Bizim millet kadar tuhafı yok... Ben arabamda nokta iz olsun boyatırım banane alan fiyatı öldürürmüş alsa ne yazar almasa elalemin 3 kuruşuna mı kaldım paketlerim evin önünde durur en kötü. Ne tuhaf milletiz ya...
Çatlak cam değişimi için fiyat kırmak isteyene ben satış yapmam. Araca örneğin 52,500 yazarsınız pazarlıkla 51 dersininiz camdan fiyat inmek isteyene o pazarlık bile yapılmaz millet alışmış mezarcılığa.
1 lira bile indirim yapmayın. sadece cam değil tampon boyanması da değeri düşüren bir durum değil bence...
Ben de bunu düşünüyordum aslında asrka cama film çektirdim çok koyu oldu incesi ile değiştirmek isteyince sökerken rezistansların anası ağladı sırf bu yüzden kaskodan değiştirsem mi değiştirmesem mi onu düşünüyorum.
1 tl bile indirim yapma.
Camda çizik var mı diye sorabilirler
bende geçenlerde kaskodan değiştim bir ay sonra da tramer sorgusu yaptım herhangi bir kayıt yok. serviste değiştiyse zaten problem yok her aracın başına gelebilir
Ben şu anki arabamı alırken vatandaş bana söylemedi, resimlerde de gözükmüyordu araba başında gördüm cam çatlakmış, o zamanın parasıyla 500 lira indirim yaptırdım aldım. Değişmiş olsaydı fark bile etmezdim. Cam değişti diye fiyat kırdıracak adama araba satmam zaten.
Cam yan sanayi kötü bir camla değişmedikten sonra bencede sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme