Şimdi Ara

Cam modül takılabilen cihazlar hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığı yanlış yazdıysam kusura bakmayın,bu konuda bilgi sahibi birisi değilim arkadaşlar.

Sıkıntım şu; 4 sene evvel aldığım next marka dsmart sd uydu alıcım var,cihaz kart girişli ve adıma tanımlı kartım ile çalışıyor.Tahatütüm bittiğinden beride yıldan yıla peşin ödüyerek erotik hariç tüm kanalları ucuz bir şekilde izleyebiliyorum.Cihazımı Hd yapmak istiyorum bunun için cihazı dsmartın sattığı cihazlardanmı almak zorundayım yoksa piyasada kart girişi olan hd bir alıcı alıp kartımı taksam izleyebilirmiyim? Eğer normal bir kart girişli cihaz işimi görüyorsa bana uygun fiyatlı bir kaç tavsiye verirmisiniz? Teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukaan -- 25 Eylül 2014; 12:49:31 >

• D-Smart'ın cihazına ihtiyacın yok. Hem mülkiyeti sana geçiyor mu kutuların bilmiyorum ama piyasada çok daha fazla özelliğe sahip uygun fiyatlı ürünler var. Goldmaster 1050, 1060, 1090 vs. beğenilen ürünler. Bu serideki ürünlerin bir kısmı üstelik çift modüllü. Örneğin Filbox modül de takabilirsin ekstradan. Hem D-smart cihazıyla kayıt işlemi yapamazsın bildiğim kadarıyla; hd+ kutuları var onlar da bayağı tuzludur fiyat olarak.
  • ya dsmarttan yeni hd cihaz lacaksınız ki muhtemelen başka bir aboneden geleni verirler , yada aboneliğinizi kapattırıp dışardan modül uyumlu tv ve dsmart modül alacaksınız. diğer bir şık da dahili uydulu yeni bir tv alıp modül takmak. gm serisinden uzak durun derim zira kanal sıralamasını bilgisayar harici yapamıyorsunuz , kullanıcı dostu değil , uydudan güncelleme yok , sd yayınlardaki görüntü kalitesi de sizi ağlatır. ben sadece 1 gün dayanabildim o cihaza
  • armanac05 A kullanıcısına yanıt
    Doğru Goldmaster'ın SD görüntüsünü ben de beğenmedim pek aslında. Ki kullandığım TV'nin SD yayın kalitesi çok iyi olmasına rağmen hem de. Yine de bu dert değil çünkü izleyecek pek çok HD kanal var ve bu zamanla da artacaktır ve SD tarih olacaktır. Ama kanal sıralaması hakkında söyledikleriniz doğru değil, kanal sıralaması kumandadan rahatlıkla yapılıyor.

Ayrıca mesela belli bir zamanda evde değilseniz EPG'den dilediğiniz programa kayıt emri verebiliyorsunuz. Cihazı kapatıp gidebilirsiniz. Programın saati geldiğinde kendiliğinden açılıp kayıt işlemine başlıyor. Bunun gibi güzel özellikleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 26 Eylül 2014; 15:09:27 >
  • farukaan kullanıcısına yanıt
    Sizdeki kart başka bir receiverda kullanılamaz.D smart için ya kendi cihazını alıp aylık abone olacaksınız.Bunun 2 sıkıntısı var. İlki onların yaptığı kanal sırasını değiştiremezsiniz.İkincisi de aboneliği iptal ettrmeye kalkınca cayma bedeli,8-10 kez arama,vb. zorlaştıran sıkntılar var. Modül dsmarta ait alırsanız içindeki kartla eşleştirilmiştir.Ancak birlikte kullanılır.Modül girişli tv lere takarak d smart yaınlarını seyredebilirsiniz ancak Biss key le maçları şifresiz seyredilebilen kanallarda TV ve modül bu şifreyi çözemez. Spor merakınız yoksa en pratiği modülü takılabilen tv de kullanmak. Maç merakı varsa o zaman Hd receiver alın. Modülü takın seyredin.Pahalı bir şey istemiyorsanız ki bence bu hızlı teknoloji değişimi döneminde pahalı cihazlar 2-3 denede demode oluyor.Modül takılabilen bir hd receiver alın.Ben Jameson 3004HD receiver aldım 3 ay önce gayet memnunum. Jet gibi hızlı değil ama 150 tl ye bütün işimi görüyor.Bozulsada 150 tl kaybınız olur.Goldmaster 1050 hd alacaktım 300tl den aşağı inmedi.İyi ki onu almamışım.Uyducu dükkanlardan sorup kenarda köşede kalanlardan getirtebilirsin Jameson 3004HD i.

• Teşekkürler arkadaşlar..Maç merakım var zaten uefa ve şampiyonlar ligi maçları için tutuyorum dsmartı evde,birde belgesel kanallarını seviyorum film kanalları tırt zaten..Lig tv içinde dıgıturkplay kullanıyorum.. Bu kart girişi olan cihazlar olmuyor demek? Peki o zaman neden kart girişi var o cihazlarda anlamadım..Neyse sanırım yine dsmarttan alıcaz alıcıyı,tekrar teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.