Şimdi Ara

Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
17
Favori
57.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anlaşıldı. Bir bayiye Instagram üzerinden teknik değer tablosu için mesaj attım. Derme çatma el yazısı ile bir tablo göndermiş :)

yanitiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre.35 kullanıcısına yanıt
    Peki o ne diye cevap verdi?

O fiyatlara amerikan lacuna markası var. Tavsiye ederim. Teknik değerleri çok iyi. Nano seramik modeli. En şeffaf olanda bile ısı reddi %85. Müşteri hizmetleri de çok ilgili. Rayban a bir şey soruyorsun bayiye sor diyor. Bayinin hiç bilgisi yokki.

Bulunduğum ilde olsaydı bayisi lacuna yaptıracaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 26 Haziran 2023; 12:50:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı?

Eşimin aracına geçen ay Lacuna taktırdım. seramik olmayan film. çok memnun kaldığımı söyleyemem. Keşke az daha verip ceramic ic serisi taktırsaydım. Ön cama da air cool80 taktık, llumar air 80’in gerisinde kaldı bana göre. Ön camdan memnun kalmadım. cam tavana ise nano ceramic ic taktık. Isı reddi fena değil. Ama seramikte o bütçelere çıkacaksam solargard taktırırdım.

31/05’te 5 cam içim ceramic ic 4.000, ön cam 1500, cam tavan 1000 olacak şekilde teklif almıştım(Lacuna)

Çok demişler hocam. Bana 3 hafta önce 5 cam lacuna nano seramik 105 dolar, ön cam air cool da 75 dolar dediler. Suv araç için. Size fazla söylemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 26 Haziran 2023; 18:41:47 >
    Lacuna da memnun olmamanıza şaşırdım hocam. Demekki herşey kağıt üstündeki gibi olmuyor. İyi ki bir sürü yakıt parası verip il değiştirmemişim.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Yanlış anlaşılma olmasın ; memnun kalmadığım seri air cool 80 ve Carbon serisi.

cam tavandaki ceramic ir fena değil.

llumar ve madico kullandım şimdiye kadar. Bunların arasından Tekrar tercih edecek olsam madico tercih ederim.

solargard ve fiyatı nedeniyle rayban da radarımda.

Aslında lacuna nano seramik kağıt üstünde süper duruyordu ama demekki ama şaşırtıcı.

Önümüzdeki ay lacuna air cool yaptıracaktım hiç gitmeyip bulunduğum ilde air 80 yaptırayım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 26 Haziran 2023; 22:10:18 >
  • Solargard bu işin babası.

Ben çok memnunum şimdilik. Güneş gözlüğü takmışsın gibi etkisi var.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Teknik verilerine baktığımda ısı reddi çok başarılı durmuyor. Ya da diğer firmalar bol keseden sallıyor.

• Aracımın 110 cm genişliği olan ve hem konsolu hem de önde oturanları iyice ısıtan ön cam için konuyu takip ediyorum. Kullanıcı tecrübeleri kağıt üzerinde yazandan daha önemli.

• Merhaba,

Son zamanlarda solargard için fiyat alan var mı?

• ogunduz06 kullanıcısına yanıt
    Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı?

Gayat güzel referans olmuş. Hp supreme için suv araca 1 ay önce 3000 tl demişti aydındaki bayi.

• Herkese merhaba bende 2008e llumar yaptirmayi dusunuyorum arkalar karartmali ama isi kesmesi icin atr50, on yan camlara atr20 surus camina air80 dusunuyorum, sunroof camina da yaptirmalimiyim? Birde 5 ay sonra muayeneye girecek arac. Air80 muayene de sorun olur mu?

• ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt

Eğer işçiliği iyi yapılırsa ön cam filmi TuvTürk'te sorun olmuyor. Kendi aracımda Air80 var 2 kere muayeneye girdim sorunsuz geçtim

• ozgur_yildiz O kullanıcısına yanıt

Cam tavana yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim hocam. Önceki araçlarıma yaptırmazdım ama perdeye rağmen tavandan gelen ısıyı hissediyordum. Son aracımı tavan dahil yaptırdım geçen ay. Çok memnunum.

• s.a herkese iyi günler iyi forumlar 98 model fiesta aldım arka cam ve arka yolcu camlarında cam filmi var çok koyu gece görüşü çok etkiliyor ön tarafa da yaptırmak istiyorum aşşağı yukarı ne kadar fiyat çıkar tahmini olarak kocaelideyim

Arkadaş yukarıda bir liste paylaşmış şimdi gördüm Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? aşağı yukarı fiyatlar aynıdır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 12 Temmuz 2023; 16:0:1 >
  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt

Film olduğunu anlamadıklarından mı bir şey demiyorlar?

• Muhtemelen

Ben yaptirdim on cama air 80 camda film varmi diye elle kontrol etmeden anlasilmiyor film oldugu.

On yanlara atr20 arkalara atr35 tavana atr20 yaptirdim arqc ici ısı bariz fark etti

• thelordof kullanıcısına yanıt

Aynen öyle! Yaptır sonra unut!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.