Arkadaşlar hadi hiç deneyen yok mu oyunun fullversiyonunun dx10 u süper olacak deniyordu merakla bekliyoruz...
SS yokmu SS
SS,performans analizi hadi beyler gözünüzü seveyim onca DX10 ekran kartınız var hiç mi merak eden yok
crack yok piyasada herşeyi hazırladım açamıyorum
Oyunu yükledim dx10 yamasını kurdum,performansı hiç sormayın resmen süründü benim sistem en yüksek detayda,shadow medium shadow resolution 1024'te oynuyorum anca ama bu haliyle bile güzel gözüküyo oyun,çalıştıramayanlar yasu+daemon tools+german mini image'i denesin,daha sonra ss'de koyarım
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_f1
Oyunu yükledim dx10 yamasını kurdum,performansı hiç sormayın resmen süründü benim sistem en yüksek detayda,shadow medium shadow resolution 1024'te oynuyorum anca ama bu haliyle bile güzel gözüküyo oyun,çalıştıramayanlar yasu+daemon tools+german mini image'i denesin,daha sonra ss'de koyarım
sağol dostum hemen deniyorum
Antalya da bana oyunu verebilecek bir babayiğit varsa veya pm den torrent linkini, son sürat denerim.Ama henüz oyunu bulabilmiş değilim, merakta etmiyor değilim hani
Varmı böyle kalbi temiz bir insan
Arkadaşlar mesajlara ss nasıl ekliyoruz? imageshack'e yükledim bi kaç resim fakat ss olarak msjlarda gösteremiyorum
quote:
abi Allah razı olsun ya çalıştırdım sonunda
yalnız eski versiyon ile arasında bi fark göremedim şimdilik, hdr daha fazla 1280x1024 ve herşey full ayarda oynuyorum
Techland optimize faciaları yapmaya devam ettiği sürece oyunlarının sırtı yere gelmez.
quote:
Orjinalden alıntı: economyst
quote:
abi Allah razı olsun ya çalıştırdım sonunda
yalnız eski versiyon ile arasında bi fark göremedim şimdilik, hdr daha fazla 1280x1024 ve herşey full ayarda oynuyorum
Dostum oyun klasöründeki dx10 modundan çalıştırıyorsun değil mi? Sistemin nedir? Kaplama detayı,ışıklandırma ve etraftaki toz çok daha güzel gözüküyo bence
Az önce çalıştırabildim. Dx9'da 1680x1050 çözünürlük, AA, AF ve gölge kapalı, diğer tüm ayarlar en iyide takılmadan rahatlıkla oynanabiliyorken, Dx10'da aynı şartlarda oyun devamlı takılıyor, oynanacak halde değil. Zaten Dx10 sürümünü ilk çalıştırdığınızda bir mesaj kutusu açılıyor ve Dx10 sürümünün çeşitli görsel yenilikler içerdiği, dolayısıyla daha yavaş çalışacağı konusunda bir uyarı alıyorsunuz. Dx10'daki görsel yenilikleri oynarken farkedemedim ama bu performansıyla kesinlikle Dx9'da oynardım.
oyuna dx10 paketi ekledikten sonraki "call of juarez directx10.exe" den çaıştırdım sistemim c2d 2.13, 2gbram, 8800gts full ayarda takılmadan oynayabiliyorum gayet akıcı
ama bariz fark yok dostlar, dağlarda bariz detaylar var, hafif blur efekti gelmiş ve hdr baya gelişmiş
birazdan resimler geliyor
quote:
birazdan resimler geliyor
beklemedeyiz dostum
quote:
oyuna dx10 paketi ekledikten sonraki "call of juarez directx10.exe" den çaıştırdım sistemim c2d 2.13, 2gbram, 8800gts full ayarda takılmadan oynayabiliyorum gayet akıcı
ama bariz fark yok dostlar, dağlarda bariz detaylar var, hafif blur efekti gelmiş ve hdr baya gelişmiş
Ben imzamdaki sistemle 1280*1024 full ayarlarda 20 fps civarı alıyorum.sendeki 8800gts 640mb versiyonu mu? Bi de hangi sürücüyü kullanıyosun
320mb benim 8800gts sürücüm 158.18
SS ler, kotalıları düşündüğüm için bu şekilde koydum