Şimdi Ara

Calvin Klein ayakkabı kalıpları, acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Calvin Klein ayakkabı kalıpları, acil yardım!

merhaba arkadaşlar internetten bu ayakkabıyı alıcam fakat bu markanın kalıpları hakkında bir fikrim yok. 44-45 giyiyorum bu ayakkabının da 44ü kalmış sadece. Bilen var mı nasıl kalıpları? Büyük mü küçük mü? Acil yardım istiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Calvin Klein Ayakkabı Kalıpları: Nihai Rehber

Calvin Klein ayakkabıları, şık tasarımları ve yüksek kaliteli malzemeleri ile bilinmektedir. Ancak doğru kalıbı seçmek, rahat ve iyi oturan bir çift ayakkabı edinmek için çok önemlidir.

Calvin Klein Ayakkabı Kalıpları Nasıl Belirlenir

Calvin Klein ayakkabıları için kalıp boyutları, diğer markalardan farklılık gösterebilir. Doğru kalıbı belirlemek için şu adımları izlemelisin:

• Calvin Klein ayakkabı beden tablosunu kontrol et: Calvin Klein'ın resmi web sitesinden veya yetkili satıcılardan beden tablosunu bulabilirsin. Bu tablo, ayak uzunluğuna göre önerilen beden numaralarını gösterir.
    • Ayağını ölç: En doğru sonuçlar için ayağını akşamları ölçmelisin. Ayakkabı mağazasında bir Brannock cihazı kullanmak da doğru ölçümü elde etmene yardımcı olabilir.

Calvin Klein Kalıpları Nasıl Oturmalı

Calvin Klein ayakkabıları genellikle standart bir kalıba sahiptir, ancak bazı stiller daha dar veya daha geniş olabilir. Ayakkabıyı denediğinde, şu noktalara dikkat etmelisin:

• Topuk: Ayakkabının topuğu, topuğunu rahatça kavramalı ve kaymamalıdır.
    • Orta ayak: Ayakkabının orta kısmı ayağına sıkıca oturmalı ancak rahatsız edici şekilde dar olmamalıdır.
    • Parmak ucu: Ayakkabının parmak ucu bölümü, ayak parmaklarına biraz hareket alanı bırakacak kadar geniş olmalıdır.

Calvin Klein Ayakkabı Yorumları

Diğer müşterilerin Calvin Klein ayakkabı kalıpları hakkındaki yorumlarını okumak, doğru bedeni seçmene yardımcı olabilir. Çevrimiçi incelemeleri kontrol et ve insanların ayakkabıların nasıl oturduğu, doğru beden tavsiyeleri ve genel konfor seviyeleri hakkında ne söylediklerini gör.

Sonuç

Doğru Calvin Klein ayakkabı kalıbını seçmek, rahat ve şık bir ayakkabı deneyimi yaşaman için çok önemlidir. Ayak uzunluğunu ölçerek, beden tablosunu kontrol ederek ve ayakkabıları deneyerek, ayaklarına mükemmel şekilde uyan bir çift Calvin Klein ayakkabı bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fiyatı ne usta bunun güzelmiş
  • yok mu bilen ya !?!!??!?!?!?!? 350 TL dir fiyatı arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jermaine. -- 25 Mayıs 2012; 13:56:25 >
  • yorum arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: buura35

yorum arkadaslar

Kemal Tanca'da var deneyebilirsin mağazasında
  • aynısını ve krem rengini kullanıyorum, gerçekten çok rahat.. tek sıkıntı bir süre sonra yanlarından çok az açılma yapıyor ilerleyen zaman içinde açılma yaptığı yerlerden lastik kısımlarından çatlama yapıyor.. alalı 6 ay falan olmuştur kemal tancadan 310liraya almıştım.. unutmadan yağışlı havalarda yada suya bastığınızda kayıp düşebilirsiniz dikkat etmeniz lazım..

hatta bugün ikisinide makinada yıkamayı düşünüyorum ama sıktırma yapmadan çıkaracağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

aynısını ve krem rengini kullanıyorum, gerçekten çok rahat.. tek sıkıntı bir süre sonra yanlarından çok az açılma yapıyor ilerleyen zaman içinde açılma yaptığı yerlerden lastik kısımlarından çatlama yapıyor.. alalı 6 ay falan olmuştur kemal tancadan 310liraya almıştım.. unutmadan yağışlı havalarda yada suya bastığınızda kayıp düşebilirsiniz dikkat etmeniz lazım..

hatta bugün ikisinide makinada yıkamayı düşünüyorum ama sıktırma yapmadan çıkaracağım..

Kalıpları nasıl peki kardeş? Sen mesela nike da kaç numara giyiyosun calvinde kaç oldu ayağına? Ben nike da 45 giyiyorum lacoste 44 de oluyor. Bunların kalıpları lazım deneyemem şuan gidip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

aynısını ve krem rengini kullanıyorum, gerçekten çok rahat.. tek sıkıntı bir süre sonra yanlarından çok az açılma yapıyor ilerleyen zaman içinde açılma yaptığı yerlerden lastik kısımlarından çatlama yapıyor.. alalı 6 ay falan olmuştur kemal tancadan 310liraya almıştım.. unutmadan yağışlı havalarda yada suya bastığınızda kayıp düşebilirsiniz dikkat etmeniz lazım..

Kalıpları nasıl peki kardeş? Sen mesela nike da kaç numara giyiyosun calvinde kaç oldu ayağına? Ben nike da 45 giyiyorum lacoste 44 de oluyor. Bunların kalıpları lazım deneyemem şuan gidip

spor ayakkabısı giymem.. kundurada 44 numaradır çoğunlukla.. kışlık botum 43 numaradır, CK'da ise 43 numara.. kalıpları convers gibi..

ekleme: nereden almayı düşünüyorsun link varsa alabilirmiyim..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 25 Mayıs 2012; 16:03:27 >

• quote:

quote:

quote:

spor ayakkabısı giymem.. kundurada 44 numaradır çoğunlukla.. kışlık botum 43 numaradır, CK'da ise 43 numara.. kalıpları convers gibi..

44 olur mu ki bana ya. bu rengi çok hoş. zidaya.com dan alıcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

44 olur mu ki bana ya. bu rengi çok hoş. zidaya.com dan alıcam

pahalı ben kemal tancadan 310liraya hemde taksitli olarak almıştım..

• parası farketmez bende o civara alıcam yaklaşık. CK hocam bu pahalı olması özelliği zaten. görüntü herşeydir :D
  • quote:

parası farketmez bende o civara alıcam yaklaşık. CK hocam bu pahalı olması özelliği zaten. görüntü herşeydir :D

kesinlikle..
  • quote:

quote:

parası farketmez bende o civara alıcam yaklaşık. CK hocam bu pahalı olması özelliği zaten. görüntü herşeydir :D

kesinlikle..

Kalıp konusunda şüpheliym ya 44 alsam olur mu acabA? benim ayaklar da geniş biraz. umarım rahat ettirir ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.