Şimdi Ara

CAM FİLMİNDEN CEZA YEDİM.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alphace

AKİM'e yazın arkadaşlar. Sanki dağılan cam kırıkları tehlikeli olmuyor.

Bence camın kırılması veyahut suratınıza patlaması çok daha tehlikeli. Aksini savunanlarda olacaktır elbet ama kaç tane kazada şarampole ucan arabadan cam dağılmadığı için çıkamayan olmuş acaba, bi araştırmak lazım ! (polisin bana verdiği örnek)
    tam tersine önden yada yandan gelen darbelerde aracın camının (ön olmasada yan cam daha muhtemel) patlayıp suratınıza ve üst bölgenize zarar vermesi daha olası bir ihtimal.
    Bende en koyusundan film çektirmeye karşıyım ama bırakında vatandaş araç içini görebileceğiniz bir filmle rahat yolculuk etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahneyi kapatıyor.. siyah filmden dolayı izleme seyri elimizden alınıyor, otomobilde yeni çektiğim cdyi denemekteydim yan tarafta film kaplı araç bir süre sonra dayanamayıp gitti, eee arkadaş gözükmüyor ki kız arkadaşın ile birlikte sohbetinizi bölünmesini istemeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden cevap verildi mi bilmiyorum ama af çıkacak ödemeyin diyen arkadaşlar olmuş af 120 tl ve altındaki cezalara gelecek aman af çıkacak diye ödememezlik yapmayın =)
  • cam filmi ruhsata işletme ne kadara mal oluyor acaba ceza yerine onu versek rahat gezsek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.