merhaba arkadaşlar. call recorder programı hakkında sorum olacaktı.telefonum n70 kullandığım ses kayıt programı call recorder v 1.03.settingsten ayarlarını yapıyorum.format amr.,kart hafızasına kayıt ediyor,max. record time:unlimited ayarları bu şekilde. yalnız benim sorunum ses kaydını sınırsız yapması gerekirken bu ayarlarla maksimum 1 dakika kayıt yapıyor.sebebini bulamıyorum.yardım istiyorum.teşekkürler
program fullmu yoksa deneme sürümümü
ayarlarından sınırsızı seçdınmı
ben kullanmadım ama kullanan arkadaşalr yardımcı olur işaaşlahh
evet program full ve ayarlarından sınırsız (unlimited) seçilmiş durumda.
p.m
teşekkürler kad_kad
slm arkadaşlar benimde bi sorunum var yeni nokıa 6280 telefon aldım call recorder programını arkadaşımdan bluetooth ile kendi telefonuma aktardım ama dosya biçimi desteklenmiyor diye bi uyarı verdi yani programı kuramadım buna nasıl bi çare bulabilirim .
quote:
Orjinalden alıntı: baran666
slm arkadaşlar benimde bi sorunum var yeni nokıa 6280 telefon aldım call recorder programını arkadaşımdan bluetooth ile kendi telefonuma aktardım ama dosya biçimi desteklenmiyor diye bi uyarı verdi yani programı kuramadım buna nasıl bi çare bulabilirim .
6280 de symbian olmadığı için sis uzantılı dosyaları 6280 e yüklemen mümkün değil.Bunun için java tabanlı bir yazılım bulman gerekiyor oda javada varmı bilmiyorum araştırman gerekiyor...