Şimdi Ara

CAM KALDIRMA MODÜLLERİ ZARAR VERİRMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
51.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: helyhansen

4 cam kaldırma modülü aldım ama baglamadım baglayanlardan kım aktif acaba son durum nedır aracım 2003 model marea

modaCAR SPACE TERMİKLİ 4 CAM KALDIRMA MODULU

S.a hocam cam kaldırma modülünü taktırdınız mı ne yaptınız bende de marea var cam modülü almıstım daha önceden elim de mevcutta var ben de taktırmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

quote:

4 cam kaldırma modülü aldım ama baglamadım baglayanlardan kım aktif acaba son durum nedır aracım 2003 model marea

S.a hocam cam kaldırma modülünü taktırdınız mı ne yaptınız bende de marea var cam modülü almıstım daha önceden elim de mevcutta var ben de taktırmayı düşünüyorum.

hocam hala elımde duruyor takmadım bi arkadas önermedi birine gösterdim hatta takamadı sonra bende vazgeçtım

• quote:

quote:

quote:

hocam hala elımde duruyor takmadım bi arkadas önermedi birine gösterdim hatta takamadı sonra bende vazgeçtım

Hocam bende eskiden almıstım 2 li cam kaldırma modülü. Symbol aracıma takamamıslardı şimdi ben de marea aldım aklımda vardı baktım eski tarihte siz bi düşünmüşsünüz taktırayum diye size sormak gereği duydum.

Hocam çok teşekkür ederim ilginize o zaman bende kullanmayım.

• Selamun Aleyküm hayırlı günler arkadaşlar.

2009 Hyundai ERA için bu otomatik cam kaldırma modülü taktıran varmı varsa çalışması nasıldır. tavsiye edermisiniz. tavsiye edebileceginiz özellikle bir marka varmıdır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende eskiden almıstım 2 li cam kaldırma modülü. Symbol aracıma takamamıslardı şimdi ben de marea aldım aklımda vardı baktım eski tarihte siz bi düşünmüşsünüz taktırayum diye size sormak gereği duydum.

Hocam çok teşekkür ederim ilginize o zaman bende kullanmayım.ard

arka koltuk altında camların modullerı var ordan kablolardan bır işlem yapılıp camlar otomatık kilitlenıyor orhan arkadasımız var ıstanbuldan onun araçta vardı oda sattı arabasını elektrıkcılere sorabılırsın ama ıyı bır elektrikçiye git

cam modulu kullanma tavsiye etmıyorlar daha cok bela almayalım basımıza

yardımcı olabıldıysem ne mutlu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam çok teşekkür ederim ilginize o zaman bende kullanmayım.ard

arka koltuk altında camların modullerı var ordan kablolardan bır işlem yapılıp camlar otomatık kilitlenıyor orhan arkadasımız var ıstanbuldan onun araçta vardı oda sattı arabasını elektrıkcılere sorabılırsın ama ıyı bır elektrikçiye git

cam modulu kullanma tavsiye etmıyorlar daha cok bela almayalım basımıza

yardımcı olabıldıysem ne mutlu

Hocam ben o durumu bilmiyordum. Benim araba exculisive kapıyı anahtar ile kapatınca açınca hepsi açılıp kapanıyor ama kumanda ile olmuyor.

