Şimdi Ara

Cam filmi artık muyanede ağır kusur (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
1
Favori
25.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NovariX

Fön makinası, gazyağı, WD40 ile şansımı deneyeceğim. Artık rezistans da arada kaynarsa komple cam değişecek sanırım..

Dedgmi unutmayın arka cam ısıtıcı çalışsın.

Allah kolaylk versn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpgeli araca binmek hayal odu yakında bu sektörde batar
  • Elin gavuru arabayı alıyor üstünü kesiyor geziyor bu bile yasalken bizde üstünü kesmeyi geçtim film takana ceza var. Adamlar hurda otobüs alıyor içini söküp düzenleyip dünyayı geziyor bizde arabanın içini söküp düzenlersen yine onay alıp vergi vermen lâzım. Yahu sanane kardeşim ben arabayı almışım araba fiyatının iki katınıda sana vergi diye vermişim düş artık yakamdan daha ne istiyorsun. Belki ben sadece gündüzleri araba sürüyorum çok güneş geliyor yanıyorum. Belki ben arabayı sürmüyorum süs diye aldım senede bir kullanıyorum şekil yapıyorum. Yani sanane benim camımdan.

Bu arada herkese mis gibi güneş yanıkları ve deri kanseri hayırlı olsun. Hadi şehir içi neyse de şehirler arası sürenlere komple geçmiş olsun

• Bizim araçların camlarında orjinal karartmali ise 43e değilse 43 yazıyormuş. Ben yan camlara ve arkaya lazerle e harfi eklersen nolur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok.
  • Kime ne zararı var anlamıyorum arkadaş.
    Bu işin standardı var.Yoksada bir standart belirlersin("şu şu değerden yukarı olmayacak gibi)"Sürüş/yolcu ehemmiyetini riske atmadığı sürece ve çevre rahatsızlığı vermediği sürece arabama ne yaptığımın ne önemi var?"BENİM ARABAM BENİM ZEVKİM"

El oğlu arabanın içini görmek zorunda mı?
    Gözlerimin rengi taktığım güneş gözlüğünden ddolayı görünmüyor.Ne yapacaksınız güneş gözlüğünüde mi yasaklayacaksınız?Saçma sapan işlerle uğraşıyorlar resmen saçmalık.
    Koltuklara kılıf yaptırırken haşmetli devletimize de soralım oldu olacak.DÜŞÜN YAKAMIZDAN ARTIK "yeter be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Kasım 2017; 17:16:14 >
  • Arabayı haftasonu muayene götüreceğim ama şöyle bir sorun var arka camlar siyah. Arabayı ikinci el almıştık böyle geldi. Bu camdan dolayı mı siyah film mi var nasıl anlarız?

• palanagar P kullanıcısına yanıt
    %100 eminim aynen dediğiniz gibi yapacaklar ve sonra insanlarada bunu iyi birşey yapmış gibi savunacaklar yaşanmaz bir hal alıyor artık...yukarıda arkadaş dikizlemek kelimesini kullanan arkadaşa laf söylemiş ama bizim öküz insanımız hakikatende böyle yapıyor bir bayansa arabayı süren öküz gibi dikizliyor kardeşim bunun ötesi yok...ben taksiciyim ,yazın sıcağında Ankarada 14 saat çalışıyorum neredeyse ve sıcak beynimize işliyor artık bu durum hiç iyi olmadı...Ve gün geçtikçede yeni şeyler çıkartıyorlar insanları sömürmek için yazık çok yazık...

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. ben de deneyeceğim, inşallah sakatlık olmadan hallederim. arka camı sağdan sola mı söktünüz, yukarıdan aşağı mı diğer camlar gibi..? rezistans açısından sağdan sola sökmek daha makul gibi duruyor ama..?

• Ben simdi yarin gidiyorum muayeneye. On hatis hertaraf filmli fakat cok acik.

Farketmemeleri mumkunmudur. Simdi inip söksemmi acaba??

