Şimdi Ara

CAM FİLMDE BALONCUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabaya dün cam film çektirdim sabah kalktığımda baloncuklar oluşmuş bunun nedeni nedir ne yapmalıyım sizce ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cam Filminde Baloncuk Giderme: Kapsamlı Bir Kılavuz

Cam filmi uygulaması sonrasında oluşan baloncuklar, can sıkıcı ve estetik açıdan hoş olmayan bir durumdur. Neyse ki, bu sorunu gidermek için uygulayabileceğin birkaç adım bulunmaktadır.

Cam Filmi Sonrası Baloncuk Nedenleri

• Yanlış uygulama teknikleri
    • Uygulama yüzeyinin yeterince temizlenmemesi
    • Uygulama sırasında yeterince baskı uygulanmaması
    • Hava kabarcıklarının sıkışması

Cam Filmi Baloncuk Giderme Yöntemleri

Küçük Baloncuklar:

• Buhar kullanımı: Filmin üzerinde baloncukların oluştuğu bölgeye sıcak buhar uygulayın. Isı, kabarcıkların içindeki havayı genleştirir ve patlamalarını sağlar.
    • İğne ile delme: Çok küçük baloncukları ince bir iğne ile dikkatlice delebilirsiniz. Ancak, filmi yırtmamak için dikkatli olun.

Büyük Baloncuklar:

• Filmi kaldırma ve yeniden uygulama: Baloncukların büyük olması durumunda, filmi dikkatlice kaldırıp yeniden uygulamak gerekebilir. Bu işlem sırasında uygulama yüzeyini iyice temizleyin ve filme daha fazla baskı uygulayın.
    • Profesyonel yardım: Eğer büyük baloncuklarla baş edemiyorsanız, profesyonel bir cam filmi uygulayıcısından yardım almanız önerilir.

Oto Cam Filmi Baloncuk Giderme

Oto cam filmlerinde baloncuk giderme, normal cam filme göre daha hassas bir işlemdir. Ancak, aşağıdaki adımları izleyerek baloncukları gidermeye çalışabilirsiniz:

• Isıtma kullanımı: Baloncukların olduğu bölgeyi saç kurutma makinesi ile hafifçe ısıtın. Isı, kabarcıkların içindeki havayı genleştirir ve patlamalarını sağlar.
    • Cam temizleyici püskürtme: Temiz bir bez üzerine cam temizleyici püskürtün ve baloncukların üzerine hafifçe bastırın. Cam temizleyicinin baloncukları çözmesine izin verin.

Önemli İpuçları:

• Uygulama yüzeyini iyice temizleyin ve kurutun.
    • Filmi uygulamadan önce tüm hava kabarcıklarını çıkarın.
    • Filme uygulama sırasında ve sonrasında yeterince baskı uygulayın.
    • Baloncuk giderme işlemini dikkatli ve sabırlı bir şekilde yapın.
    • Baloncuklarla baş edemiyorsanız, profesyonel bir cam filmi uygulayıcısına başvurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1-2 gün bekleyin güneş altında bırakın, yine geçmezse götürün söküp tekrar çeksinler. Normalde pek baloncuk kalmaz ama bir miktar olabiliyor, o da kuruyunca kayboluyor.
  • Bende 2 ay once film cektirdim. Bahsettiginiz baloncuklar benim camlarda da vardi. 1 gun gunesin altinda beklettim ve hic baloncuk kalmadi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyvallah hocam ben birkaç gün bekleyim o zaman
  • 3-5 gün sonra düzelir. 15 gün kadar sonra hala var ise yaptırdığınız yete gidin söküp tekrar yaparlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin kalınlığına göre süre değişir 10 gün içinde geçer genelde
  • Baloncuk biraz işçilik ile alakalı, öncelikle cam filmi yaptırdığınız yere durumu bildirin.
    1-2 gün güneşte düzelir gibi düzelmez ise filmi çıkartıp tekrar yapacaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön Cama Cam Filmi?
    12 yıl önce açıldı
    Cam filmi yapışkanları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende aracimi yeni aldım ve önlere cam filmi uygulattim benim camın en üst kısmında 2-3 tane minik baloncuk var bunlar için en yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 25 Haziran 2018; 13:18:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam filminde kaç numara serbest oluyor şimdi?
    neye göre takılıyor?
  • cybersonic kullanıcısına yanıt
    Ön cam abartılmadığı sürece yanları istersen 10 numara yap sıkıntı olmuyor.
  • Konuyu hortlattım ama bir şey sormak istedim.. Ben de film çektirdim 5 gün oldu ama dört camın köşelerinde baloncuklar var.. Geçer dediler sürekli güneşte durdu sayılır ama geçmedi. Ne kadar beklemem lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.