Şimdi Ara

Cam şişedeki zararlılar( resim eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
8
Favori
9.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takibimize alalım bakalım konuyu, ne olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

takibimize alalım bakalım konuyu, ne olacak..

gidip yenisini alacak ne olacak
  • Noldu dava açmadın mı hala
  • Şişe Analize gider (hıfzıssıhha ya ) orda çıkar ne olduğu ama canlı olduğunu düşünmüyorum çünkü o ph değerinde hiç bir canlı yaşayamaz (tabi tarihi geçmemiş veya sürekli güneş altında durmamış ise ) ama sonuçta firma senden özür diler ve 1 koli meyva suyunu alırsın özür olarak bence tazminat falan hikaye burası Türkiye fazla film seyrediyoruz :)
  • en dogal lezzetli seftali suyunu bunlar yapardi.. o kadar dogal ki tirtillari kurtcuklari ayiklama geregi duymuyorlar.. orada meyveleri 'ayiklayan' biriyle konusmustum.
  • hacı hiç düşünme dava aç. 10000 lira alırsın bence
  • şu kapağın da fotoğrafını koysana bi?! bizi yemiyon dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

şu kapağın da fotoğrafını koysana bi?! bizi yemiyon dimi?

yok birader emin ol yemiyorum
  • Hocam, tamek sana bi koli meyvesuyu teklif ederse falan de ki zaten sizinkilerin içinden böcek çıkıyor ben meyvasuyu istemiyorum bence para iste
  • Tameke göndereceğine rakip firmalarla iletişime geç. Onlar istediğin parayı verir. Ve medya destekleri de olduğu için bunu yayarlar, tamekin satışları düşer..adamlar batar.binlerce insan işinden olur.. ve bu günahlarla cehennemi boylarsın
    Ya da
    Tamekle iletişime geç.3-5 bir şey verirlerse ya da iplemezlerse onlara "istediğim parayı vermezseniz rakip firmalara gönderirim" de. yine vermezlerse rakip firmalarla iletişime geç ve onlara sat.
    Ya da
    Notere git dava açılsın 3-5 bir şey alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Tamda bugün Tamek Şeftalili meyve suyu içmiştim, üstüne de konunu gördüm çok güzel oldu.
    Bu meyve sularının hiçbir markalısını içmemek lazım aslında.

Afiyet olsun.
  • tamekse koy sepete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protein onlar protein.
  • arkadaşlar kabzımallık yapmış ve meyve suyu fabrikalarına giden "meyve"leri bilen birisi olarak söylüyorum kayısı ve şeftali suyu içmeyin , her ne kadar temizlense ayıklansa hatta kaynatılsa ph ı bilmem kaç olsada, giden meyveleri görseniz bir daha içmezsiniz herhalde . En içilebiliri vişne suyudur. Sadece vişne suyu "sofralık" vişneden yapılır , diğerleri Allah ne verdiyse..... Not böyle dememe rağmen bende kayısı ve şeftali suyu içiyorum ara sıra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 24 Haziran 2012; 14:37:40 >
  • Mahkemeye ver kesinlikle.
  • beats audio tüm serisi + arabam + babamıın yazlık evine verirsen alırım kardeşim
  • Takip.
  • Her mesaji okuyamadim birisi belorttimi bilmiyorum ama eger ki tamekten gorevli birileri gelirse sakin ola siseyi adamlarin eline vermiyesin . . Yanlislikla ya kapagi acarlar ya siseyi dusururler hicbir iddian kalmaz . . Bedava bir koli meyve suyunu bile goremezsin . . Ama bi avukatla kpnusursan noterlettirirsen kapaginin kapali oldugunu falan bu defa sana ciddi para teklifiyle geleceklerdir . . Bir tanidiktan dinlemiatim de sise meyve suyu dagitimi yapan genellikle boyle durumlarda en cakal muhendis veya satis temsilcilerini yollayip dedigim gibi bi katekulliye getirip siseyi imha etmeye calisiyorlarmis cunku tazminat olayi abd deki gibi olmasa da iyi paralar getiriyor bizde de . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heawen

quote:

hocam hala mahkemeye vermediysen ürünü bana yolla 1500Tl verim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiotor

quote:

Orijinalden alıntı: heawen

quote:

hocam hala mahkemeye vermediysen ürünü bana yolla 1500Tl verim sana

aman hocam millet bmw teklif ediyo sen ne diyon

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.