Şimdi Ara

Call of Duty: World at War Multiplayer ( 1.5 patch ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
118.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

77.92.142.51:29010

Ben burda takılıyorum yeni başladım nick : Niqht
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

@foreverkobe

Sağol,ama bu server search and destroy muş,beni pek sarmıyo!FFA yada TDM bilen varsa Turk Server,paylaşırlarsa iyi olur!

FFA;

77.92.142.51:28960

TDM;

77.92.142.51:29010

Benim nick Revenge oralarda görürsünüz beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: _köle_

quote:

Orjinalden alıntı: GhostEagle

su oyunun xfire den nasil oynancagini gosteren dogru bir msj yokmu acaba?? herşey birbirine girmis herkez bişey diyor..

ben enson 1,1 patch yukledim ama yine serverlar bos gozukuyorr

+1 bende merakla bekliyorum bu cevabı

hala bir cevap alamadım bende ben oyunu bilgisayarıma kurduktan sonra hiç sorun yasamadım direk oyuna girdim ve singel olarak oynadım ve bitirdim cd key hatası filan hiç vermedi. sonra işte multiplayer oynamak için birkaç arkadasın yazmış olduğu msj aracalığı ile 1.1 patch indirip onu kurdum sonra xfire den serverlara baktım ama hep bos gozukuyor sonra burdan verilep IP leride girdim xfireden ama hep bos gözüküyor ve bağlan dediğimde hep zaman aşımı hatası alıyorum. bir türlü oynayamadım

• quote:

quote:

quote:

su oyunun xfire den nasil oynancagini gosteren dogru bir msj yokmu acaba?? herşey birbirine girmis herkez bişey diyor..

ben enson 1,1 patch yukledim ama yine serverlar bos gozukuyorr

+1 bende merakla bekliyorum bu cevabı

hala bir cevap alamadım bende ben oyunu bilgisayarıma kurduktan sonra hiç sorun yasamadım direk oyuna girdim ve singel olarak oynadım ve bitirdim cd key hatası filan hiç vermedi. sonra işte multiplayer oynamak için birkaç arkadasın yazmış olduğu msj aracalığı ile 1.1 patch indirip onu kurdum sonra xfire den serverlara baktım ama hep bos gozukuyor sonra burdan verilep IP leride girdim xfireden ama hep bos gözüküyor ve bağlan dediğimde hep zaman aşımı hatası alıyorum. bir türlü oynayamadım

Dün single player ı bitirdiken sonra multi olayına girişeyim dedim kısaca yaptıklarım önce xfire kendi sitesinden çektim güncellemeleri bitirmesini bekledim bitirdi cod5 i de oyunlar sekmesinden gördü problemsiz serverlarda vardı ama hepsi boştu neyse bi deneyelim dedik birine girmeyi denedim oyun kırmızı uyarı işaretinin olduğu uyarı mesajlarından birini verdi forumdan okuduğum kadarıyla key i değiştirmem gerektiğini öğrendim regeditten key i birkaç kez değiştirmem gerekti oyuna girmeyi başardım bu seferde pb den dolayı sürekli ban yiyip oyundan atmaya başladı pb yi kendi sitesinden indirdim kurdum cod 5 ile ilgili güncellemeleride yine pb üzerinden yaptım oyun çalıştı ve 5 saat aralıksız 25-30 arasında değişen ping değerleriyle oynadım.

not: server a bağlanmak için oyunun içindeki consol ayarını aktif edip ip yi consoldan girdim bir problem çıkarmadı.

bir kaç kere invalid key hatasıylada karşılaştım yine key değiştirmem gerekti bunuda ekleyeyim son olarak.

şimdi bide şu xfire dan denicem oyunu başlatmayı bakalım başlayacak mı

nick: sonnefer

ilk cod serisinden beri kullandığım nicktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _köle_ -- 15 Aralık 2008; 20:32:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: slayerdnz

quote:

Orjinalden alıntı: merlyn_cgoty

Evet. Aynı hatayı aldım ben, şimdi düzgün. Bir problem gözükmüyor.

