Hocam ön cam dahil mi ön cam dahil bana 6000 dediler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? (9. sayfa)
-
-
Hocam supreme 42 supreme 22 den daha açık ton değil mi? Daha koyu ton gibi bahsetmişsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Solar guard orta kalite 5 cam 6bin, bir ust kalite ( en ustun bi altindaki seri ) 8000 fiyat aldim. On cam 4 ayri bir seffafa yakin seri 6 bin fiyat aldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 6 Nisan 2024; 20:52:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En ön cam dahil değil hocam , 4 kapi ve arka cam bugün 2500 tlye yaptırdım . Bayramdan sonra zam geleceğini söyledi bayi.
X sun rayban plus premium modelini yaptırdım hocam ,.Premium modeli gayet kaliteli ve içeriden dışarısı net görünüyor.
Ucuz modelleri içeriden gece görüşünde azalma yapabilir. Taktiranlar premium tercih etmeli
7 yıl garantili demişsiniz de o yüzden dedim. Premium ömür boyu garantili.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rayban plus la solarguard vs karsilastiran oldu mu acaba. Cok fark var mi. Fiyat 3-4 kati ozellikle on camda acik ton kullanicaz mecbur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dogrudur hocam ilk yazdığımda bayiden telefonla aldığım bilgi sağlıklı değildi, bugün dediğiniz gibi bilgi aldım . Premium tam garanti .
Uçuk fiyatlara başka markalar taktırmaya gerek duymadım. Fiyat performans ürünü...
Hocam izmirdemi yaptırdınız bunu ?
Llumar piyasada en çok sahtesi olan marka. Orijinal diye güvendiğiniz yerler bile sahte satıyor.
Solargard'ın gördüğüm üzere sahtesi yok gibi, çünkü cahil kitle markayı bilmiyor.
Konuya dönecek olursak, güneş üstünde ve çakma xenonlu araçlar üstünde, net olarak Solargard ezici bir üstünlük kuruyor.
-
izmir bayii 5000 den fiyatların başladığını söylüyor
Xsunraybanplus nedir yahu. yurtdışı siteleri yok, muhtemelen fason olarak birine yaptırıp markayı yapıştırıyorlar.
LLumar dan şaşmayın. Solarguard ın kaput filmini yaptırmıştım ziebart da memnundum ama cam filmi konusunda llumar ı tek geçerim.
llumar ın kendi sitesinden randevu alabilir, fiyatları da yazıyor zaten sahte olma şansı olmaz.
ankara da çağrı cam filminden acayip memnun kalmıştım, sonrakinde hobby car a gitmiştim işcilik kötüydü.
atr serisi yeterli. ön cama air 80 yaptırmıştım polarize gözlük kullanırken sorun yaşadım. siyah araçlar morumsu gözüküyordu.
-
valla orası öyle. xsun rayban plus biraz teliften yırtma hem de isim algısı yaratma gibi :)
-
Solar gard için Yakın zamanda antalya'da yaptıran veya fiyat alan var mı?
-
Yurtdışı sitesi varmi bilmiyorum ama İtalya ve İngiltere ofisleri görünüyor.
serilerin ismi nedir hocam ve hangi il bayii verdi fiyatları?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben İzmir Solargard yetkili Bayii Rainbow da yaptırdım geçen hafta, araç Honda City ön cam hariç 5000 TL ödedim.
-
selam hocam Mersin'deki bayi verdi. serileri unuttum hocam valla. Bodrum'dayım artık sorma şansım yok tekrar :)
Buradaki bayi'de araç cam filmleri için şuan uygulama yapamıyoruz sadece bina cam filmi vs. dedi yaptıramadım :)
www.instagram.comMASTER GARAGE ® (@solargardpremium.mersin) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/solargardpremium.mersin -
arkadaş söyleyince araştırdım adreslerde öyle bir yer yok hocam google haritalara göre. italyadaki sokağa da baktım bir sürü mağazanın adı çıkıyor ama böyle bir marka için dükkan yok gibi duruyor. koca firma google haritalara kaydeder diye düşünüyorum kendini :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X