• Merhaba Arkadaşlar,

Bu modül konusunda benim de bir tecrübem var.Anlatayım : 97 Corolla'm var. İkinci el olarak almıştım. Aldığımda 3 cam otomatik kapatılıyor, fakat şoför mahalli
    kapanmıyordu. Ben de bir alarmcıya gittim. Sol ön camın devreden çıkarılmış olduğunu söyledi. Tekrar bağladı .Böylece 4 cam da otomatik kapanmaya başladı.
    Hatta sıralamasını bile , sağ ön-sağ arka,sol arka-sol ön olarak değiştirttim. Ama pek düzenli çalışmıyordu. Modül devreye girdiğinde, 3 cam kapansa da
    sol ön cam nadiren de olsa yarı açık kalıyordu. Alarmı tekrar aç kap yapınca ( bazen birden çok ) kapanıyordu. Ama bununla ilgisi var mı bilmem, modülden
    muhtemelen bağımsız olarak ( tabii ki bana göre ) sol ön camı aç kapa yaptığımda , düzensiz aralıklarla ( bazen sorunsuz kapansa da) sol ön cam yarıda kalıyor
    tekrar düğmeye tıkladığımda 2-3 cm daha kalkıp çıt sesiyle birlikte gene duruyordu. Bazen 4-5 hamle ile ancak tam olarak kapatılabiliyordu. Köprüden geçerken
    gişelerde camı açtığımda , kapatmak istediğimde aynı durum olunca çok yağmur yemişliğim vardır. İlginç olarak bu takılma, sol ön camı açarken değil de
    hep kaparken oluyordu. Bu uğurda tam hatırlamıyorum ama 2 si dumanlı olmak üzere,4-5 cam motoru yaktım. Kimi kez sardırdım kimi kez çıkma taktım ama gene
    yandı hiç bir şey değişmedi. Bu arada bir elektrikçi ,"abi boşuna uğraşma, sorun cam modülünde, en kalitelisine de taksan ,risk var" dedi. Ama dinleyen kim.
    En son taktığım cam motoru 2 gün içinde gene dumanlara karışınca, diğer bir şüpheli durumu değerlendirmeye karar verdim.
    Elektrikçilerin,zayıf bir şüpheyle de olsa belki de kabahat sol ön cam düğmesinin otomatik devresinde ya da komple otomatik cam kumanda düğmelerindedir,
    demelerine binaen ,aracın orijinalinde iki devreli olan sol ön cam düğmesinin otomatik yapan çentiğini kırdırdım. Artık,sol ön cam da diğerleri gibi manuel otomatik
    olmuştu. Bir müddet sorunsuz gidince, düğmeden olmasa da kumandadan camları kapattığımda gene sol ön cam takılmaya başladı. Bu sefer gidip yan sanayi cam
    kumandası aldım. Orijinali atıp onu taktık. Heyhat 2 gün sonra ondan da koku ve duman gelince gene elektrikçinin yolunu tuttum.Elektrikçi,165 TL ye aldığım yan,
    cam kumandasının da bir devresinin yanmış olduğunu söyledi.Tabii gene motor da gitmişti.
    Bu sefer orijinal çıkma sol ön cam motoru aldım ve elektrikçinin de ısrarıyla cam kaldırma modülünü devreden çıkardım. Eskiden hemen hergün çok sefer yarıda
    kalan sol öncam ( % 90 cam düğmesi ile kapatırken, % 10 kumanda ile kapatırken ) yaklaşık 10 aydır sorunsuz çalışıyor.
    Galiba ( ! ? ) sorun cam modülündeymiş. Artık ne eski modülü, ne de yeni bir modül alıp onu taktıramıyorum. Zannedersem, bu konuda problem yaşamakta dünya
    rekoru bendedir. Her ne kadar şeytan "yeni bir cam modülü al onu dene" dese de, artık o rekoru kırmak istemiyorum.
    Karar sizin.
    Eğer kesin çözüm bulunursa belki yeniden değerlendiririm, şu modül olayını.

• merhaba arkadaşlar. cam kaldırma modülü ile ilgili bende bir tecrübemi paylaşayım. 2010 model hyundai getz aracıma modacar 2 li cam kaldırma modülü almıştım. desi marka alarm var. elektrikçime gittiğimde alarmda çıkış yok takılmaz bu modül dedi. bende ısrarla takılır abi dedim ve sol ön kapıdaki merkezi kilit motorundanartı tetik alıp birde diyot koyarak işi çözdük. hatta yeni birşey öğrendiği için teşekkür bile etti elektrikçim :) lakin sonrasında hiç arıza vermeyen aracımın sol ön merkezi kilit motoru arızalandı. değiştirdim 3-4 ay sonra yine aynı şey oldu. bunun kesinlikle modüle tetik aldığımız için olduğunu düşünüyorum. sonrasında aracımı sattım ve şimdi 2005 model nissan x-trail kullanıyorum. bu aracımada 4 cam için modül alıp kendim takacağım. gelişmeleri sizinle paylaşırım. selamlar ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.