Şimdi Ara

Cam Filmi Cezası Yedim Lütfen Yardım Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi cam filmi cezası yedim, mevzuata baktım içeriden görüşü engellemiyorsa mevzuata göre cam filmi uygun sayılıyor.

Cezaya nasıl itiraz edebilirim lütfen yardım edin!

Ayrıca aracım bu şekilde muayeneden geçti cam filmi hafif kusurlu yazıyor yanında bunun bir faydası olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dota2bounge -- 17 Haziran 2016; 2:59:55 >

• Tam da cam filmi taktirma arefesindeyken gordugum konuya bak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Tam da cam filmi taktirma arefesindeyken gordugum konuya bak :(

Hocam bu mevzu şans işi, ben ve ailemden kim varsa araçlarına cam filmi taktırdı. Daha 1 kere ceza yemedik...Fakat sen taktırırsın ilk çevirmede yazarlar :)

Hatta ben son dönemlerde yapılan bomba kontrollerine çok denk geliyorum, polis 2 3 kere durdurdu camlara dikkat bile etmediler :)

Bu arada 2 numara filmin derecesi
  • Polis o gün birazda gıcıklığına yazdı gibime geldi, polisimizi çok severdim ama şu hareketleri kinlendirdi beni.

• Hocam ankarada misin?Bu ara çok fazla var cam filmi çevirmesi..

• bende 2 numara var, bugüne kadar çevirmeye girmedik çok şükür..
    ama çevirseler polis günündeyse yazar cezayı tabii. mesela dün istanbul trafik vakfı park yasağı tabelası bile olmayan bir sokaktan arabamı çekti.. 102 lira yediemine ödedim eve ceza da gelicek ayrıca...
  • Maalesef cezayı ödeyeceksiniz ayrıca filmi çıkartıp bağlama kararını kaldırtmanız lazım boşuna uğraşmayın, yoksa uğraştığın süreçte aracınız bir daha çevirmeye girerse bağlanır ve sizin ben itiraz ettim dava sğrğyor demeniz bunu değişirmez ve maddi kaybınız dahada yükselir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Maalesef cezayı ödeyeceksiniz ayrıca filmi çıkartıp bağlama kararını kaldırtmanız lazım boşuna uğraşmayın, yoksa uğraştığın süreçte aracınız bir daha çevirmeye girerse bağlanır ve sizin ben itiraz ettim dava sğrğyor demeniz bunu değişirmez ve maddi kaybınız dahada yükselir

Hocam tekrar muayeneye girmeye gerek var mı yakalandiktaj sonra

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Hayır muayene gerekli değil

• Kanunen ceza yememem gerekiyor kanuna göre aracın içinden dışarısı gozüküyorsa, sürücünün görüş kaybı olmuyorsa cezaya tabi değil. Polisin bunu bilmeyip ceza kesmesi beni çileden çıkaran şey.

• Sonradan yaptırılan cam filmleri kaza aninda normal cam gibi un ufak olmuyor. Yani kaza yapildiğin da cam filmi cami tutuyor, kirilsa bile parçalanmiyor ve bu da yaralanmalara sebep açabiliyor diye biliyorum. Bu da farkli bir bakis açisi.

Dusunsenize yandan araciniza vuruluyor ve sol ön caminiz un ufak olmak yerine sadece ortadan ikiye ayriliyor ve ağir bir sekilde size çarpiyor.

Bunlar sadece benim duyduklarim, yanlisim varsa zaten duzeltirler. Yasak olmasinin sebebi budur demiyorum ayrica.

• Yav ruhsatın arasına koyacaksın bi 50 tl. buyrun memur bey diceksin. cam filmi derdi falan kalmicak ortada.

• Nerdesin olum sen kullanıcısına yanıt
    Sen çok eskide kalmışsın,kim oluyorsun rüşvet safsatasını ortaya atıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Sen çok eskide kalmışsın,kim oluyorsun rüşvet safsatasını ortaya atıyorsun?

Eften püften şeylere ceza yazan polis üstü kapali olarak bana bi çorba parası at demek istiyor. Cam filmi kullanan polis araci gördüm daha gecen gün. Madem yasak sen niye kullaniyorsun örnek olman gerekirken diye sorarlar adama.

• Nerdesin olum sen kullanıcısına yanıt
    Eften püften değil arkadaşım o,cam filmi kesinlikle yasak kanunen.Özellikle içinde bulunduğumuz şu dönemde taviz yok.Polis aracı dediğin araç resmi,statüsü farklı.Önce araştıralım lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerdesin olum sen

Yav ruhsatın arasına koyacaksın bi 50 tl. buyrun memur bey diceksin. cam filmi derdi falan kalmicak ortada.

Derhal forumu terket.senin gibi yanlis yonlendirenleri forumda istemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Eften püften değil arkadaşım o,cam filmi kesinlikle yasak kanunen.Özellikle içinde bulunduğumuz şu dönemde taviz yok.Polis aracı dediğin araç resmi,statüsü farklı.Önce araştıralım lütfen...

Otoyolda makas atana, sarı damperli kamyonculara falan bulaşmaz, gider cam filmi takmış diye suçu olmayan insanlara bulaşır polis. cam filmini sökmek mi kurtaracak bizi bomba yüklü araclardan? kapalı kasa transit, ducato gibi araclara ne demeli peki? asıl tehlike onlarda.

Polise olan inancim kalmadi artık. Seri katille selfi çeken polis gördük ya. daha da diyecek bi söz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerdesin olum sen

Yav ruhsatın arasına koyacaksın bi 50 tl. buyrun memur bey diceksin. cam filmi derdi falan kalmicak ortada.

Senin gibi kanı bozuklar inşallah reelde de karşıma çıkar da sana o parayı yediririm. Bundan önce tam 3 defa yedirdim o paraları

Para için şerefimizi mi satacağız senin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 19 Haziran 2016; 7:39:22 >
  • mahkemeye ver...bende 80 ıle ceza yemıstım 356 tl..mahkemeye verdım ve kazandım...kırmızı ısıktan gecerler, trafık kurallarına uymazlar, cam fılmı cektırırler, uygunsuz yere park ederler ama bunları vatandas yaptımı hemen ceza..hakkınızı mahkemede arayın..ornek kararlar vardır sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dota2bounge

Kanunen ceza yememem gerekiyor kanuna göre aracın içinden dışarısı gozüküyorsa, sürücünün görüş kaybı olmuyorsa cezaya tabi değil. Polisin bunu bilmeyip ceza kesmesi beni çileden çıkaran şey.

Ceza anında bunu polise nasıl anlatacağız peki?
    Misal araç kameramız varsa işe yarar mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.