Şimdi Ara

Cam Filmi Cezası Yedim Lütfen Yardım Edin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dota2bounge

Merhabalar arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim gibi cam filmi cezası yedim, mevzuata baktım içeriden görüşü engellemiyorsa mevzuata göre cam filmi uygun sayılıyor.

Cezaya nasıl itiraz edebilirim lütfen yardım edin!

Ayrıca aracım bu şekilde muayeneden geçti cam filmi hafif kusurlu yazıyor yanında bunun bir faydası olur mu?

geçmiş olsun. arabanın markasını merak ettim. mercedes audi veya bmw olsa yazabileceklerini sanmıyorum. adamına göre muamele yapmayı severler.
  • Burası hukuk devleti Gidip paşa paşa söktürüp cezanızı ödeyip yolunuza devam edeceksiniz.Tekrar aynı şeyi yaşama riski alıp tekrar filmleteceksiniz yada böyle filmsiz kullanacaksınız.Ne yapabilirsiniz peki ? 5 sene sonra seçimler var patronun kim olduğunu gösterirsiniz o zaman
  • Bizim insanımız risk almaya bayılır.Polislerin ceza yazacağı belli böyle bi durumda ama yinede kuyruk oluyor cam filmi yapan yerlerin önlerinde.Cezayı ödedikten sonra yinede aracın ceza durumu nedir araştırın.Babamın arkadaşı aracındaki sorunlar giderilsin diye tamir amaçlı gürcistana gönderecekti ve aracı götürecek adamın üzerine yapayim diye notere gitti ama satış yapılamadı.Cam filminden yediği ceza yüzünden araç trafikten men görünüyordu.Adam prosedürleri yerine getirip satışı yaptı araç gürcistana gitti 1 hafta sonra bambaşka bi araç olarak geri döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdesin olum sen kullanıcısına yanıt
    Tepki verenler olmuş ama maalesef bu ülkenin kanayan yarası, ve azalsada halen devam ediyor
    Azalmasının sebebi ise kafalar değiştiği için değil Teknoloji ilerlediği için bunun korkusundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: Nerdesin olum sen

Yav ruhsatın arasına koyacaksın bi 50 tl. buyrun memur bey diceksin. cam filmi derdi falan kalmicak ortada.

Senin gibi kanı bozuklar inşallah reelde de karşıma çıkar da sana o parayı yediririm. Bundan önce tam 3 defa yedirdim o paraları

Para için şerefimizi mi satacağız senin gibi

Valla polisin bana o parayı yedirmesi gerekiyorken sen mi yedireceksin bana benim paramı?
    Dikkat edersen polislerin çoğunun suratı hep böyle meymenetsiz, kararmış olur. çünkü çoğu içkiye, zinaya, rüşvet gibi haram paraya bulaşır.

Bana gelirsek ben çok mu seviyorum rüşvet vermeyi? Paramın düşmanı mıyım ki elalemin polisine paramı yedireyim?Polis saçma sapan ceza yazıyorsa eğer şunu demek istiyordur:
    Devletin mi kazığını yemek istersin yoksa benimkini mi? Benimki devletinkine göre daha ucuz olur daha karlı çıkarsın.

• Cam filmi yaptiran cezaya razi demektir öyleki kanunda o maddede ucu açik bir durum var ve bunu herkes biliyor ama yetkililer bunu duzeltmiyor.Bana kalsa cam filmi takan herkese ceza kesilmesi lazim cünkü bu millet bana dokunmayan yilan bin yil yasasin zihniyetinde kendi cani yanmasin baskasi umrunda degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Selfie çektiyse kendi hatası,kurumun ne günahı var? İster inan ister inanma şu damperli kamyonların yediği cezayı kimse yemiyordur.Her aracı tek tek kontrol etmeye kalksa içinden çıkılmaz bir hal alır trafik.Memur yetersiz yetersiz yetersiz! Hepsine yetişilemiyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Selfie çektiyse kendi hatası,kurumun ne günahı var? İster inan ister inanma şu damperli kamyonların yediği cezayı kimse yemiyordur.Her aracı tek tek kontrol etmeye kalksa içinden çıkılmaz bir hal alır trafik.Memur yetersiz yetersiz yetersiz! Hepsine yetişilemiyor!

Yetersizmiş
    Mesai vakitlerinde iddaa kuponu yapan, ganyan oynayan birçok polis memuru görebilirsin çaktırmadan bakarsan
    Davulun sesi uzaktan hoş gelir,anca yazarın,çizersin,yargısız infaz yaparsın.Devam et...

