Şimdi Ara

Çam Terebettin Yağı 3.95tl ŞOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
5.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eznevita Çam Terebentin Yağı 50 Ml - CEPTE ŞOK
    https://www.ceptesok.com/eznevita-cam-terebentin-yagi-50-ml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 28 Ocak 2019; 9:12:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saç dökülmesine kepeğe faydalıymış seyreltilerek kullanılması gerekiyormuş alalım teşekkürler 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Saç dökülmesine kepeğe faydalıymış seyreltilerek kullanılması gerekiyormuş alalım teşekkürler 👍
    Seyreltilerek nasıl kullanılır

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Seyreltilerek nasıl kullanılır

Alıntıları Göster
    Şampuana katıp kullanabileceğiniz gibi haftada 1 kez dogrudan sac diplerinize masaj yaparak uygulamanız da sac dokulmesine iyi gelebilir. Şampuan olarak da tresan ısırgan otlu tavsiye edebilirim.

Ekleme: Kullanım esnasında mümkün oldugunca saclarınınızda kalmasına ve saçınızı geç durulamaya özen gösterin ki, daha çok fayda göresiniz. Hemen köpürtüp durulamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 27 Ocak 2019; 16:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Şampuana katıp kullanabileceğiniz gibi haftada 1 kez dogrudan sac diplerinize masaj yaparak uygulamanız da sac dokulmesine iyi gelebilir. Şampuan olarak da tresan ısırgan otlu tavsiye edebilirim.

Ekleme: Kullanım esnasında mümkün oldugunca saclarınınızda kalmasına ve saçınızı geç durulamaya özen gösterin ki, daha çok fayda göresiniz. Hemen köpürtüp durulamayın.

Alıntıları Göster
    hocam 50ml den ne kadar şampuana katmalıyız ?
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Eskiden daha ölçülü ve bilerek kullanıyordum. Şimdi şampuanı biraz kullanıp üstte yer açılınca hepsini şırıngayla şampuanın, şişenin degil, şampuanın içine enjekte edip çalkalıyoruz. Kıvamı iyice sıvılaşıyor zaten. Tercihen 2 güne bir yıkıyoruz saçlarımızı..

• superminator S kullanıcısına yanıt
    ne yararını gördünüz gözle görülür değişiklik olarka?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Şimdi pek düzenli kullanamıyorum. Ama önceki dönemlerde saç dökülmesinin azaldığını rahatlıkla söyleyebilirim. Terebentin zaten saç dökülmesine iyi gelen birşey. Emin olmak için terbentini saçınıza iyice yedirip, en az yarım saat bekledikten sonra yıkayın. Elinizle saçlarınızı yokladığınızda muhtemelen daha az saç gelecektir elinize. Unutmadan, kokusu çok ağırdır.

• superminator S kullanıcısına yanıt
    Bir çok yağ badem yağı gibi hep saç dökülmesine iyi geliyor. Bunun yerine tek tek kullanmak yerine topluca yağları karıştırıp sürmek daha mantıklı değil mi?
  • Badem yağını 2 kalıp yeşil zeytinyağlı sabunu rendeleyin badem yağı 50 ml küçük şişe üzerine dökün. 2 şu bardağı da doldurduğunuz bidonu yamultmayacak sıcaklıkta sıcak su ekleyin ara sıra çalkalayın sabun eriyince süper bir şampuan oluyor hem de doğal.

• RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Aslında öyle bir karışım tarifi de vardı elimde ama yıllar önceydi. Şimdi elimde sadece terebentin kaldı. Onu da pek düzenli kullanamıyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Bir çok yağ badem yağı gibi hep saç dökülmesine iyi geliyor. Bunun yerine tek tek kullanmak yerine topluca yağları karıştırıp sürmek daha mantıklı değil mi?
    Bence gerek yok bu yağı alın hesaplı zaten çoğu yerde fiuat çok yüksek. Şampuana katın kullanın. Ben de aldım

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Yüksekte ben uyguna alıyorum sıkıntı olmuyor. Tek yağ bence yetersiz kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Yüksekte ben uyguna alıyorum sıkıntı olmuyor. Tek yağ bence yetersiz kalır.
    Bence gerek yok. aktarcılar sever birçok yağı karıştırmayı.
  • 400 ml sampuan icine 100 damla olarak damlatip sampuani karistirin,1 gun dinlenmeye birakin ve kullanin ben 4 senedir hep bu sekilde kullanirim,cok memnunum tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hocam 50ml den ne kadar şampuana katmalıyız ?

Alıntıları Göster
    20-30 damla

• quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Şimdi pek düzenli kullanamıyorum. Ama önceki dönemlerde saç dökülmesinin azaldığını rahatlıkla söyleyebilirim. Terebentin zaten saç dökülmesine iyi gelen birşey. Emin olmak için terbentini saçınıza iyice yedirip, en az yarım saat bekledikten sonra yıkayın. Elinizle saçlarınızı yokladığınızda muhtemelen daha az saç gelecektir elinize. Unutmadan, kokusu çok ağırdır.
    Kokusu çam kokusu gibi ama kokusu bana ağır gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

400 ml sampuan icine 100 damla olarak damlatip sampuani karistirin,1 gun dinlenmeye birakin ve kullanin ben 4 senedir hep bu sekilde kullanirim,cok memnunum tavsiye ederim
    Ne gibi faydalarını gördünüz?

• Direk saca uygulamanin yanlış oldugu soyleniyor ben genelde şampuana katıyorum ornek 250 ML 25 damla 500ML 50 damla seklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Ne gibi faydalarını gördünüz?

Alıntıları Göster
    sac guclendi ve kalinlasti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.