Şimdi Ara

Cam şişedeki zararlılar( resim eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
8
Favori
9.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son kullanma tarihi nedir? merak ettim.
  • 1250TL teklif ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

1250TL teklif ediyorum.

1250 oldu yokmu artıran
  • ıyy böğk bana çıksa o varya paraya para demem bi arkadaşa kolanın içinde marka vermiyim hap çıkmıştı dava açmıştı ama sonucunu öğrenememişştim
  • İçinde böcek kurt vs varsa organiktir rahatça içebilirsin :)
  • Belli ki fabrika da Citi'nin akrabalar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altotito

İçinde böcek kurt vs varsa organiktir rahatça içebilirsin :)

+10
  • yurt dışında olsaydın şimdiye hayatının geri kalalını rahat geçirecek kadar tazminat alırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

ıyy böğk bana çıksa o varya paraya para demem bi arkadaşa kolanın içinde marka vermiyim hap çıkmıştı dava açmıştı ama sonucunu öğrenememişştim

Arkadaşın parayı vurup ortadanmı kayboldu yoksa para vermemek için ortadanmı kaldırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: heawen

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

ıyy böğk bana çıksa o varya paraya para demem bi arkadaşa kolanın içinde marka vermiyim hap çıkmıştı dava açmıştı ama sonucunu öğrenememişştim

Arkadaşın parayı vurup ortadanmı kayboldu yoksa para vermemek için ortadanmı kaldırdılar

bilmiyorum valla sesi soluğu çıkmıyo daha yeni bi olay 2 aylık arıyorum açmıyo

• 3.000 lira verim şişeye fişiyle beraber gönder
  • Yahu ne cahiller var bu tamek'e özgü bi harekettir. Geleneksel olarak meyve suyunun içine bi yavru fare atılır. Siz hiç akrepli kurtçuklu tekila görmediniz mi. Dostum sen fark etmeden özel üretim şişesinden almışsın. Çok para verdiysen yazık olmuş ama bence aç iç, bebek fare kuyruğunu da bardağa at, uğur getirir.
  • FİŞ VAR İSE ABARTMIYORUM 2 BİN LİRA VERİM İSTANBUL İÇİ ELDEN ALIRIM
  • direk fare yav :(
  • marka ifşa ette herkez bilinçlensin
  • Marka ver bakalım pmden.
  • şansa bak ayıplı ürün tazminat aç yol firmayı amerikada birisi çamaşır makinesinde köpek yıkanmaz ibaresi yok diye köpeğini yıkamış ve köpek ölmüş tazminat açmış ve adam fena para kaldırmış
  • Fiş ne alaka acılmamış iki şişe meyve suyu büyük bir alışveriş merkezinin büyük bir marketinden alınma babam fişi atmış ama iş ciddiye binerse kamera kayıtları falan çıkar ortaya sanırım.
  • Bu meyve suyu tamek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi birşey yapmak istiyorsan notere git ilk önce. Açılmadığı, içinde parçacıklar olduğunu tastiklettir. Sonra daya davayı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.