Şimdi Ara

Cam filmi artık muyanede ağır kusur (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
1
Favori
25.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer burada kolluğa takdir yetkisi bırakırlarsa vay halimize.
  • Geçtiğimiz şubat ayında muayeneye girmiştim. Filmleri farketmemişlerdi. Siyah değil ama açık ton aynalı film var üstünde. Önceki sahibi takmış. Yeterli düzeyde bir görünmezlik sağlıyor. 2019 şubata kadar hayrola diyelim. Belki yine farketmezler.
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Emziren anneler için ettiğiniz lafa dikkat edin, saygısızlık yapmayın..

Burada konu cam filmi, emzirme önlüğü var deyip noktayı koyarsınız devamına saygısızlık unsuru eklemezsiniz ve konuya sadık kalmış olursunuz...

Unutmayın sizi de bir anne, anneniz emzirdi.. insanlığımızı unutmadan konuya odaklanalım lütfen...
  • Cok buyuk bir ekonomik kayba neden oldu hukumet.Hic dusunmeden ok verdi sonrada kendini tekzib edip bir cok kisoyi magdur birakti.Nerede ise koca sektorude soktu atti.Ya belli bir tarihten sonra bu islem yapilmayacakti yada avrupadaki gibi sadece arka camlar belli bir isik seviyesine gore sinirlandirilacakti.Herkes magdur.Galerideki satilmayi bekleyen ekseriya araclar bu sekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam filmi artık muyanede ağır kusur

makam araçlarına serbest size yasak çünkü onun içindeki insan sen hayvansın...
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Saudiada check in esnasinda carsafli hanimlari ile geliyor sudi erkekler ve suartini goremiyorsunuz bu kisilerin.Toplu veriyorlar evragi ve gorevliler hasbel kader is yapiyor.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    asansör içinde 5 kara çarşaflı ve içinden aktif trafestiler çıkıyormuş, ne gülerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Fön makinası, gazyağı, WD40 ile şansımı deneyeceğim. Artık rezistans da arada kaynarsa komple cam değişecek sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

Bu işte bir iş var beyler,
    yasal olması için önce genelge çıkar sonra düzenleme yap! Ama hepsini silip bir gece de ansızın yasak uygula ve bunu katile, hırsıza arsıza yapılmayan hız ve geniş kapsam da uygula..

Normal değil, gariplik var.

İş in hası,yandaslardan biri cam filmi isine girdi,köşe oldu.yurt dışından getirip parayı vurdu...

• nc39 kullanıcısına yanıt
    1 Kasım itibariyle başladı. Şanslısınız

• Yazık değil mi önce serbest de millete para harcart şimdide söktür para ile eğitim işine döndü bu...standart getirirsin anlarım skandal bu diyecem de vergiler kapıda kasada para kalmadı. Polislere talimat gelir ek gelir akar devlete çünkü kimse sökmek istemeyecek her kontrolde yazacaklar ülkenin çoğu filmli serbest bırakılınca herkes taktırdı. Bence ek kaynak olcak bu. Oy vermeyin kaç yazar atı alan Üsküdar'ı geçti, oy kimin umrunda ki o eskidendi. Ben söktürcem ben geçtim geçen ay muyaneden ama para kaptırmak istemiyorum sonuçta hem söktürüp hem ceza yemektense.. Param cebimde kalsın vergilerden kaçamam ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeWings -- 2 Kasım 2017; 14:56:40 >
  • Bunlar %50 oy aldıkça bu saçmalıklara alışacaksınız.

• Çünkü terör bir bizim ülkemizde var haklılar...
    bilboardlarda ne diyorlardı? Ohal kalktı terör bitti hüloooğğğğğ

bırakın bu işleri silah taşıyan kaçakçılık yapan adam kaçıran vsvs kişi arabanın içi filmli bile olsa kokpit içinde hiçbişeyi görünecek şekilde taşımaz...
    mevzu ayrı...
    çakarlar yasak dediler hala heryer çakarlı kara camlı araba kaynıyor...

birinin bişeyiysen bu ülkede tırlar dolusu silahı bile taşırsın...kazayla biri çevirirse de 7 göbek ailesine hayatı zindan ederler daha da olayın emsali olmaz...

neyse uyu uyu yat uyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürkuaför

quote:

Orijinalden alıntı: faho

Bana dost işi 80 tl dediler sökmek için ama ayaklarım bir türlü gitmiyor anasını satayım. Yaklaşık 8 yıl önce Lumar chrome serisi film çektirmiştim bir ton paraya.

Sünnet anılarım geldi aklıma bir anda oldu da bitti maşallaha dönecek cam filmi işi

camı az aşşa indir üsten bir yere çakmağı tut az ayrılsın sonrada yavaş yavaş çek para cebinde kalsın 80tl yede artık mazotmu alırsın benzinmi lpgmi sana kalmış

Teşekkür ederim yardımınız için ama bugün 50 tl'ye sanayi işi biryerde hepsini söktürdüm,arkayı da resiztansı bozmadan güzelce söktüler,az biraz bıçak izi kaldı

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    zati bu gidişle araba da kalmayacak bu erimeyle
  • Bu cam filminini fetocular serbest yaptı derlerse şaşırmamak lazım. Sökün beyler para kaptırmayın. Amaç para gerisi hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Arka camlara perde uygulaması yapıp cam filmini telafi edebilirsin de ön camlara bir çözüm yok şimdilik mecburen filmsiz dolaşmak gerek.

Perdeler ne zamandan beri UV bloke ediyor?

normal araç camları uv yi bloke eder zaten (arac cok eski değilse).Yoksa zenci gibi çıkarsın yazın araçtan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 2 Kasım 2017; 15:23:9 >
  • Fabrika çıkışlı araçlara niye serbest? madem yasak Türkiye'ye öyle ithal ettirmesinler?
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Cam filmi artık muyanede ağır kusur
    Bunun ağzına kadar bombayla teröristle dolu olmadığı ne malum? Bunları da yasaklamak gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gün once bir cam jileti aldım girdim, hiçbir kimyasal kullanmadan. arka camı da aynı şekilde u kısımdan kaldırın filmi yavaş tavaş çekin arka camı. Resistanzların hafif izi kalıyor filmde ama kopma gibi bir durum olmuyor.

Biraz bu işten para koparma derdindeki esnafın gazlaması siz yapamazsınız beceremezsini getirin bir halledelim derdindeler. Komple camları sökmem 5 dk sürmedi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.