Şimdi Ara

Call of Duty: World at War Multiplayer ( 1.5 patch ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
118.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi cod 5 yükleyip 2 oyunu da pc de barındırarak online oynayabilirmiyim
    abim cod 5 online istiyor
    ben cod 4 online oynuyorum genelde
  • Arkadaşlar hiç girebileceğimiz Hardcore TDM server yokmu ya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: An@loG

beyler 3-4 kere multiye girdim oynadım daha sonra tekrar girmeye çalışıyorum cod multiplayr e önce giriyor sonra çıkıyor sonra eror veriyor ve açılmıyor napıcam acaba ?

aynı sorun bende de var kardeş ya yok mu bunun çözümünü bilen bi kaç kere oynadım ne güzel şimdi giriom awaiting players yazan yerde error hatası çıkıo

• CALL OF DUTY WORLD AT WAR silahlar eskisi gibi olmuş inşallah güzel olmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Arkadaşlar hiç girebileceğimiz Hardcore TDM server yokmu ya ?

Selam Melik geçen Outskirts mapinda beraberdik ben AnD|AAAL_Kobe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycocophoenix

ben xfire dan cod 4 online oynuyorum
    şimdi cod 5 yükleyip 2 oyunu da pc de barındırarak online oynayabilirmiyim
    abim cod 5 online istiyor
    ben cod 4 online oynuyorum genelde

Oynarsın tabi dostum neden oynayamıyasın ki xfire'de ikiside ayrı ayrı gözükecektir. İStediğin servere girersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

malesef yok 1.1 indirmen gerekli

Aynen dostum yaa zaten 4 gb kotalı. 300 mb ona gitti yaa... Allahtan ay sonu yaklaştı.

Valla ne kadar sorunlu bi oyun yahu.

Beyler oyun çok mu ağır yahu benim makina diğer oyunlarda baya iyiydi epey oyunda yüklemiyorum yeni oyunlardan haberim yok. Bu modlarda hiç donmadan çalıştırıyor. Yükseklerde biraz takılıyor. Siz kaçta oynuyorsunuz ? Normal mi benim ki?

Call of Duty: World at War Multiplayer  ( 1.5 patch )

• Size bir soru sorcam lütfen yardımcı olabilirmisinz?

öncelikle oyunu yukledim patch 1.1 var

giriyorum bana su hatayı veriyor

PunkBuster kicket player ''for 5 minutes'' Empty Player Name Disallawed

Diye yazı cıkıyor atıyor oyundan consoladan denedim isim degısmeyi ama gene attı

Multi player optiondan name degısmek isdedim ama bulamadım..:(

]]

• Yardun edebilecek kimse yokmu?
  • oha manyakmış bnde oynayacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

CALL OF DUTY WORLD AT WAR CIKTI !!!!!

evet arkadaslar artık xfire de görüyor

XFİREYİ İNDİRİN
    http://media.xfire.com/xfire/client/xfsite/xfire_installer.exe

siteye kayıt olun sonra programi acip giris yapin asağidaki resimdekileri uygulayalarak serverlere bağlana bilirsiniz

veya direk servere bağlanmak için

multiplayeri acin actiğinizda karsınıza kendinize profil yaratmak icin nick ve sifre istiyecektir onlari gecebilirsiniz oyunun menüsünden FİND GAME dedikten sonra resimdeki pencere karsınıza gelicektir
    sonra klavyemizdeki TAB tusunun üstündeki (") tusuna basarak yukaridaki gelen consola resimdeki gibi
    Connect yazıp bosluk bırakarak yi yaziyoruz ve entere basıyoruz ve sizi servere atıyor

baska girebileceğiniz serverler paylasildikca burda bulacaksınız
    HardcoreTr Public -> 88.255.172.73:28960 TDM

1.1 serverler
    CGOTY CoD 5 sunucuları:
    91.102.160.171:28960 hardcore FFA
    91.102.160.171:28970 hardcore HQ
    91.102.160.171:28980 64 kişilik hardcore TDM
    91.102.160.171:28990 FFA
    91.102.160.171:29000 HQ
    91.102.160.171:29010 64 kişilik TDM
    212.68.44.74:28961
    88.255.172.73:28960
    91.102.160.171:29000
    88.255.172.73:28960 Türkiye / Istanbul
    195.122.134.5:28960 Almanya / Frankfurt
    77.92.149.179 Gamerslocation.com
    212.68.44.74.28961 Cod türk