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Malum kişilerin yalakalığını yapmak mı dersin, vatandaşı korumak, kollamak yerine başından savmak veya düşman kesilmek mi dersin... Daha aklıma gelmeyen birçok problemi var ve buna benzer birçok daha problem sayabilecek insanlar vardır bu forumda. Daha fazla konuşmak istemiyorum yeterince derdimi anlatmaya çalıştım. Daha fazla bana polisi savunmayın lütfen.
  • quote:

quote:

quote:

Yav ruhsatın arasına koyacaksın bi 50 tl. buyrun memur bey diceksin. cam filmi derdi falan kalmicak ortada.

Senin gibi kanı bozuklar inşallah reelde de karşıma çıkar da sana o parayı yediririm. Bundan önce tam 3 defa yedirdim o paraları

Valla polisin bana o parayı yedirmesi gerekiyorken sen mi yedireceksin bana benim paramı?
    Dikkat edersen polislerin çoğunun suratı hep böyle meymenetsiz, kararmış olur. çünkü çoğu içkiye, zinaya, rüşvet gibi haram paraya bulaşır.

Bana gelirsek ben çok mu seviyorum rüşvet vermeyi? Paramın düşmanı mıyım ki elalemin polisine paramı yedireyim?Polis saçma sapan ceza yazıyorsa eğer şunu demek istiyordur:
    Devletin mi kazığını yemek istersin yoksa benimkini mi? Benimki devletinkine göre daha ucuz olur daha karlı çıkarsın.

Ben de polisim

• Ülkenin Polisine,askerine,öğretmenini,memuruna internetten sallayanların menşei bellidir. Cevap vermeye gerek yok.
  • Tutanak imzaladıysanız maalesef ki itiraz etseniz bile cezayı onaylıyor. Biri birini ısırmaz misali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Ülkenin Polisine,askerine,öğretmenini,memuruna internetten sallayanların menşei bellidir. Cevap vermeye gerek yok.

Kürt değilim. Senin gibi ben de bu ülkenin vatandaşıyım. Polisin bana yaptığı haksızlık aklıma geldikçe sinirleniyorum.

• Cam filmi taktırmanın mutlaka bir bedeli olur, polisle karşılaşınca ödenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C0967079 -- 19 Haziran 2016; 17:38:43 >
  • quote:

Polis o gün birazda gıcıklığına yazdı gibime geldi, polisimizi çok severdim ama şu hareketleri kinlendirdi beni.

Heee size ceza yazdı diye mi bi anda döndünüz?
    Siz tüm yasak olan şeyleri yapın bişey yok ama iş ceza yazmaya gelince polisler kötü.yok yaaaa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de polisim

İnsanlara haksızlık etmiyorsanız, suçlunun yaninda suçsuzu da yakmiyorsaniz, rüşvete izin vermiyorsaniz size saygım sonsuzdur.Keske herkes böyle olsa.

Ancak dediğim gibi sizin satılmış, bir sürü çorbacı yani rüşvetçi meslektaşınız var rüşvet yemek icin fırsat kollayan, haram para yiyen, hak göz etmeyen. Muhtemelen siz de bircok kez tanık olmussunuzdur meslektaslariniz arasindaki bu olaylara, muhabbetlere. Onlar da benim karşıma çıkmasınlar kafama takarsam memuriyetlerini yaktirmaya çalışmak icin elimden geleni ardina koymam.

• Sulh cezaya itiraz edin. Filmin görüşü engellemediğini, memurun bu hususu kontrol etmediğini dile getirin. Amaç içeriden dışarının görünebilir olması, isterse dışarıdan hiç görünmesin.
    Zira; cezaya sebep madde şu
    Karayolları Trafik Kanunu m.30/1-b’ye göre; görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs aksesuar eşya ve çıkıntıları olan araçları kullananlarla, karayolunu kullananlar için tehlike oluşturacak şekilde veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanan sürücüler idari para cezası ile cezalandırılır.

• quote:

Merhabalar arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim gibi cam filmi cezası yedim, mevzuata baktım içeriden görüşü engellemiyorsa mevzuata göre cam filmi uygun sayılıyor.

Cezaya nasıl itiraz edebilirim lütfen yardım edin!

Ayrıca aracım bu şekilde muayeneden geçti cam filmi hafif kusurlu yazıyor yanında bunun bir faydası olur mu?

geçmiş olsun hocam,arabanın cam filmli resmini atarmısın bende film taktıracaktım vazmıgeçsem acaba karar veremedim,eniştemin arabasında jetta 5 yıldır sorun çıkmadı,taktırsammı diye karar veremedim
  • emsal karar var mı bu konuda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.