Şimdi Ara

Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
17
Favori
58.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam rainbow'dan memnun kaldınız mı, ben de gözüme orayı kestirdim, mesajlaştım yaklaşımları hoşuma gitmişti.

• KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Bende bu markayı yaptırdım ama bencede bu markanın rayban ile ilgisi yok. Yurtdışında veri yok kayıt yok. Tamamen algı bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sushi. S kullanıcısına yanıt

Hocam, öncelikle işçilikten çok memnun kaldım, bir kaç noktada kalan kabarcıklarla ilgili olarak "Araç bir kaç saat güneş altında kalsın geçer" tavsiyesi ile bıraktıktan sonra hiç bir noktada kabarcık kalmadı çok düzgün oldu. Sadece kafama takılan. Daha önceki aracım da 3 Numara film yapılmıştı başka marka olarak aracı aldığım yetkili servis de, gece görüşünü düşürmesine rağmen güneşte çok rahat ediyorduk. Bu filmi 2 Numara yapınca, çok sıcak yaz günlerin de, Özellikle İzmir de yaşamam ve yazın Antalya ya gitmem nedeni ile acaba ışık olarak rahatsız edecek mi diye düşünüyorum, ısı geçirmezliğinden hiç bir şüphem yok, filmler kalitesini belli ediyor bu konu da, ışık konusun da bakalım ne olacak?

• Herkese merhaba,

Bende marka ve uygulama merkezi arayışında olduğum için bu konuyu takip ediyordum.

Öncelikle bilgi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Passat B9 variant aracım için İstanbul-Maltepe-Altayçeşme'de bulunan Endura Academy PPF Araç Kaplama

merkezinde cam filmi yaptırdım.

Öncelikle yaptığım google yorumunu aşağıya ekliyorum.

"Ön cama dışardan koruma filmi yaptırma arayışında iken tesadüfen youtube videosuna denk geldim ve Murat Bey'le telefonda iletişime geçtim.

Murat Bey, çok ilgili ve yardımcı olmaya çalışan biri ve elinden gelen yardımı esirgemeyen bir muhatap. Öncelikle kendisi 5 yıldızı ve övgüyü hak ediyor.

VW Passat Variant araca yapılacaklar konusunda mutabık kaldık ve bugün (25.04) aracı uygulama merkezine götürdüm.

Ön cama koruma filmini verim alamadıkları için artık yapmadıklarını belirteyim.

Ön cama bu iş için özel üretilmiş VLT 70-80, tüm yan camlara PHP35 (2 ön-2 arka-2 arka kelebek-2 bagaj bölümü), arka cama PHP50 serisi ve açılır cam tavana yine bu iş için üretilmiş SKY-X 25 (Güvenlik ve Isı Yalıtımlı Poliüretan Esaslı Cam Tavan Filmi) film uygulandı.

Cam tavana uygulanan film içerden değil dışardan uygulanıyor, yani koruma fonksiyonu da bulunuyor. Bu detay benim için önemliydi, böyle bir ürün arayanlar için tavsiye ederim.

Tüm cam filmleri metalize nano seramik termal cam filmi olarak geçiyor ve üretim yeri Güney Kore.

Murat Bey ve uygulamayı yapan usta başta olmak üzere orada bulunan çalışanların tümü terbiyeli, yardımcı ve saygılı insanlar. Dilerim ortamları hep böyle kalır.

Filmlerin performans bilgilerini bir süre kullanımdan sonra burda güncellemeye çalışırım.

Ben kendilerinden memnun kaldım, umarım filmlerdende kullanım sonunda memnun kalırım.

Bir iki yerde plastik aksamda küçük izler kalmış ama ben normal karşılıyorum. Benim aracın uygulaması uzun süreli ve yorucuydu, çok fazla detayla uğraşıldı. Kendilerine tekrardan teşekkür ederim.

Not: Murat Bey iletişime geçildiğinde whatsApp dan filmlerin teknik broşürlerini paylaşıyor, detay bilgi arayanlar için belirtmiş olayım."

Bu işlemler için önce 17.000 +KDV dendi daha sonra indirimle 15.000+KDV konusunda uzlaşıldı. Cam tavan filmi oldukça tuzlu. Ön cam filmi de pahalı bir ürün.

Daha önce sungard için GKM Cam filmi ve Arac kaplama'dan nano seramik olmayan standart üründen kullanılacak şekilde nakit 16.000 TL, XPEL den tüm camlar nano seramik ürün olacaksa nakit 20.000 TL, ön cam ve cam tavan filmi XPEL nano seramik serisi diğer camlar Global marka olacak şekilde nakit 15.000 TL fiyat almıştım.

Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı?

Ayrıca cam tavan için açık ton filmde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 25 Nisan 2024; 20:18:27 >

• Solargard bayisinden aracıma cam filmi çektirmek istedim. Yan camlar için HP Supreme, ön cam için ise HP Charcoal tavsiye etti. Ön cama neden Supreme tavsiye etmiyorsunuz dediğimde, Supreme ön camda dalgalanma yapıyor o yüzden Charcoal tavsiye ediyoruz dediler. Bu konu hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?

• en son aldığım fiyat şu şekilde hb araç için

5 Cam Filmi ;

Solargard HP Smoke Serisi 5900TL.

7 Yıl Garanti

Solargard HP Supreme

Serisi 6900TL.