OYUNDAKİ SİLAHLAR
    Amerikan Silahları:
    M1A1 Thompson
    M1A1 Carbine M1 Garand Trench Shotgun
    Browning Automatic Rifle (B.A.R)
    Springfield
    M1903 Springfield Scoped
    M2 Flamethrower
    M1911 (also known as Colt 45)
    Bajonet
    M9 Bazooka
    Browning M1919A6
    M2 Machine Gun

Patlayıcılar:
    MK2 Frag Grenade
    Smoke Grenade
    Satchel Charges
    Mines

Rus Silahları:
    TT-33
    Mosin Nagant
    Mosin Nagant Scoped
    PPSH (71 round Drum Magazine)
    PPSH (31 round Banana Magazine)
    Bajonet

Paylayıcılar:
    RGD-33

Alman Silahları: P08 Luger
    Kar98
    Kar98 scoped
    MP44
    MP40
    MG42
    MG34
    Knife

Patlayıcılar:
    Stielhand granate

Japon Silahları:
    Nambu 14
    Arisaka Type 99
    Type 100 Submachine gun
    Bajonet
    Katana

Patlayıcılar:
    Kiska Grenade

İngiliz Silahları:
    Sten

CoD:WW Multiplayer Detayları

Yeni Oyun Modları
    Capture the Flasg (Bizim deyimimiz ile Bayrak Kapmaca)
    Cod ve Cod2 'den tanıdığımız bu mod Cod4'de yer almadı. Oyuncuların tepkilerini duyan Treyarch, bu moda yeni oyunda yer verdi.
    War
    Savaş alanında araçları kullanmanıza izin veren oyun modu

Eklentiler
    Durbunler: Oyunda değişik silahlara göre 2-3 değişik dürbün bulunacak; oyuncu isterse bunları silahına ekleyebilecek(Teleskopik veya sniper dürbünü)
    Ayaklık(Bipod): Sniper veya MG'lere takabileceğiniz bir ayaklıkta oyunda bulunacak. Sürünme pozisyonunda kullanabileceğiniz ayaklık silahların geri tepme kuvvetlerini azaltacak ve daha isabetli atişlar yapminiza olanak sağlayacak
    Daha fazla cephane (Enlarging your Magazine): Daha fazla cephane ekleyebileceksiniz. Taarruz veya müdafada işimize baya yarayacak.
    Susturucular (Suppressor): Silahınıza takacağınız susturucu silahin ucundaki alevi ve sesini azaltacaktir. Ancak silahin menzili ve hasarinin azalmasi isin kötü yanı; eee her güzelin bir kusuru vardır.
    Çift-namlulu Tüfek: Oyunlardan "Saw-off" olarak hatırlayacağımız çiftnamlulu bir tüfek. Uzun mesafede pek iş yapmaz anca kisa mesafede baya etkilidir
    Süngü (Bayonets): Silahımızın ucuna bir süngü takabileceğiz. Bu durum, Cod4 de çok sevdiğimiz biçagin yerinimi alacak korkusuda beraberinde getirdi. En kısa zamanda bu konuya bir açıklık bekliyoruz
    Bomba Karşıtı Ceket (Flak-Jacket): Bombaların hasarini azaltacak bir ceket. Tüm cod serilerinde özellikle Cod4'de 3x fragla beraber bizi sinir eden bombalara karşı güzel bir önlem.

Perkler
    Oyunu daha fazla oynadıkça yeni özellikler açabileceksiniz. İşte bunlardan bazıları
    M2 Flamethrower (Alev Püskürtme Silahı) : İleri düzeyde açılacak bir silah. Çok da fazla anlatmaya gerek yok alev püskürtüyor.
    Pyromaniac:Bombanın etki alanını genişletir. Cod4 den hatirlayacağınız Sonic Bomb
    Satchel Charge (Çakma C4 :D ): C4 niyetine kullanabileceğimiz uzaktan kumadandali bomba. Bununla tanklara bile zarar verebiliyoruz tabi paletine yerleştirirsek..
    Bouncing Betty: Bir nevi mayin. Yere gömülen ve ziplayip patlayan bir tür. Oldukça tehlikeli
    Bazuka: Açıklamaya gerek var mı?
    Shades: Flash-bomb benzeri gözleri kamaştıran bir bomba
    Gas Mask: Gaz Maskesi
    Second Chance: Cod4 deki Last Stand'in bir benzeri ancak bir farkı var. Second Chance'da iken, Second Chance perki olan başka bir arkadaşınız sizi tekrar hayata döndürebiliyor.
    Dexterity: Cod4 deki Sight of Hand in bu oyundaki versiyonu. Daha hızlı sarjör değiştirebilirsiniz, molotov kokteyli veya mayını daha çabuk kurabilirsiniz.
    Greased Bearings: Tank kullanırken daha hızlı donmenizi, hedef almanızı sağlar.
    Ordinance Training: Tanktaki mini gun'ın isabet oranini arttirir.

