimde profil yaratma ekranı bile çıkmadan direk oyunu açıyor nick belirtemiyorum offline profil bile açılmıyor..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.