Şimdi Ara

CAM FİLMİNDEN CEZA YEDİM.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 1 numara filmden ceza yemiştim.Polis gibi giyinen adama cam filminin 1 numara olduğunu söyledim ama o bana bu camlar en az 4 numara dedi ve kesti polise benzeyen 'şey'
  • Aşağıdaki linki inceleyin. Polis foto çekmediyse itiraz edip iptal ettirme şansınız var gibi.

https://www.facebook.com/Caddedizi/photos/a.280351103800.138390.89333573800/10152381834993801/?type=1&theater
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan27m

Cezayi odeyeceksiniz. Sonrada mahkemeye verceksiniz. Hem parayi geri almak hemde yonetmelik hukmunun yasaya uygun olnadigini soylecwksiniz. Mahkemede cam filmi ile ilgili karar vrecek. Herkes kurtulmus olacak.

aynen.mahkemeye ver hocam.hem paranı al.hem de milleti filme ceza derdinden kurtar.büyük dua alırsın.bu arada cezayı indirimin bitmeden öde.af çıkacak diyenler olmuş.af 31 aralık 2013 ööncesi 120 ye kadar olan cezaları siliyo.bi de 30 nisan 2014 ten önceki cezaların faizini siliyo.yani senin cezadan miktar ve tarih olarak yırtman mümkün değil.129u öde ve dooğru mahkeme.
  • valla nasıl yaparım falan derken bütün camlardaki filmleri söktüm hemde 15–20 dakikada. nette biraz arastırdım fön makinası ısıtma sabunlu su tiner vs. bi dolu sey vardı ama sadece uç kısma bi çentik arıp yavasca asağı doğru sıyırdım ve hiç iz bırakmadan indi film. sadece arka cam resistansında biraz sakin ve yavaş çalıştım ama sorun olmadı cok şükür.
    cezayı henüz yatırmadım ama yarın trafik subeye gidip yapılması gereken neyse yapacağım. yarın öbürgün başka bi cevirmede aracı bağlayıp başıma iş çıkarmasınlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cin gibi olun.Çevirmelerden gerekirse kaçmaya çalışın.Bir kalabalık farkettiğiniz an kendinizi sağ şeride atıp ilk aradan dönün.

Benimde aracımda film var,çok şükür sorun olmadı.

Umarım kimsenin cam filmi sorun olmaz,çünkü aracın içini yanlardan görmek kimsenin hakkı değil.Önden görünüyor sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: kaan27m

Cezayi odeyeceksiniz. Sonrada mahkemeye verceksiniz. Hem parayi geri almak hemde yonetmelik hukmunun yasaya uygun olnadigini soylecwksiniz. Mahkemede cam filmi ile ilgili karar vrecek. Herkes kurtulmus olacak.

aynen.mahkemeye ver hocam.hem paranı al.hem de milleti filme ceza derdinden kurtar.büyük dua alırsın.bu arada cezayı indirimin bitmeden öde.af çıkacak diyenler olmuş.af 31 aralık 2013 ööncesi 120 ye kadar olan cezaları siliyo.bi de 30 nisan 2014 ten önceki cezaların faizini siliyo.yani senin cezadan miktar ve tarih olarak yırtman mümkün değil.129u öde ve dooğru mahkeme.

Aynen katılıyorum. Ver gitsin mahkemeye. Zaten cam filmine kesilen cezayı iptal eden emsal bir mahkeme kararı vardı.

• af sanırım 2014 öncesine ait ..dikkatli olun
  • arka camlara serbest degil mi ? bazilari arkayi 2,onleri 1 numara yapiyorlar muayeneden gecmesi icin on cam filmi disinda agir kusur sayilmiyornus

• Bugün trafik subede aracı kontrol edip sistemdeki men durumunu kaldırdılar. Bu arada halen int.nette cezam görünmüyor, birkaç gün daha bekleyip olmazsa beyanlı ödeme yapacağım. Boş yere indirimi kaybetmeyelim. bu arada bir polis memuruna –sizin araclarda hep filmli ama dedim, – bize bazen olmadık yerlerde taş atıyorlar o yönden bak dedi. mantıksız diil tabi ama vatandasında böylesine sıcak bir memlekette ön cam hariç acık renkte olsa diğer camlara film takma serbestisi olmalı bence. (mersin için konuştum en azından güneş ve sıcak gecerli bir durum benim acımdan )

