hocam rainbow'dan memnun kaldınız mı, ben de gözüme orayı kestirdim, mesajlaştım yaklaşımları hoşuma gitmişti. |
Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende bu markayı yaptırdım ama bencede bu markanın rayban ile ilgisi yok. Yurtdışında veri yok kayıt yok. Tamamen algı bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, öncelikle işçilikten çok memnun kaldım, bir kaç noktada kalan kabarcıklarla ilgili olarak "Araç bir kaç saat güneş altında kalsın geçer" tavsiyesi ile bıraktıktan sonra hiç bir noktada kabarcık kalmadı çok düzgün oldu. Sadece kafama takılan. Daha önceki aracım da 3 Numara film yapılmıştı başka marka olarak aracı aldığım yetkili servis de, gece görüşünü düşürmesine rağmen güneşte çok rahat ediyorduk. Bu filmi 2 Numara yapınca, çok sıcak yaz günlerin de, Özellikle İzmir de yaşamam ve yazın Antalya ya gitmem nedeni ile acaba ışık olarak rahatsız edecek mi diye düşünüyorum, ısı geçirmezliğinden hiç bir şüphem yok, filmler kalitesini belli ediyor bu konu da, ışık konusun da bakalım ne olacak?
-
-
Solargard bayisinden aracıma cam filmi çektirmek istedim. Yan camlar için HP Supreme, ön cam için ise HP Charcoal tavsiye etti. Ön cama neden Supreme tavsiye etmiyorsunuz dediğimde, Supreme ön camda dalgalanma yapıyor o yüzden Charcoal tavsiye ediyoruz dediler. Bu konu hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
-
en son aldığım fiyat şu şekilde hb araç için
5 Cam Filmi ;
Solargard HP Smoke Serisi 5900TL.
7 Yıl Garanti
Solargard HP Supreme
Serisi 6900TL.
10 Yıl Garanti
Solargard CX Magnum
Serisi 8900TL.
Ömür Boyu Garanti
Ön Sürüş Cam Filmi ;
Solargard HP Supreme 42 Serisi 4500TL
10 Yıl Garanti
Solargard CX Magnum IR 50 Serisi 5500TL
Ömür Boyu Garanti.
Solargard Ultra Performance 80 Serisi 6500 TL.
10 Yıl Garanti (Şeffaf Cam Filmi)
sizce nasıl? ve hangisini uygulatmalıyım?
-
Solargard dünya'nın en büyük cam filmi üreticisidir ve dünya'nın en büyük global şirketlerinden olan SAİNT-GOBAİN ürünüdür. SAİNT - GOBAİN aynı zamanda bir çok markanın da cam üreticisidir.
Ürün çeşitlerimiz ve ücretlendirme 5 cam(ön yan camlar -arka camlar) ve binek- suv araçlar olarak ;
Cx magnum black - 5.500tl (5yıl garanti)
Hp smoke plus - 6.500tl
Hp Supreme - 8.000tl
Hp Charcoal - 9.500tl
Hp Quantum - 10.500tl
Cx magnum IR - 12.000tl
Cam tavan - 7.500tl
Sunroof - 5.000tl
Serilerimizin hepsi 10 yıl garantilidir ve %99 UV filtresine sahiptir ve 285 faktör güneş korumaları mevcuttur. Serilerin birbirleri arasındaki farklar ;
- Isı yalıtımı artar (%40 ile %70 arasında ısı reddi)
- Görsel olarak istekleri karşılar.
*Tüm filmlerimiz için garanti belgelerimiz mevcuttur , uygulama süremiz ortalama 2 saattir , uygulama yapılmadan önce randevu alınması gerekir. Kredi kartı geçerlidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende Ankaradayım bana verilen fiyatlar
Cx magnum black - 5.500tl (5yıl garanti)
Hp smoke plus - 6.500tl
Hp Supreme - 8.000tl
Hp Charcoal - 9.500tl
Hp Quantum - 10.500tl
Cx magnum IR - 12.000tl
Cam tavan - 7.500tl
Sunroof - 5.000tl
Serilerimizin hepsi 10 yıl garantilidir ve %99 UV filtresine sahiptir ve 285 faktör güneş korumaları mevcuttur. Serilerin birbirleri arasındaki farklar ;
- Isı yalıtımı artar (%40 ile %70 arasında ısı reddi)
- Görsel olarak istekleri karşılar.
*Tüm filmlerimiz için garanti belgelerimiz mevcuttur , uygulama süremiz ortalama 2 saattir , uygulama yapılmadan önce randevu alınması gerekir. Kredi kartı geçerlidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön cam için Supreme ve charcoal hangisini tavsiye edersiniz? Hangisi üst model?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bugün llumar yaptırdım ön cam hariç ön iki cama
Ön cam için aklımda suprume var. Çok bilgi kirliliği var kimi llumar kimi solargard diyor. Aslında aklımda ön camlar içinde llumar vardı ama llumar daha yakın olduğu için bugün araya atr 20 serisi yaptırdım iki cama
Nerede ve kaça yaptırdınız hocam?
Yenimahalle 2500 hocam ön iki cam
Merhaba, 3M cam filmi yaptıran yok mu, teknik değerler olarak hepsinden iyi görünüyor, ısıyı reddetme, ısı geçirme oranı olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 8 Haziran 2024; 17:29:35 >
Orjinal olduğundan kesin emin olursanız 3m crystalline serisi, kodu cr olarak geçer, bugün piyasada mevcut son teknoloji olarak anlatılan seramik filmlerle rekabet edebilecek teknik özelliklere sahip, son derece kaliteli filmdir. Eski aracımda 8 sene kullandım, çok memnun kaldım.
-
Tabiki, memnun olurum DM den varsa telefonunu yada buradan sadece isim yazsanız bulurum iletişim bilgilerini. Evet benim bulabildiğim CR serisinin bir altı nano seramik olan için İzmir civarındaki bir yetkili 3M bayisi 24.000 fiyat verdi, Fethiye yetkili bayisi 9000TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 13 Haziran 2024; 2:4:56 >
Merhaba, hangi bayide yaptırdınız ve memnun musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X