Şimdide böle bi hata alıyorum kardeş ya :(
    __
    İmpure client detected invalid .IWD files referenced

Worl at war\main\iw_14.iwd
    __

arkadaşlar bu iw_14.iwd hatasını bizden başka alan yok mu
  • bence multi de hayal kırıklığı olmuş haritalar filan çok dandik
    cod4 devam
  • bu türk server larına neden girilmiyo bazen ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: #NeWWorlD#

bence multi de hayal kırıklığı olmuş haritalar filan çok dandik
    cod4 devam

cod4 e göre biraz özentisiz hazırlandığı aşikar ama cod olsun çamurdan olsun yinede multi oynamak zevkli oluyo umarım yeni seride cod2 havasını yakalarlar cod4 grafikleri güzel haritalar bekliyoruz yeni seride aşırı bir grafik kalkitesine gerek yok bence özellikle multide
  • online profil bir türlü kuramadım. burdan veya x fire'dan anlatabilecek varsa sevinirim.

xF: aby13 nn: shaquiLLe
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

online profil bir türlü kuramadım. burdan veya x fire'dan anlatabilecek varsa sevinirim.

online profil oluşturmaman gerekiyor o adımları atlıyacaksın.

x fire'dan bende başlatamadım henüz sadece oradan server listesi ve ip leri alıp consoldan ipleri girip oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _köle_ -- 20 Aralık 2008; 9:04:52 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *13*

online profil bir türlü kuramadım. burdan veya x fire'dan anlatabilecek varsa sevinirim.

online profil oluşturmaman gerekiyor o adımları atlıyacaksın.

x fire'dan bende başlatamadım henüz sadece oradan server listesi ve ip leri alıp consoldan ipleri girip oynuyorum.

Çok sağol. Oyunu tekrar yükleyip deneyeyim bakalım olacak mı..
  • bende oyun kurlu halde duruyo harici diskin icinde tekrar ve biçok oyunda öyle! bunları kurmadan nası xfire a göstereceğiz! ve o my country secenegi nerdeyse yok göremiyorum bu xfire a nası server ekleyeceğiz :D bunlar çelişkimidir hepsini istiyorum :D
  • CoD 5 xfire ile tam olarak uyumlu değil şu an bende ise xfire açınca oyuna bile girmiyor!

Bu arada tüm prestijleri bitirdim gerçekten uzun ve yorucu bir kasma döneminin ardından şimdi büyük bir rahatlık içerisindeyim ancak şu anda silahlara özellik kasmam gerekicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

CoD 5 xfire ile tam olarak uyumlu değil şu an bende ise xfire açınca oyuna bile girmiyor!

Bu arada tüm prestijleri bitirdim gerçekten uzun ve yorucu bir kasma döneminin ardından şimdi büyük bir rahatlık içerisindeyim ancak şu anda silahlara özellik kasmam gerekicek.

Ben hep xfire ile giriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

CoD 5 xfire ile tam olarak uyumlu değil şu an bende ise xfire açınca oyuna bile girmiyor!

Ben hep xfire ile giriyorum

Benim oyun açılmıyo ya.

• Yaşasııın Serverlar kurulmaya başlamış. Şuan 1.1 indiriyorum oyunu geçen çarşamba bitirdim birazdan yükleyip dalacaaam hehehe DeCCaL-TR Geliyooor kaçın leeen
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerturkfm

Beyler online oynayamıyorum şöyle bir hata veriyor.

/>

aynı hatayı bende alıyorum neden böle hata veriyor
     Call of Duty: World at War Multiplayer  ( 1.5 patch )

• olamaz ya dün 44.lvl a geçtim oyundan çıktım sonra bi hata raporu geldi mavi ekranda pc kendine res attı bi açtım baktımki bütün oynadıgım oyun silinmiş lvl 1 den başlıyo bunun sebebi nedir yaw
  • yaa ben neden multiye giremiyorum..
    xfiredan server buluyorum.. tıklıyorum..
    açılırken bana create online profile diyo..
    cancel yapıyorum.. do you want to create online profile diyo no diyorum..
    console çıkıyo giremiyorum..
    pb no konumunda yes yapıyorum bi daha girince yine no konumunda oluyo acil yardım yaw..
  • bende xfiredan oyuna giriyorum.. ama zombi modunda oynamak istiyorum nasıl yapacagım bilgisi olan varmı..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.