Şimdi Ara

Cam şişedeki zararlılar( resim eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
8
Favori
9.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi ara carfordan balik yiyip zehirlenen hemen rapor alan, bi eleman vardi. Eline bisey gecmedi sanirim cunku yemisti ama sen daha icmemissin.

Istanbuldaysan beraber bi yerde bulusalim. %30 pay almak kaydi ile, şişenin guvenligini ustleniyorum. EvelAllah kvpusudaki pusat gibi adamlarimiz var.

%30 ortaklasa ise Ankarada saglam dostlarim var. Tameke ortak bile olabiliriz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Bi ara carfordan balik yiyip zehirlenen hemen rapor alan, bi eleman vardi. Eline bisey gecmedi sanirim cunku yemisti ama sen daha icmemissin.

Istanbuldaysan beraber bi yerde bulusalim. %30 pay almak kaydi ile, şişenin guvenligini ustleniyorum. EvelAllah kvpusudaki pusat gibi adamlarimiz var.

%30 ortaklasa ise Ankarada saglam dostlarim var. Tameke ortak bile olabiliriz :)

Bobrek.avi

hem bobreklerini hem siseni alacak bilader dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heawen

Herkese selamlar dün x bir marketten aldığım y marka meyve suyu cam şişede olanlardan birinin içinde garip şeyler var kurt , böcek , sümük belki ip ne bileyim enteresan iğrenç ne olduğunu anlayamadığım maddeler. Şişe hiç açılmamış kapalı ağzındaki naylon bile duruyor ne yapayım yada ne yapmam gerek fikri olan varmı ?

Cam şişedeki zararlılar( resim eklendi)

yuh be bu nedir arkadaş !!
    Pm den markasını göndersene kardeş allah korusun içmeyelim .

• dia veya bim farketmez arkadasim hangisi temiz kaliteli ürün satiyorki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Bi ara carfordan balik yiyip zehirlenen hemen rapor alan, bi eleman vardi. Eline bisey gecmedi sanirim cunku yemisti ama sen daha icmemissin.

Bendim o fakat Karfur değildi orası. Raporum falanda vardı balıktan zehirlendiğime dair , adamın biri geldi eve dedi "herhangi bir tazminat talebiniz var mı" , "var" dedik , "tamam" dedi gitti. 3-5 gün sonra bir tane kadın aradı "200 tane balığın arasında 1 tane olmuş olabilir , başka kimseden böyle şikayet almadık" vs. baya konuştu "tamam" dedim zorlamadım , uğraşmadım , uğraşsam belki bir 5-10 bin alabilirdim.

• resimler uzaktan bakılınca sakat...
  • Valla hafta arası firmadan den biri ile konuştum şişenin hava almış olabileceğini içindekilerinden resimlerden anlaşıldığı kadarıyla küf olduğunu belirtti. Sİzdenalalım tahlil edelim falan dediler tahlil olacaksa tarafısz bir yerin yapmasını isterim dedim. Üretim tarihini saatini istedi daha vermedim. İşlerim çoktu ilgilenemedim. İki avukata sordum bişi çıkmaz diyolar. Noter onaylamıyo. Labratuara versen cebinden yaptıracan bi dünya para alacaklar. En temizi sanırım tüketici heyetine vermek galiba. Ben bilerek marka adı vermedim ama cok net belli anlamayan varmıki hala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heawen

İki avukata sordum bişi çıkmaz diyolar. Noter onaylamıyo.
    bunu söylemeyip satacaktın birine.

yada rakip firmalarla görüş. en iyisi.
  • Son durum ne?
  • En son ihtimal gönder firmaya maduriyetimi karşılayın falan de onlar bi koli gönderirler artık bizide görürsün
  • Amaağaan dik kafana hüplet Böyle tazminat işleriyle felanda uğraşmaya deymez.Şişeyi dök ne oldugunu anla

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araseria -- 13 Ağustos 2012; 23:47:23 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.