Şimdi Ara

Cam Filmi Cezası Yedim Lütfen Yardım Edin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen öyle, simsiyah camlı a6'yı çevirmez polis anca broadway çevirip cam filminden ceza yazar
  • Nerdesin olum sen kullanıcısına yanıt
    Haram biliyorsunuz suçluyorsunuz. Peki bu yaptığınız genellemeyle kaç bin polisi zan altında bıraktığınızın farkında mısınız? Kul hakkı, gıybet adına ne derseniz artık.

İşiniz düşünce Türk polisine askerine jandarmasina koşmasını bilirsiniz. Edebinizi takının kimseyi zan altında bırakmayın. Iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas kimse de yardimci olmamis, ancak iyi ya da kotu yorumlar..Basina gelen birisi yardimci olsa da sevaba girse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam filmi kesinlikle yasakmış yok ya beyler bi silkelenin kendinize gelen 1-2 numara nasıl yasak oluyor ?

amaç içeriyi polisin görememesimi ?

kendinden karartma camlarda 1 2 numara gibi gözüküyor ?
  • Aynı konuda cam filmi icin dava açan ve kazanan vardı. İnternette cam filmi dava falan diye bir aratın muhtemelen bulursunuz. gecmiş olsun. Çok gereksiz olmus, trafikte onca maganda, apaci yada egzozlarini anirtip evlerinde uyuyanları çoluk çocuğu korkutacak kadar rahatsızlık verenler varken, yadsa abuk sabuk yerlerde araç parkedenler varken. Neyse

• Arkadaşlar aklınızda bulunsun basın düğmelere açın camları öyle girin çevirmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzayMekiğineKafaAtanKedi -- 20 Haziran 2016; 18:40:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 94 peugeot 106

• TeoZor T kullanıcısına yanıt
    Polisin aracın içerisinden dışarı bakması gerekiyor, ancak olay gecesi tenezzül bile etmedi polis. Aracın içi gözükmüyor diyerek ceza yazdı. Hukuk - tıp - polislik malesef kalitesiz şu günlerde ülkemizde.

• Mischievousz M kullanıcısına yanıt
    Yeni yetme polislerde bu işgüzar durumlar oldukça yaygın. Asker demişsin ama bu ülkenin askeri gururu için intihar eder yinede onurunu ayaklar altına almaz. Askerle polisi bir tutmamak lazım.

•  Cam Filmi Cezası Yedim Lütfen Yardım Edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dota2bounge

94 peugeot 106

Bak yanılmadım. Araban eski ve ucuz olduğu için ceza yazılmış. Premium bir araba olsa hayatta cesarer edemezlerdi. İşte bu adamına göre muameleyi çok yaptıkları için halk polisi asker kadar sevmez. Ne zaman hükümetin değil de devletin polisi olurlar o zaman halk sever.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerdesin olum sen

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: Nerdesin olum sen

Yav ruhsatın arasına koyacaksın bi 50 tl. buyrun memur bey diceksin. cam filmi derdi falan kalmicak ortada.

Senin gibi kanı bozuklar inşallah reelde de karşıma çıkar da sana o parayı yediririm. Bundan önce tam 3 defa yedirdim o paraları

Para için şerefimizi mi satacağız senin gibi

Valla polisin bana o parayı yedirmesi gerekiyorken sen mi yedireceksin bana benim paramı?
    Dikkat edersen polislerin çoğunun suratı hep böyle meymenetsiz, kararmış olur. çünkü çoğu içkiye, zinaya, rüşvet gibi haram paraya bulaşır.

Bana gelirsek ben çok mu seviyorum rüşvet vermeyi? Paramın düşmanı mıyım ki elalemin polisine paramı yedireyim?Polis saçma sapan ceza yazıyorsa eğer şunu demek istiyordur:
    Devletin mi kazığını yemek istersin yoksa benimkini mi? Benimki devletinkine göre daha ucuz olur daha karlı çıkarsın.

Sendeki bu polis düşmalığı nerden geliyor acaba çok merak ettim. Merkezde başına bir şeyler geldi herhalde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.