Şimdi Ara

Cam şişedeki zararlılar( resim eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
8
Favori
9.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: heawen

Fiş ne alaka acılmamış iki şişe meyve suyu büyük bir alışveriş merkezinin büyük bir marketinden alınma babam fişi atmış ama iş ciddiye binerse kamera kayıtları falan çıkar ortaya sanırım.

markete gir rafa koy tekrar al fişi de alırsın
  • İlk resimde sübliminal bir şekilde kadının popo tarafını gördüm benim gibi gören varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

İlk resimde sübliminal bir şekilde kadının popo tarafını gördüm benim gibi gören varmı acaba?

Yalnız değilsin
  • quote:

İlk resimde sübliminal bir şekilde kadının popo tarafını gördüm benim gibi gören varmı acaba?

bakış açısı ne diyim
  • Sanırım TAMEK markalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen
  • x ve y'yi ifşa et bilinçlensin herkes.Artık bunu devlet bile yapıyor.
  • Önce firmayı ara veya mail at resimleri gönder. Sana büyük ihtimal sus payı olarak ürün gönderme teklifi veya bir miktar para teklifi yaPacaklardır. Tahminen 3.000 tl kadar. Biraz daha fazla verin bu olay burda kapansın dersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 23 Haziran 2012; 23:39:32 >
  • Le Cola Forever
  • şu an elinde bi hazine tutuyosun genç bunu doğru kullanıp güzel para alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Markası Tamek arkadaşlar..

Yanlış hatırlamıyosam bu sene başındada galiba marka yine tamekti. Bi mühendis antalyada aldığı kutu tamekten ıslak mendil çıkmıştı.

• Tamek oldugunu anlamadik dimi bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: tranko buskas

şu an elinde bi hazine tutuyosun genç bunu doğru kullanıp güzel para alabilirsin

Ne güzel söylüyosun Bi yolu yordamı varmı bildiğin pm den tavsiyelerini alabilrim. Bide genç demesek 4 10 luğum yaw
  • quote:

Herkese selamlar dün x bir marketten aldığım y marka meyve suyu cam şişede olanlardan birinin içinde garip şeyler var kurt , böcek , sümük belki ip ne bileyim enteresan iğrenç ne olduğunu anlayamadığım maddeler. Şişe hiç açılmamış kapalı ağzındaki naylon bile duruyor ne yapayım yada ne yapmam gerek fikri olan varmı ?

Direk dava aç ölebilirdim falanda yapmazsın :Dİsteyenlerden birine gönder

• quote:

quote:

şu an elinde bi hazine tutuyosun genç bunu doğru kullanıp güzel para alabilirsin

Ne güzel söylüyosun Bi yolu yordamı varmı bildiğin pm den tavsiyelerini alabilrim. Bide genç demesek 4 10 luğum yaw

yaş ortalamamız genelde düşük olduğundan genç diye atladım hocam

önce tamek e bi mail atmanda vs fayda var diye düşünüyorum olayın üzerini kapatmak için sana illa ki para teklif ediceklerdir. veya uğraşırım ben diyosan kutunun açılmadığını vs noterden artık nerden oluyosa tasdik ettirip dava açabilirsin. 100binlik bi para olmasa da hatrı sayılır bi para alıcağını düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

yaş ortalamamız genelde düşük olduğundan genç diye atladım hocam

önce tamek e bi mail atmanda vs fayda var diye düşünüyorum olayın üzerini kapatmak için sana illa ki para teklif ediceklerdir. veya uğraşırım ben diyosan kutunun açılmadığını vs noterden artık nerden oluyosa tasdik ettirip dava açabilirsin. 100binlik bi para olmasa da hatrı sayılır bi para alıcağını düşünüyorum

İligli firmaya mail attım bakalım döneceklermi. Pazartesi sabahı bakıyım notere gitmeyi düşünüyorum. Şişenin acılmadığını tescillemek için

• dayıma gimadan bozuk dondurma satmıslar hastanelik oldular gima dava açmayın diyip 2.000 tl vermiş. dava açsa 20-30 bin tl alacağını söylediler tabi iş işten geçmişti alışveriş yaptığı fişi 2.000 tl karşılığında almışlar gimadan. dava aç fişi de sakla hayırlı işler.
  • sakın gidip aldıgın markete goturme verdgn parayı geri verirler arkadaslarnda dediği gibi git notere tastiklettir ya da muşteri hizmetleri ile görüş
  • Protein onlar hüplet gitsin

İçmezsen temizinden 5000 tl veririm.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.