World at War'un yeni multiplayer bilgileri ve modları

Co oP videosu icin tıklayin

http://www.gametrailers.com/player/40104.html

multiplayer videolari

http://www.gametrailers.com/player/41091.html

http://www.gametrailers.com/player/41076.html

CALL OF DUTY 5 WORLD AT WAR MULTIPLAYER

Treyarch tarafından geliştirilen "World at War'un" multiplayer sistemiyle ilgili bazı yeni bilgiler açıklandı. Bunlardan ilki, oyun için duyurulan iki adet yeni multiplayer oynanış modu. "Call of Duty 4'te" yer almayan CTF (Capture the Flag) modu, "World at War" ile geri dönüyor. İkinci modun adı da: "War". Bu mod ile de online arenada araç kullanabilmemize olanak sağlanıyor.

Genellikle "Call of Duty 4'ün" özellikleriyle benzerlik gösteren sistem ve ödüller ise şöyle:

Ödül sistemi:

Recon Plane: Ölmeden art arda 3 kez düşman bayrağı ele geçirildiği taktirde, oyuncu uçak çağırabilecek.
    Artillery Strike: 5 savaşçı askeri öldürdükten sonra, haritada kendinizin belirleyeceğiniz bir bölgeyi seçebilir ve o bölgeyi bir kaç saniye içinde bombardımana tabi tutabilirsiniz. Tabii ölmemek kaydıyla.
    Dogs of War: 7 düşman öldürme puanı elde ettiğiniz taktirde, bu kez düşmanların üzerine acımasız köpekler salabileceksiniz.

Eklentiler:

Scopes: SMG ve tüfeklere takılabilecek ve bu sayede nişancılık etkisini artıracak.
    Enlarging your Magazine: Daha fazla mermi kapasitesi için silaha iki adet şarjör eklenebilecek.
    Double-barreled Shotty: Çift başlıklı bu pompalı tüfek, oyun ile beraber gelen yeni silahlardan biri ve kısa mesafeli mücadelelerde oldukça güçlü bir silah.
    Bayonets: Silahınızın ucunda yer alacak süngü sayesinde, mermi bittiği anda kendinizi savunabileceksiniz.
    Flak-Jacket: Bomba etkisine dayanıklı bir zırhlı ceket.

buda benim yaptığım bir video umarim beğenirsiniz

Tesekurler Eline Saglık

• 1.2 patch yükledim multiplayere giremiyorum neden acaba?
  • forumda araştır patch 1.2 crack dosyasını bul indir kopyala
  • multi oynamak ıcın orijinal oyunumu edinmek gerekıyor
    oyunda profil oluşturmadıgım için punkbusher benı atıyo oyundan nick unknown_soldier oldugu ıcın
    profil olusturdugumda ise multiplayer acıldıgında registering account falan yazıp oyun yanıt vermıyo
  • oynamak için orjinal oyuna gerenk yokq

oyunu yüklerken pukbster diye birşey sorar ona yes diyecektin
  • Arkadaşlar ben xfireden oyunu join dierek giriyorum.Ama nedense bazen bağlanma sorunu yaşıyıp atıyor.Bazen ise multi açılış sayfasına giriyor.Bunun çözümü yok mu??
  • Xfire adlı bir site var orda bi dünya oyunu bedava ONLİNE oyayabilrisin
    sahsen ben xfire programından oynuyorum hem server doluluğunu falanda görebiliyorsun %95 oyuncular ordan giriyor
    güzel bir program üyelik istiyor para falan istemiyor
    program zaten 5 mb bişey sende zaten patchlerde yüklü
    xfire.....on
    hayat...offline
  • cod 5 e girdim mp ye girdim üyelik istiyoya yaziyom olmuyo her ne denersem denim olmuyo açamıyom oyunda sitesinden bi yerdenmi açıyoz napcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

cod 5 e girdim mp ye girdim üyelik istiyoya yaziyom olmuyo her ne denersem denim olmuyo açamıyom oyunda sitesinden bi yerdenmi açıyoz napcaz?

????
  • quote:

quote:

cod 5 e girdim mp ye girdim üyelik istiyoya yaziyom olmuyo her ne denersem denim olmuyo açamıyom oyunda sitesinden bi yerdenmi açıyoz napcaz?

????

Oyun account sorunca cancel de.
    Multiplayer optionstan player name yerine lakabını yaz.
    konsolu açıp connect komutuyla istediğin sunucuya bağlan. 1. sayfada yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.