Şimdi Ara

Çam Terebettin Yağı 3.95tl ŞOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
5.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 ay saça iyi gelen yağları kullandım. hiç bir değişim olmadı . paranızı çöpe atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

400 ml sampuan icine 100 damla olarak damlatip sampuani karistirin,1 gun dinlenmeye birakin ve kullanin ben 4 senedir hep bu sekilde kullanirim,cok memnunum tavsiye ederim
    Hocsm ben 250 mo şampuana yarısını döktüm fazla kattım sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat ! Eznevita aksuvitalin ucuzluk yağ oranı az 2. kalite malıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Dikkat ! Eznevita aksuvitalin ucuzluk yağ oranı az 2. kalite malıdır.
    Yani.Ürün kalitesiz mi hocsm

• quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

ne yararını gördünüz gözle görülür değişiklik olarka?
    tresan diye markanın sarımsak yada ısırgan özlü şampuanın içerisine 4/5 damla damlatarak yaklaşlık 5 aydır kullanıyorum evlendikten sonra eşim bu şekilde uygula dedi hani gerçekten sacsız bölge tam tepede saçlar cıkmaya başladı yaklaşık 10 senedir mahalledeki cocukluk arkadaşım olan kuaför bile fark etti nasıl yaptınız dedi aynen dediğim gibi trasan+terebet mis gibi =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocsm ben 250 mo şampuana yarısını döktüm fazla kattım sanırım

Alıntıları Göster
    evet fazla olömuş sanırım,bir 250 daha sampuan alıp hepsini bir karıştırsan daha yararlı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Direk saca uygulamanin yanlış oldugu soyleniyor ben genelde şampuana katıyorum ornek 250 ML 25 damla 500ML 50 damla seklinde
    Hocam acaba bu marka nasol aldık ama kalitesini bilmiyorum sizce.iyi midir

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdemStar

tresan diye markanın sarımsak yada ısırgan özlü şampuanın içerisine 4/5 damla damlatarak yaklaşlık 5 aydır kullanıyorum evlendikten sonra eşim bu şekilde uygula dedi hani gerçekten sacsız bölge tam tepede saçlar cıkmaya başladı yaklaşık 10 senedir mahalledeki cocukluk arkadaşım olan kuaför bile fark etti nasıl yaptınız dedi aynen dediğim gibi trasan+terebet mis gibi =)

Alıntıları Göster
    Hocam nevita da asuvitalin ürünymüş ama kalitesi nasıldır sizce? ya da başka bir marka mı almalı?
    linktekilerden birini mi yoksa bu da yeterli olur mu?

• kepek yüzünden kafayı yiyodum aylardır başka bir markanın çam terebentinini alıyorum, yarısını şampuanı boşaltıyorum, kepek felan kalmadı, arada bir oluyo o kadar
  • Şimdi zeytin yağlı sabun ile karışım mı yapalım yoksa şampuana mı katalım? Sonuçta şampuan kimyasal nir madde. Bende de var saç problemi. Yaklaşık 4 yıldır şampuan kullanmıyorum. Duru marka yeşil büyük sabun alıyorum. Ama ilk defa duydum çam terebentin yağını. Ama denemek isterim. Yeter ki eldeki saçlara bari sahip çıkalım 😢

• Tresan şampuan bime geçen hafta geldi 19.90a

• arkadaş bu neyin kafası yağ

anladığım kadarıyla bu bahsettiğiniz yağ saçlara iyi gelen bir yağ diğeride saçları döken bir deterjan (sizin tabirinizle şampuan) bu yağı bizim saç deterjanına katıp kafa, saç vs bunlarımı yıkayacağımıza aktardan bıttın sabunu defne sabunu zeytinyağlı kalıp sabunları alsak daha mantıklı değil mi??? hem şampuanın zararlı maddeleri vücudumuza temas etmeyip belkide kanımıza karışmayacak hatta orada deterjan kalıntıları bırakmadığı için daha sağlıkllı olacağız. biri aydınlatırsa sevinirim. bu arada bıttın sabunu ve defne sabunu kullanıyorum.
  • Seyrek saçları gürleştiriyor.Yıllardır kullanırım.Şu an hunca defne&sarmısaklı şampuanla kullanıyorum.
    Deneyin birşey kaybetmezsiniz

• bunu süt dana boynuzu yağı ile kafaya sürenin saçı en az %62-64 çoğalıyormuş.

kesin bilgi yayalım.

yanlız kabızlığa hiç iyi gelmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 1 Şubat 2019; 12:26:26 >
  • takip...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.