Şimdi Ara

Call of Juarez Dx10 yaması çıktı,nihayet!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Orjinalden alıntı: teoms

ss bekliyoruz

evet ss bekliyoruz

yyeep ss isterük
  • Arkadaşlar hadi hiç deneyen yok mu oyunun fullversiyonunun dx10 u süper olacak deniyordu merakla bekliyoruz...
  • SS yokmu SS
  • SS,performans analizi hadi beyler gözünüzü seveyim onca DX10 ekran kartınız var hiç mi merak eden yok
  • crack yok piyasada herşeyi hazırladım açamıyorum
  • Oyunu yükledim dx10 yamasını kurdum,performansı hiç sormayın resmen süründü benim sistem en yüksek detayda,shadow medium shadow resolution 1024'te oynuyorum anca ama bu haliyle bile güzel gözüküyo oyun,çalıştıramayanlar yasu+daemon tools+german mini image'i denesin,daha sonra ss'de koyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_f1

Oyunu yükledim dx10 yamasını kurdum,performansı hiç sormayın resmen süründü benim sistem en yüksek detayda,shadow medium shadow resolution 1024'te oynuyorum anca ama bu haliyle bile güzel gözüküyo oyun,çalıştıramayanlar yasu+daemon tools+german mini image'i denesin,daha sonra ss'de koyarım

sağol dostum hemen deniyorum
  • Antalya da bana oyunu verebilecek bir babayiğit varsa veya pm den torrent linkini, son sürat denerim.Ama henüz oyunu bulabilmiş değilim, merakta etmiyor değilim hani

Varmı böyle kalbi temiz bir insan
  • Arkadaşlar mesajlara ss nasıl ekliyoruz? imageshack'e yükledim bi kaç resim fakat ss olarak msjlarda gösteremiyorum
  • quote:

Oyunu yükledim dx10 yamasını kurdum,performansı hiç sormayın resmen süründü benim sistem en yüksek detayda,shadow medium shadow resolution 1024'te oynuyorum anca ama bu haliyle bile güzel gözüküyo oyun,çalıştıramayanlar yasu+daemon tools+german mini image'i denesin,daha sonra ss'de koyarım

abi Allah razı olsun ya çalıştırdım sonunda

yalnız eski versiyon ile arasında bi fark göremedim şimdilik, hdr daha fazla
    1280x1024 ve herşey full ayarda oynuyorum
  • Techland optimize faciaları yapmaya devam ettiği sürece oyunlarının sırtı yere gelmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: economyst

quote:

abi Allah razı olsun ya çalıştırdım sonunda

yalnız eski versiyon ile arasında bi fark göremedim şimdilik, hdr daha fazla
    1280x1024 ve herşey full ayarda oynuyorum

Dostum oyun klasöründeki dx10 modundan çalıştırıyorsun değil mi? Sistemin nedir? Kaplama detayı,ışıklandırma ve etraftaki toz çok daha güzel gözüküyo bence

• Az önce çalıştırabildim. Dx9'da 1680x1050 çözünürlük, AA, AF ve gölge kapalı, diğer tüm ayarlar en iyide takılmadan rahatlıkla oynanabiliyorken, Dx10'da aynı şartlarda oyun devamlı takılıyor, oynanacak halde değil. Zaten Dx10 sürümünü ilk çalıştırdığınızda bir mesaj kutusu açılıyor ve Dx10 sürümünün çeşitli görsel yenilikler içerdiği, dolayısıyla daha yavaş çalışacağı konusunda bir uyarı alıyorsunuz. Dx10'daki görsel yenilikleri oynarken farkedemedim ama bu performansıyla kesinlikle Dx9'da oynardım.
  • oyuna dx10 paketi ekledikten sonraki "call of juarez directx10.exe" den çaıştırdım
    sistemim c2d 2.13, 2gbram, 8800gts
    full ayarda takılmadan oynayabiliyorum gayet akıcı

ama bariz fark yok dostlar, dağlarda bariz detaylar var, hafif blur efekti gelmiş ve hdr baya gelişmiş
  • birazdan resimler geliyor
  • quote:

birazdan resimler geliyor

beklemedeyiz dostum
  • quote:

oyuna dx10 paketi ekledikten sonraki "call of juarez directx10.exe" den çaıştırdım
    sistemim c2d 2.13, 2gbram, 8800gts
    full ayarda takılmadan oynayabiliyorum gayet akıcı

ama bariz fark yok dostlar, dağlarda bariz detaylar var, hafif blur efekti gelmiş ve hdr baya gelişmiş

Ben imzamdaki sistemle 1280*1024 full ayarlarda 20 fps civarı alıyorum.sendeki 8800gts 640mb versiyonu mu? Bi de hangi sürücüyü kullanıyosun

• ben pek fazla bi değişiklik görmedim ss lerden yoksa bana mı öğle geliyor sanki aynı görüntü dx9 da full ayarlar açıkken oynadım aynıydı..
  • quote:

320mb benim 8800gts
    sürücüm 158.18

bir an önce 163.75 sürücüsüne geçmeni tavsiye ederim

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.