Şimdi Ara

call recorder ses kayıtını maximum 1 dakika yapıyor.sebebi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    call recorder programı hakkında sorum olacaktı.telefonum n70 kullandığım ses kayıt programı call recorder v 1.03.settingsten ayarlarını yapıyorum.format amr.,kart hafızasına kayıt ediyor,max. record time:unlimited ayarları bu şekilde.
    yalnız benim sorunum ses kaydını sınırsız yapması gerekirken bu ayarlarla maksimum 1 dakika kayıt yapıyor.sebebini bulamıyorum.yardım istiyorum.teşekkürler

• program fullmu yoksa deneme sürümümü

ayarlarından sınırsızı seçdınmı

ben kullanmadım ama kullanan arkadaşalr yardımcı olur işaaşlahh
  • evet program full ve ayarlarından sınırsız (unlimited) seçilmiş durumda.
  • p.m
  • teşekkürler kad_kad
  • slm arkadaşlar benimde bi sorunum var yeni nokıa 6280 telefon aldım call recorder programını arkadaşımdan bluetooth ile kendi telefonuma aktardım ama dosya biçimi desteklenmiyor diye bi uyarı verdi yani programı kuramadım buna nasıl bi çare bulabilirim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: baran666

slm arkadaşlar benimde bi sorunum var yeni nokıa 6280 telefon aldım call recorder programını arkadaşımdan bluetooth ile kendi telefonuma aktardım ama dosya biçimi desteklenmiyor diye bi uyarı verdi yani programı kuramadım buna nasıl bi çare bulabilirim .

6280 de symbian olmadığı için sis uzantılı dosyaları 6280 e yüklemen mümkün değil.Bunun için java tabanlı bir yazılım bulman gerekiyor oda javada varmı bilmiyorum araştırman gerekiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.