Şimdi Ara

Call of Duty: World at War Multiplayer ( 1.5 patch ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
118.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1.1 kurdum daha sonra serverlere girmeye çalışırken connection time out diye bi hata geliyor ne yapmam lazım acil yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeWo

siz bağlanabilmissiniz yine biz onuda başaramadık biraz anlatabilirmisin nasıl yaptığınızı?

Öncelikle oyuna girerken hata alıyorsanız directx'in ekim ayından sonraki bi güncelleştirmesini yükleyin, googleda dxwebsetup.exe diye aratırsanız çıkar. Oyuna girerken ilk çıkan videoda sorun yaşıyorsanız http://www.radgametools.com/bnkdown.htm bu adresten bink videoyu indirin yükleyin.

Co-op için vistada yaptığım ayarları söyliyim size:

1) Başlat -> Denetim Masası
    2) Ağ ve paylaşım merkezi -> ağ bağlantılarını yönet
    3) Alt'a basarak açılan toolbardan Gelişmiş -> Gelişmiş Ayarlar gir
    4) "Hamachi"ye tıklayın ve sağdaki okları kullanarak en üste taşıyın
    5) Tamam deyip dönün.
    6) Hamachi bağlantısına sağ tıklayıp "Özellikler"e girin
    7) "İnternet Protokolü sürüm 4"e tıklayıp "Özellikler" diyin
    8) "Aşağıdaki IP adresini kullan" seçin ve yanına hamachi'deki ip adresinizi yazın. Alt ağ maskesine:255.0.0.0 Varsayılan ağ geçidi: 5.0.0.1 yazın
    9) Hemen bunların altında Gelişmiş butonuna girin, orda alt taraftaki "Arabirim ölçüsü"nü 10 yapın ve tamam deyip çıkın.
    10) Denetim masasından Windows Güvenlik Duvarı'na gelin. Ayarları değiştir'e tıklayın.
    11) Gelişmiş'e tıklayın.
    12) Hamachi'deki tiki kaldırın ve tamam deyin.
    13) Restart atın

Xp için de şu ayarlar olması lazım.

1) Ağ Bağlantılarım
    2) Gelişmiş
    3) Gelişmiş Ayarlar
    4) Bağlantı listesinden Hamachi bağlantısını en üste taşıyın
    5) Restart

Oyuna girerken Server olacak kişi normal single playerdan girip kuracak, bağlanacak kişi multiplayer için fixlenmiş bi dosya var, onun üzerinden oyuna girip bağlanacak. Oyunda kasmaması için Options'tan mutlaka punkbusteri kapatın. Yoksa bir oyun kasar bir oyun kasmaz kafasına göre takılır siz de kafayı yersiniz :) Bir de 2 kişinin cd-keyleri farklı olması gerekiyor.

• Arkadaşlarım ile 3 kişi olarak sorunsuzca coop modunu oynayabiliyoruz son 4 bölüm kaldı bitmesine hala bir lag sorunu ile karşılaşmadık ben vista kullanıyorum arkadaşlarım xp.

Öncelikle arkadaşın dediği gibi hamachiyi en üste taşıdık birbirimizi görmemiz için, oyunu 1.1'e patchledik sonra oyunun 1.0 cracki ile exesini değiştirip lanfix ile patchledik ve sorunsuzca oynamaya başladık.

edit: serverda punkbusteri kapalı tutuyorum açık olarak denemedim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Threp -- 14 Kasım 2008; 0:29:16 >
  • bugün hardcore serverında oynarken kendini bilmezin teki başlatı -blacklotus hile- diye.sinir oldum.adı "Henk" diye biri,demo aldım al izle diye xfire a ekle dedim kayboldu ortalıklardan.demo duruyo elimde.uyuz oluyorum böle tipletere oynamayı bilmezler hemen çamur atarlar tanıyan eden varsa ulaşşsın bana diyeceklerim bitmedi daha ona.
  • biz dün 3 arkadaş denedik girdikten sonra pingler 999 oluyor oynayamadık bi türlü (pb kapalı)
  • quote:

1) Ağ Bağlantılarım
    2) Gelişmiş
    3) Gelişmiş Ayarlar
    5) Restart

Oyuna girerken Server olacak kişi normal single playerdan girip kuracak, bağlanacak kişi multiplayer için fixlenmiş bi dosya var, onun üzerinden oyuna girip bağlanacak. Oyunda kasmaması için Options'tan mutlaka punkbusteri kapatın. Yoksa bir oyun kasar bir oyun kasmaz kafasına göre takılır siz de kafayı yersiniz :) Bir de 2 kişinin cd-keyleri farklı olması gerekiyor.

biz bu sekilde oyuna giriyoruz ama 2 dakka sonra atiyor oyundan malesef neden olabilir acaba firewall programlarini antivirusu kapatiyoruz internet bağlantisi 1 mb ondan dolayi olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 14 Kasım 2008; 13:19:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

quote:

1) Ağ Bağlantılarım
    2) Gelişmiş
    3) Gelişmiş Ayarlar
    5) Restart

biz bu sekilde oyuna giriyoruz ama 2 dakka sonra atiyor oyundan malesef neden olabilir acaba firewall programlarini antivirusu kapatiyoruz internet bağlantisi 1 mb ondan dolayi olabilirmi

Ondan olduğunu sanmıyorum benim bağlantımda 1mbit 3 kişi rahatca oynuyoruz az kaldı bitmesine oyunun üçümüzün cd-keyide aynı

• bende 6mbit var yinede baglanti sorunu oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

bugün hardcore serverında oynarken kendini bilmezin teki başlatı -blacklotus hile- diye.sinir oldum.adı "Henk" diye biri,demo aldım al izle diye xfire a ekle dedim kayboldu ortalıklardan.demo duruyo elimde.uyuz oluyorum böle tipletere oynamayı bilmezler hemen çamur atarlar tanıyan eden varsa ulaşşsın bana diyeceklerim bitmedi daha ona.

