ya beyler bugun cod 5 yükledim multi için 1.1 patchini yükledim serverlara giriyodum. 1.2 yi yükledim. Hem oyunun sesleri gitti hemde connect ...21244545 vs ip noumarısını yazıp entera basıyorum birşey olmuyor. ekran aynen kalıyor. Kendim server açmak istiyorum starta basıyorum gene aynı ekran tıklıyorum ama tıklanmıyor. Sizce neden olabilir çözümü nedir
quote:
Orjinalden alıntı: yumurcak302
ya beyler bugun cod 5 yükledim multi için 1.1 patchini yükledim serverlara giriyodum. 1.2 yi yükledim. Hem oyunun sesleri gitti hemde connect ...21244545 vs ip noumarısını yazıp entera basıyorum birşey olmuyor. ekran aynen kalıyor. Kendim server açmak istiyorum starta basıyorum gene aynı ekran tıklıyorum ama tıklanmıyor. Sizce neden olabilir çözümü nedir
beyler yokmu bilen bir an önce oynamak istiyoum :P
1.2 patch client yama indirdin mi???? indiremmessen oynayamassın herkez indirmek zorunda bu forumda mevcut
arkadaslar 1.3 te bi problem varmı bende cod 5 olmadıgı icin giremiyorum
1.3 patch e geçti turk serverlar sanırım xfireda bakıyorum boş hepsi. 1.3 patch yukledım ama bağlanmıyor. 1.3 patch için ilaç fix crack var mı?
ya ben yükledim ama bi önceki patch de olduğu gibi bundada servera girişte ıp yi yazdıktan sonra hiçbişey gelmeme sorunu ile karşılaştım... bi öncekinde crack ile aşmıştım bu sorunu ancak bunda crack de bulamadım
sen xfireye girebiliyon mu sorun vardı sanırım sizin
kanser oldum ya onu yap bunu yap bu sefer olcak işallah
Single player oynamak için 1.2 mi yüklemek lazım illa ki...
Ben 1.3 patchini yaptım... 1.3 single player nodvd exe yok mu piyasada ??? Bu 1.3 ü geri silemem değil mi ...baştan kurmam lazım...
Selam arkadaslar,
Ben de COD WaW'i multiplayer oynamak istiyorum ancak ne yapmam gerektigini anlayabilmis degilim. Bilgisayarimda COD WAW yuklu, cra ck li vs. bir sekilde duruyor, single oynayip bitirdim. Hangi patch var bilmiyorum.
Online oynamak icin ne yapmam gerekiyor bir yardimci olabilir misiniz?
Cok tesekkur ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Onur__
Selam arkadaslar,
Ben de COD WaW'i multiplayer oynamak istiyorum ancak ne yapmam gerektigini anlayabilmis degilim. Bilgisayarimda COD WAW yuklu, cra ck li vs. bir sekilde duruyor, single oynayip bitirdim. Hangi patch var bilmiyorum.
Online oynamak icin ne yapmam gerekiyor bir yardimci olabilir misiniz?
sonra call of duty: multiplayer kısmına bas ordan join game sonra tab tuşunun üstündeki é tusuna bas bir kere silme tuşuna baz (delete-backspace) sonra connect xxxxxxxxxxxxxxx Ip vermek yasak olduğu için veremiyorum bu işlemleri yaptıktan sonra PM at serverlerin IP'sini vereyim
Saygılar........
Offf bu islemler pek de kolay olmasa gerek hocam. Ben nereden bulayim dogru duzgun calisan patch ve yamasini :)