Şimdi Ara

Cam şişedeki zararlılar( resim eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
8
Favori
9.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar dün x bir marketten aldığım y marka meyve suyu cam şişede olanlardan birinin içinde garip şeyler var kurt , böcek , sümük belki ip ne bileyim enteresan iğrenç ne olduğunu anlayamadığım maddeler. Şişe hiç açılmamış kapalı ağzındaki naylon bile duruyor ne yapayım yada ne yapmam gerek fikri olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heawen -- 23 Haziran 2012; 20:33:56 >

• dik kafana hüplet
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry

dik kafana hüplet
    20lira vereyim sar gönder bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

20lira vereyim sar gönder bana

Alıntıları Göster
    Firmayı telefonla arayıp belirt. 1-2 kasa içecek yollasınlar. Pisliğin biri kirletmiştir içini, yıkama sırasında da çıkmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

Firmayı telefonla arayıp belirt. 1-2 kasa içecek yollasınlar. Pisliğin biri kirletmiştir içini, yıkama sırasında da çıkmamıştır.

Alıntıları Göster
    Tüketici Mahkemesine başvur.En az 10.000 lira tazminat kazanırsın.Kesin Bizde böyle şans yokki elimize bozuk ürün geçsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

Alıntıları Göster
    Kapağını açmadıysan yüzbinlerce lira tazminat kazanabilirsin. Araştır bir nette anlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

Kapağını açmadıysan yüzbinlerce lira tazminat kazanabilirsin. Araştır bir nette anlayacaksın.

Alıntıları Göster
    Yaw bura Türkiye öyle 100 binler falan vermezler bize firma bi şekilde kapatır olayı diye düşünüyorum.Belki 3 5 kasa bedava meyve suyu falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: heawen

Yaw bura Türkiye öyle 100 binler falan vermezler bize firma bi şekilde kapatır olayı diye düşünüyorum.Belki 3 5 kasa bedava meyve suyu falan

ordan gönderilen meyve sularını tekrar kafana dikmeyimi düşünüyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

ordan gönderilen meyve sularını tekrar kafana dikmeyimi düşünüyosun

yok be kardeş bir daha içermiyim ben o markayı
  • pmden at biz de içmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

pmden at biz de içmeyelim
    eğer 2 tane aldıysan tazminat almanın yolu var. Birini içip ya da döküp. İçtim hastalandım 2.de farkettim ahanda buda kanıtı gibi. Tabi bunlar tasvip etmediğimiz işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

eğer 2 tane aldıysan tazminat almanın yolu var. Birini içip ya da döküp. İçtim hastalandım 2.de farkettim ahanda buda kanıtı gibi. Tabi bunlar tasvip etmediğimiz işler

Niyetim kötü değil aslında ancak resimleri ekleyemedim bi görseniz içindekileri çok enteresan
  • quote:

quote:

Niyetim kötü değil aslında ancak resimleri ekleyemedim bi görseniz içindekileri çok enteresan

bu markayı paylaşabilir misin? Yerinde olsam yapardım. Bu zamana kadar bu pisliği mi içiriyorlarmış millete.

Bu arada tamek sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 23 Haziran 2012; 20:54:04 >
  • quote:

quote:

quote:

bu markayı paylaşabilir misin? Yerinde olsam yapardım. Bu zamana kadar bu pisliği mi içiriyorlarmış millete.

Bu arada tamek sanırım?

Alıntıları Göster
    Markayı yazabilir misin ? Birdaha içmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turboctopus

Alıntıları Göster
    Markası Tamek arkadaşlar..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Markayı pm den atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Markası Tamek arkadaşlar..

tamekten ben çocukkende böyle şeyler çıktığından bahsederlerdi. Bu yüzden bu yaşıma kadar tamek anca haberim olmadan içmişimdir.

Aşağıdada bir tane var mesela.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1061616/tamek-meyve-suyundan-yabanci-madde-cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 23 Haziran 2012; 21:02:49 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    abi o canlı nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Markayı pm den atar mısın?

Alıntıları Göster
    Bir de şu içindekiler nedir anlayabilsem
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada tamek sanırım?

Hayır bu 1 değil, 2 değil kaç kere bu tip vakalarla karşılaşıldı hiç önlem almadılar. Firmanın kendisi pislik zaten tarım ve gıda el atsa keşke bir bu firmaya.. Daha önce de yine içinde böyle garip beyaz bir şey bulmuşlardı yine bu forumdan. Merdiven altında mı yapıyorlar anlamıyorum ki..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.