10 Yıl Garanti

Solargard CX Magnum

Serisi 8900TL.

Ömür Boyu Garanti

Ön Sürüş Cam Filmi ;

Solargard HP Supreme 42 Serisi 4500TL

10 Yıl Garanti

Solargard CX Magnum IR 50 Serisi 5500TL

Ömür Boyu Garanti.

Solargard Ultra Performance 80 Serisi 6500 TL.

10 Yıl Garanti (Şeffaf Cam Filmi)

sizce nasıl? ve hangisini uygulatmalıyım?

• Solargard dünya'nın en büyük cam filmi üreticisidir ve dünya'nın en büyük global şirketlerinden olan SAİNT-GOBAİN ürünüdür. SAİNT - GOBAİN aynı zamanda bir çok markanın da cam üreticisidir.
    Ürün çeşitlerimiz ve ücretlendirme 5 cam(ön yan camlar -arka camlar) ve binek- suv araçlar olarak ;

Cx magnum black - 5.500tl (5yıl garanti)
    Hp smoke plus - 6.500tl
    Hp Supreme - 8.000tl
    Hp Charcoal - 9.500tl
    Hp Quantum - 10.500tl
    Cx magnum IR - 12.000tl
    Cam tavan - 7.500tl
    Sunroof - 5.000tl
    Serilerimizin hepsi 10 yıl garantilidir ve %99 UV filtresine sahiptir ve 285 faktör güneş korumaları mevcuttur. Serilerin birbirleri arasındaki farklar ;
    - Isı yalıtımı artar (%40 ile %70 arasında ısı reddi)
    - Görsel olarak istekleri karşılar.

*Tüm filmlerimiz için garanti belgelerimiz mevcuttur , uygulama süremiz ortalama 2 saattir , uygulama yapılmadan önce randevu alınması gerekir. Kredi kartı geçerlidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Bende Ankaradayım bana verilen fiyatlar

Cx magnum black - 5.500tl (5yıl garanti)
    Hp smoke plus - 6.500tl
    Hp Supreme - 8.000tl
    Hp Charcoal - 9.500tl
    Hp Quantum - 10.500tl
    Cx magnum IR - 12.000tl
    Cam tavan - 7.500tl
    Sunroof - 5.000tl
    Serilerimizin hepsi 10 yıl garantilidir ve %99 UV filtresine sahiptir ve 285 faktör güneş korumaları mevcuttur. Serilerin birbirleri arasındaki farklar ;
    - Isı yalıtımı artar (%40 ile %70 arasında ısı reddi)
    - Görsel olarak istekleri karşılar.

*Tüm filmlerimiz için garanti belgelerimiz mevcuttur , uygulama süremiz ortalama 2 saattir , uygulama yapılmadan önce randevu alınması gerekir. Kredi kartı geçerlidir.

• samperfe S kullanıcısına yanıt

Ön cam için Supreme ve charcoal hangisini tavsiye edersiniz? Hangisi üst model?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bugün llumar yaptırdım ön cam hariç ön iki cama

• Ön cam için aklımda suprume var. Çok bilgi kirliliği var kimi llumar kimi solargard diyor. Aslında aklımda ön camlar içinde llumar vardı ama llumar daha yakın olduğu için bugün araya atr 20 serisi yaptırdım iki cama

• samperfe S kullanıcısına yanıt

Nerede ve kaça yaptırdınız hocam?

• Yenimahalle 2500 hocam ön iki cam

• Merhaba, 3M cam filmi yaptıran yok mu, teknik değerler olarak hepsinden iyi görünüyor, ısıyı reddetme, ısı geçirme oranı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 8 Haziran 2024; 17:29:35 >
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt

Orjinal olduğundan kesin emin olursanız 3m crystalline serisi, kodu cr olarak geçer, bugün piyasada mevcut son teknoloji olarak anlatılan seramik filmlerle rekabet edebilecek teknik özelliklere sahip, son derece kaliteli filmdir. Eski aracımda 8 sene kullandım, çok memnun kaldım.

• |RS| kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim evet, en üst serisi çok iyi ama, Muğla, Aydın, İzmir civarı yetkili bayilerini aradık en üst seri yok, Fethiye'de var sanırım yada bir alt serisi. İzmir'de bir bayisi 1.5-2 kata yakın fiyat çekti. Çoğu en ucuz serileri(OB yada CS sanırım) yapıp geçiyor.

Siz nerede yaptımıştınız, üzerinden 8 yıl geçmiş ama belki yanındadır ve kapanmamıştır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 8 Haziran 2024; 17:28:35 >

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt

Benim bahsettiğim model cr serisi, seramik değil, İstanbul'da yaptırdım, olanağınız varsa yeri paylaşırım, ben de geçen hafta yeni araca Madico Black Pearl nano ceramic yaptırdım, o da güzeldir, bulunduğunuz yerde bayisi varsa o da olabilir.

3m crystalline:

• |RS| kullanıcısına yanıt
    Tabiki, memnun olurum DM den varsa telefonunu yada buradan sadece isim yazsanız bulurum iletişim bilgilerini. Evet benim bulabildiğim CR serisinin bir altı nano seramik olan için İzmir civarındaki bir yetkili 3M bayisi 24.000 fiyat verdi, Fethiye yetkili bayisi 9000TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 13 Haziran 2024; 2:4:56 >
  • ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi bayide yaptırdınız ve memnun musunuz?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.