Blacklotus sen misin

• quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

bugün hardcore serverında oynarken kendini bilmezin teki başlatı -blacklotus hile- diye.sinir oldum.adı "Henk" diye biri,demo aldım al izle diye xfire a ekle dedim kayboldu ortalıklardan.demo duruyo elimde.uyuz oluyorum böle tipletere oynamayı bilmezler hemen çamur atarlar tanıyan eden varsa ulaşşsın bana diyeceklerim bitmedi daha ona.

Blacklotus sen misin

evet nolduki

• cod - WaW servera bağlanırken böle bi hata alıyorm sebebini bilen varmı?

""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    İmpure client detected invalid .IWD files referenced

Worl at war\main\iw_14.iwd
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""
  • Ben yükledim oyunu single sorunsuz oynanıyordu. Sonra multi oynamayı denedim. 1.1 e yükselttim ama patchi yaptıktan sonra Zone/english/code/post/gfx.mp.ff diye bir hata werdi ve oyunu açmadi. o dosyaları eski versiyondakilerle değistirdim açıldı oyun bu sefer ama servera bağlanmayı denerken verdi hatayı bu sefer.

Bu hata hakkında bilgisi olan varmı acaba yardımcı olucak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Dün gece ve sabah oynadım az evvel girmek istediğimde ;

Call of Duty: World at War Multiplayer  ( 1.5 patch )

aynı bu hata işte bendeki
  • yaw birtürlü profil yaratamadım. nasıl profil yaratacagız :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: condemned890

yaw birtürlü profil yaratamadım. nasıl profil yaratacagız :S

Aynen bende de bir türlü online profil yaratmıyor nedense
  • bi Server'a girerken. PunkBuster Kicked Player "(for 2 Minutes) ... Empty Player Name Disallowed yazıo, ve oyundan atıyo. Galibaa Nick olmadığı için oyundan atıyo bu, Fakat menüdeyken consolu açıp Nick yazıyorum oyuna giriyorum gene atıyo oyundan. Başka bi yerden mi yazmam lazım. Yoksa hatanın nickle bi alakası yokmu :D ne diyo burda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 15 Kasım 2008; 15:37:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

quote:

online profil yaratması için orj cd keyiniz veya orj oyunun olması gerekiyor.. ama bu şekilde profil yaratabilirsiniz oda ofline olarak gözükür..C/Documents and Settings/belgelerim/Local Settings/Application Data/Activision burdan profilin içine giriniz.. profillerin hepsini sildikten sonra multiplayer'a girin kendi otamatik profil oluşturacaktır $$$ şeklinde active metin belgesinede kendi nick inizi yazacaksınız..oyuna girdinizde profille cıkan yerleri cancel ve no diyerek iptal edin..(local settings gizli dosya halindedir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MosKoW_ -- 15 Kasım 2008; 15:48:37 >

• 1.1 e update edelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 15 Kasım 2008; 17:52:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

bi Server'a girerken. PunkBuster Kicked Player "(for 2 Minutes) ... Empty Player Name Disallowed yazıo, ve oyundan atıyo. Galibaa Nick olmadığı için oyundan atıyo bu, Fakat menüdeyken consolu açıp Nick yazıyorum oyuna giriyorum gene atıyo oyundan. Başka bi yerden mi yazmam lazım. Yoksa hatanın nickle bi alakası yokmu :D ne diyo burda..

oyunun ana menüsünden optionsa gir, ordan multiplayer options de ve orda altta Player Name var ordan değiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MosKoW_

quote:

Orjinalden alıntı: LordMurat55

quote:

online profil yaratması için orj cd keyiniz veya orj oyunun olması gerekiyor.. ama bu şekilde profil yaratabilirsiniz oda ofline olarak gözükür..C/Documents and Settings/belgelerim/Local Settings/Application Data/Activision burdan profilin içine giriniz.. profillerin hepsini sildikten sonra multiplayer'a girin kendi otamatik profil oluşturacaktır $$$ şeklinde active metin belgesinede kendi nick inizi yazacaksınız..oyuna girdinizde profille cıkan yerleri cancel ve no diyerek iptal edin..(local settings gizli dosya halindedir)

Dediğini yaptım fakat yine olmadı. Active metin belgesinde kendi nickimi yazdım sonra oyuna girdim no/cancel dedim, tekrar profiles klasörüne baktım ve yine active belgesinde $$$ bu vardı yani tekrar eski haline döndü anlamadım gitti...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.