Bildirim
Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU] (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeşil ekran sorununun çözümü bu olabilir: Gaming WorldyoutubeFix Green Screen Flickering in Call of Duty WW2https://www.youtube.com/watch?v=fmIcrMbpZhQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 11 Mart 2018; 18:39:24 > -
Çok teşekkür ederim, işe yaradı -
oyunu yeni aldım eklerseniz oynarız
erenadali -
En uygun Steam key nerede satılıyor arkadaşlar.. -
ARKADAŞLAR PCYE YENİ FORMAT ATTIM OYUNU KURDUM TIKLAYINÇA DİREKT ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI ALIYORUM DEP KAPATTIM 64BİT OLDUĞU İÇİN EKLEMEYE İZİN VERMEDİ EKRAN KARTI GÜNCEL GÜVENLİK DUVARI KAPALI SIKINTI NE OLABİLİRKİ HANGİ PROGRAM EKSİK ACABA -
Şu çöpe para veren ergen tayfası sayesinde ilerlemez bu oyun. -
Gtx 860m ile kaç fps alırım arkadaşlar? -
Arkadaşlar, oyunun ayarlarına girdiğimde Intel ekran kartı değişiyor ve yanında kilit işareti olduğu için değiştiremiyorum.Nvidia denetim masasından ayarlıyorum sağ tıklayıp Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisi ile çalıştır yapıyorum yine de olmuyor.Nasıl düzeltebilirim? -
selam arkadaşlar,
ben epeydir oynuyorum bu oyunu pc de fakat ortak oynayabileceğim arkadaşlar yok eğer mp oynayanlar varsa ekleyebilir
steam id : regujohn -
-
Slm oyunu yeninaldim steam dan indirdim ama ilk oyunu açınca yemyeşil di sonra oyunu kapatip actim duzeldi sizlerde demi öyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 8 Mart 2018; 15:45:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Slm bende yükledim yeşil yeşil olur neden oluyor bilginiz varmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu aktif oynayanlar steam den eklesin -
Pc Multi'de oyuncu durumu nasıl acaba her modda hızlı oyun buluyor mu arkadaşlar ? -
rifle diamond camo yapmaya çalışıyorum. çok zorlanıyorum.
steam id: emrebilir -
ARKADAŞLAR BENDE OYUNDA GİRER GİRMEZ PROGRAMI DURDURMA HATASI VERİYOR SIKINTI NE OLABİLİR ??? -
Dün yeni event geldi oyuna.
Multi oynayan arkadaşlar ekeyebilir id regujohn. -
server dolu mu arkadaşlar pc'de? black friday'de almayı düşünüyorum. steam id: darkwancity -
ben geçen girdim direk basar basmaz oyun buluyordu ama muhtemelen hep aynı adamlarla falan oynarsın birde hack ile karşılaşma ihtimalin yüksek olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X