Şimdi Ara

Calvin klein mı Rochas mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    parfüm almak istiyorum ancak sizinde tavsiyelerinizi almak istiyorum Rochas ve calvin klein euphoria arasında kaldım.orjinal mi alayım yoksa açık parfüm olarak çok iyi yapan firmalar var mı bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

• Rochas kışlık bir parfümdür. Rochas'ın her ikisini de denedim fakat orijinal olanı, açık olanına göre daha hafifti, daha hoştu bence.
  • peki calvin klein euphoria hakkında bir fikriniz var mı acaba biraz böyle çarpıcı bir koku olsun istiyorum forumda bir yerlerde rochas için çok çarpıcı koku demişler mağazada euphorianın kokusuna bakmıştm hoştu oda ancak rochasıda çok merak ettim ilgniz için tşk ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorumsuz1

peki calvin klein euphoria hakkında bir fikriniz var mı acaba biraz böyle çarpıcı bir koku olsun istiyorum forumda bir yerlerde rochas için çok çarpıcı koku demişler mağazada euphorianın kokusuna bakmıştm hoştu oda ancak rochasıda çok merak ettim ilgniz için tşk ederim :)

Kullanmadım ama denedim, şuan ki hava şartlarına göre uygun bir parfüm, ayrıca parfüm bence gayet iyiydi.. Forumda aratırsanız parfümler hakkında baya yorumlar var, daha fazla bilgi edinirsiniz..

Rochas da çok güzel parfüm ama sıcak havaya pek gelmez, bayar. Kışın kullanmanızı tavsiye ediyorum kesinlikle.

• çok tşk ediyorm :) evet calvin klein euphoria almayı düşünüyordum fakat forumda Rochas tavsiye edildiğini ve d&pnin açık parfüm olarak iyi ürettiği söylenmiş şu an aklıma yatan parfüm Rochas. ürünü bir mağazaya gidip deneyeyim en iyisi internetten almayı düşünüyorum aslında Rochas Men Edt 100ml Spray 100 lira bir alışveriş sitesinde mağazada uygun olursa oradanda alabilirim.çok tşk ediyorum tkrar :)
  • quote:

çok tşk ediyorm :) evet calvin klein euphoria almayı düşünüyordum fakat forumda Rochas tavsiye edildiğini ve d&pnin açık parfüm olarak iyi ürettiği söylenmiş şu an aklıma yatan parfüm Rochas. ürünü bir mağazaya gidip deneyeyim en iyisi internetten almayı düşünüyorum aslında Rochas Men Edt 100ml Spray 100 lira bir alışveriş sitesinde mağazada uygun olursa oradanda alabilirim.çok tşk ediyorum tkrar :)

Rica ederim.
  • Calvin klein
  • Zamanında kısa bir süre kullandığım ama hala unutamadığım parfüm:
     Calvin klein mı Rochas mı ?
  • CK
  • rochas kadar popüler bi parfüm yoktur ya.zamanında bi brüt şimdi bu.apaçisinde bile var artık.hoş koku ama benim tercihim BULGARI olur her zaman
  • değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)
  • kıyaslanacak parfümler değil. rochas kışlık ephoria yazlık. aynı ortamda bu iki parfüm barınamaz

ama şu zaman için ephoria intense çok iyi gider. kışa giriş özellikle
  • Kışta geldi oldu Rochas iyi bir seçim olabilir diye düşünüyorum :) üstte arkadşmın tavsiye ettiği lacoste adlı ürüne baktım fiyat olarak aynı fiyatta ürünler hemen hemen lacoste için yaz ayları için iyi bir parfüm yorumunda bulunmuşlar. yaza doğru o ürünü düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorumsuz1 -- 9 Eylül 2010; 3:13:04 >
  • Davidoff cool water gibi hafif ve güzel kokan, fazla cep yakmayan parfüm önerirmisiniz.
  • fazla cep yakmayan derken fiyat aralığın nedir :)
  • Açık parfüm.dp açık parfüm ana konu var
  • Sağolsun forumdan bir arkadaş Kıbrıs'tan hediye bir Rochas Men getirdi, getirdiğinden beri kısmetimi kapattı resmen. Bilmiyorum neden ama Adidas parfüm kullanırken bile daha bi golcü kimliğim ortaya çıkıyordu
    Rochas'ın "tatlı" bir kokusu var, erkeksi değil o kadar.
    Yazın zaten parfüm sıcak yerde gitmiyor...(Adana'da ne sıkarsan sık ter olur kıçından damlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 9 Eylül 2010; 3:29:00 >
  • valla rochas çok tatlı kokuyor,
    bulgari veya meyve parfümlerini tercih edebilirsin.
  • quote:

fazla cep yakmayan derken fiyat aralığın nedir :)

75 civarı olsa kâfidir.
  • çok parfüm denedim calvin kleinde güzeldir ama rochas man en iyisidir kalıcı koku etkileyicidir... 1.favorim budur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.