|
Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? (7. sayfa)
-
-
Fiyat olarak ne kadar tuttu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SolarGard 5 cam + Ön cam için 8500 isteniyor. Nasıl fiyat?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 28 Ağustos 2023; 12:43:42 > -
selamlar,
araç şeffaf kaplamayla alakalı pek konu göremedim adam gibi. Bodrum'da yaşıyorum camlara film ve araca şeffaf kaplama yaptıracağım ama çok farklı fiyatlar görüyorum. 15-30 arası veren de var. 30k olan 10 yıl garantili diyor 50-70 arası diyen yer de var. 15-30 ya da 50-70 arasındaki fiyatlar hep ürünün kalınlığıyla alakalı 130-150-190 micron gibi. çok fark yok aradakiler marka farkı deniyor ama bilgim olmayan bir konu tabi emin olamıyorum. 30 olanı yaptırayım diye düşündüm, cam filmi de sordum kaplama yaptırırsan ücretsiz camları yaparım da dedi arkadaş. bilgisi olan varsa yorumda bulunabilir mi acaba. görmediğim araç kaplamayla alakalı forum varsa orasının linkini de iletebilirsiniz yeri değil derseniz.
-
Aracıma ön cam haric film ve kaput filmi yaptırmak istiyorum. On cam haric llumar atr 4500 tl isteniyor. Ancak kaput filmi icin 8500 tl söylendi. Kaput filmi çok pahalı değil mi? Marka ve Ankara'da yer önerir misiniz?
Yetkili bayi orafol cam ve solarmax kaputa 10 bin diyor. Onu mu yaptırmaliyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 29 Ağustos 2023; 18:34:27 >
önceki sayfaları okursan lumardan memnun olmamışlar sanırım
-
Hangi modeli
Bu aralar talep fazla olduğu için filmciler pek cazip teklif sunmuyor veya baştan savmaya çalışıyorlar.
Eylül sonuna doğru bir daha yoklayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende cam tavan dahil llumar irx var ve Adana'da yaşıyorum memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncam için tek model varmış, şeffaf bir film (Ultra Performance Plus). Yan camlara ve arka cama ise HP Charcoal 22.
https://solargardturkiye.com/otomobil-cam-filmleri/high-performance-serisi/hp-charcoal/
-
Endura ömür boyu garantili cam filmi yaptıran oldu mu clio 5 için düşündüm solarguard 4.500 endura 2.750 2.500 civarları testleri ve dataları var enduranında ppf olaylarından sonra kafama yatan bir marka gibi ama
solar gard 5 cam( hp supreme ) + ön sürüş camı( ULTRA performance) için yaklaşık 10.000 TL gibi bir maliyet çıkıyor.
Fiyat nasıl sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22mert -- 9 Aralık 2023; 0:19:18 > -
Araç nedir ve fiyatı hangi Solar Gard bayisinden aldınız?
-
Peugeot 408. Detailing dükkanı 216 ümraniye
-
Film yaptırmasan araba çıplak gibi duruyor.
Yaptırsan zindan gibi oluyor. Yeni aracım filmsiz inanılmaz ferah ve huzurlu :)
Ne yapsam karar veremedim..
Birde yazı beklesem fiyatlar artar mı acaba?
Solargard supreme 5000 tl diyorlar.
Film olmadan gece sürüşleri çok güvenli oluyor. Ancak filmsizde dışarıdan içerisi olduğu gibi görünüyor.
En güzeli en şeffafını yaptırmak sanırım.
lumar atc var memnunum
-
Solar Gard ürün özelliklerinde llumar tablolarında olmayan bir bilgi var. Görülür Işık Yansıması (Dış). Bu ne anlama geliyor?
-
2 ay önce ön cama Air 80, Diğer 5 cama da Llumar IRX 15 uygulandı.
Şimdilik ikisinden de çok memnunum.
Air 80'den forumlarada bolca bahsedilmiş. IRX hakkında yorum yapayım.
IRX karanlıkta dışarıyı görme ve çözünürlük konusunda çok başarılı.
Uygulama yaptırmadan aynı koyulukta ATR ve IRX yan yana karşılaştırdım.
ATR resmen bunun yanında çamur gibi kaldı.
O yüzden bütçeyi zorlayıp IRX yaptırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 31 Ocak 2024; 12:14:26 >
Irx seramik cam filmi, atr ise bildiğimiz boyalı cam filmi.
Seramik cam filmleri dışarıdan içeriyi göstermez ancak içeriden dışarıyı net gösterir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X