• Bilen bir kisi olarak,af faize ve eski borcu olanlara yarar,sadece faizler silinir

• baktınız ilerde polis var açın bütün çamları öyle geçin
  • Şu konuyu gördüğümden beri tedirginim aracı yeni aldım ve film çektirdim 2 numara. Bugüne kadar 1 ceza puanı bile olmayan bir sürücü olarak ağır koyacak. 250 tl filme para ver 130da cezaya ver. Tam biz zarar olacak bende hemen tüm camları indirmeyi planlıyorum ama film için ceza ya işgüzar bir polis yada kota doldurma kafasında olan denetimlerde olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 12 Ağustos 2014; 20:11:18 >
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Geçen sene boğaz köprüsü beşiktaş katılımında hergün çeviriyorlardı. Bir ay kadar hep sağdan sağdan kaçarken, polis solda duruyor. Bi keresinde yakalanmıştım. Arabayı bağlarız dedikleri için tırsıp aynı gün çıkarttırmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandeTerim

baktınız ilerde polis var açın bütün çamları öyle geçin

iki ön camım da acıktı, oğlum arkada olduğu için arkalar kapalıydı. muhtemelen sondaj yapıyorlar zaten, yani aralardan beğenip ayıklıyorlar. Yoksa tam önünden gecerken sen gel bakiiim olayı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

Geçen sene boğaz köprüsü beşiktaş katılımında hergün çeviriyorlardı. Bir ay kadar hep sağdan sağdan kaçarken, polis solda duruyor. Bi keresinde yakalanmıştım. Arabayı bağlarız dedikleri için tırsıp aynı gün çıkarttırmıştım.

2012 yılının eylül ayında Sortie Disco' daki özel bir partiden gece yarısı ayrılıp köprü yoluna girdim. 2005 model Honda Jazz vardı.
    Bahsettiğiniz katılıma geldiğimde polis durdurdu. 20 li yaşlarına henüz yeni girmiş polis memuru yanıma geldi "İyi geceler. Siz Ataşehir Acem Sokakta mı oturuyorsunuz?" Diye sordu.
    Ben de şaşkınlıkla "Acem sokak bizim binanın cephesinin olduğu diğer sokak, kısmet sokak bizim sokağın ismi" deyince
    "Ben acem sokakta oturuyorum. Arabanızı otoparkta görüyordum tanıdım, iyi geceler" deyip salıverdi.
    Eşimle birbimize şaşkın şaşkın bakıp devam ettik biz de...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Benim için imkansız, tüm camlar manuel

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Şu konuyu gördüğümden beri tedirginim aracı yeni aldım ve film çektirdim 2 numara. Bugüne kadar 1 ceza puanı bile olmayan bir sürücü olarak ağır koyacak. 250 tl filme para ver 130da cezaya ver. Tam biz zarar olacak bende hemen tüm camları indirmeyi planlıyorum ama film için ceza ya işgüzar bir polis yada kota doldurma kafasında olan denetimlerde olur gibi

Aynen 19 senedir ne bir ceza puanı ne bir kaza yok cok sükür Allaha. Ama zoruma gitmedi desem yalan olur, hele filmleri sök trafik subeye git derdimi anlat memur gelsin baksın araca kontrol etsin tekrar içeri git men olayını kaldırsınlar v.s Bu olay hem para hem zaman kaybı. belirtilen süre içerisinde sökülmedimi vay haline. bi sonraki cevirmede araç bağlama tekrar muayeneye sevk vs. bi dolu iş. sordum öğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Artık, kısmet Auris'e.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

quote:

Artık, kısmet Auris'e.

O fabrika çıkışlı karartılmış camlı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

quote:

Artık, kısmet Auris'e.

O fabrika çıkışlı karartılmış camlı

Fazla yakıyordu, ne oldu son durum?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.