Şimdi Ara

cam dügmelerindeki ışıklar yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ön cam arkacam ve cakmaklık daki küçük aydınlatma saglayan lambaların hiçbiri yanmıyor nasıl degiştiririz birde sigorta isimleri ve kodları bende kullanı klavuzu olmadıgından hangi sigorta nerenin bilmiyorum

• Aracı ilk aldığınızda yanıyorlarmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebe

arkadaşlar ön cam arkacam ve cakmaklık daki küçük aydınlatma saglayan lambaların hiçbiri yanmıyor nasıl degiştiririz birde sigorta isimleri ve kodları bende kullanı klavuzu olmadıgından hangi sigorta nerenin bilmiyorum

çakmaklıktaki ışığın değişimi biraz zor, el maharetiniz var ise çakmaklığı söküp patlamış ampülü yenisi ile değiştirebilirsiniz, el beceriniz yoksa hiç niyetlenmeyin. Cam açma kapama düğmeleri çakmaklığa göre daha basit. Önce açma kapama düğmesini soketinden ayırın sonra düğmenin içini açıp geçen ampülü değiştirin bu işler hassas işlerdir. Genelde bu tür işleri yapacak ustada zor bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

quote:

arkadaşlar ön cam arkacam ve cakmaklık daki küçük aydınlatma saglayan lambaların hiçbiri yanmıyor nasıl degiştiririz birde sigorta isimleri ve kodları bende kullanı klavuzu olmadıgından hangi sigorta nerenin bilmiyorum

çakmaklıktaki ışığın değişimi biraz zor, el maharetiniz var ise çakmaklığı söküp patlamış ampülü yenisi ile değiştirebilirsiniz, el beceriniz yoksa hiç niyetlenmeyin. Cam açma kapama düğmeleri çakmaklığa göre daha basit. Önce açma kapama düğmesini soketinden ayırın sonra düğmenin içini açıp geçen ampülü değiştirin bu işler hassas işlerdir. Genelde bu tür işleri yapacak ustada zor bulursunuz

güzel yurdumda hangi işi iyi yapan usta var ki ???herşey olmuş hile 3 kagıt!!!

• sigorta atmış , sigorta kutusunun kapağında hangi sigortanın nereye bağlı olduğu resimle gösteriliyo. çakmaklıktaki bi kısa devre sigortayı attırmıştır.

bende çakmaklıktaki patlak lambayı değiştiricem diye söküp parçalamıştım. sonrasında çok uğraşarak topladım ama ne zaman çakmağa bassam sigorta atıyordu, belirttiğin yerdeki lambalar yanmıyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.