• Ben de okudum haberi, son zamanlarda aldigim guzel haberlerden biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka camı sökmek sedan arabalar da biraz zor oluyor.Rezitansı açıp sökmek daha kolay oluyor ama film kalitesizse parcalanıyor sonra işin içinden çıkılmıyor.Bu arada sadece arka cam filmli olsa dahi ceza yazılıyor.

• Şimdi fabrikasyon şekilde olanlara polis ceza yazarsa seyredin komediyi...
    Devlet resmen kendi vatandaşına tuzak kurmuş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 2 Kasım 2017; 19:13:40 >
  • Bence karartma cam ile film birbirinden ayrilmamalı ( zifiri karanlık numaralı filmler, ön cam filmleri haric )

Sonuc olarak biri digerinin laciverti :)

• Şu lanet olası arka cam için ne yapabiliriz ? Kesin çözümü yok mudur ? Hepsini söktüm arka cam kaldı sadece 4 Aralık'ta muayene bitecek.Muayene de sadece arka cam için ağır kusur yazarlar mı ?
  • Arkadaşlar Aralık ayında muayene var mecbur sökeceğiz yanları söksek sadece arka camda kalsa sadece muayene den geçmez mi bu şekilde var mı duyan bilen? 100 tl istiyorlar buharla sökmeye yanları sökerim ama arka camda rezistans kopacak diye korkuyorum arka cam sökülmese olmaz mı?

• Çözümü linkte veriyorum.Paranız varsa..

https://www.youtube.com/watch?v=UaJKdeArVeQ

Yada arkaya ve yanlara vantuzlu katlanabilir yada plastik kelepçeyle tuturulmus uv perdeler takacaksınız.Muayenede de çıkarırsınız olur biter. Yani kafanıza takmayın muayeneye kadar kullanın filmlerinizi yakalanmadıktan sonra sıkıntı yok. :) Bende 600 tl vermiştim 4 yıl kullandım.Koyu falan da değil o kadar görünüyor yani arabanın içi. Ama dediğim gibi yapacağım takacam perde kıllığına bakalım içeriyi görebilecekler mi?
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Bugün muayeneye gittim.Filmden dolayı kaldım.Yanımda bir abi daha vardı.Sizin dediğiniz durum vardı.Sadeece arka bagaj camı filmliydi.Geçemedi muayeneden.Sökmeden gitmeyin.
  • ms2947 M kullanıcısına yanıt
    Ah ah yemin ederim aklımız ile dalga geliyorlar

Arka camda rezistans var zarar vermeden nasıl sökeceğiz bilmiyorum söylenecek o kadar şey var ki hergeçen gün tuhaf şeyler oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Öyle bir şey yok.

Senin bindiğinde yoktur.. İyi arabalarda var.. Benim aracımda da var hem önde hem yanda.. Bmw nin kendi yazdıgı ön camlar %99 yanlar %60... hyundai kia fiat vs bilmem..

The front windshield resists both UVA and UVB by 99.999%. The rest of the glass (sides, rear, sunroof), resist only 60% of both UVA and UVB.

edit: şimdi daha da araştırdım bütün araçlarda 1950 lerden beri uv korumalı imiş.. Kimi çok daha iyi kimi daha az.. Zaten kafanı çalıştırırsan aracın içinde camlar kapalı iken teninin yanmayacagını / yanmadıgını bilirsin.

Benim araba 2016 BMW 116 benim camlarda uv koruyuculuk var mı acaba bunu nasıl öğrenebilirim? Servis bilir mi? Özel nedenlerle uv den mutlaka korunmam gerekiyor. Cam filmini sırf bu nedenle yaptırmıştım ..
    Bu arada araba Alman ama ön cam fabrikasyon Türk malı.. Alt köşede bir yerde yazıyor. Trakya cam mı Şişecam mı şimdi tam hatırlayamadım.. Öyle uv korumalı yapmış olabilirler mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.