Şimdi Ara

Camaro ve a6,5.20,e250 karmaşası ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sırf sorun vergi olsa neden Avrupa da göremiyorum?
  • Türkiye için üretilen bir otomobili ABD'de astronomik fiyatlarla satın,sonra tartışalım bunu.

Işçilik zayıf,malzeme kalitesi vasat,giderleri dudak uçuklatir.Buna rağmen fiyatı evlere şenlik.Kim neden alsın ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orijinalden alıntı: emreq

Amerikada bile cok satmiyor burda niye satsinki ;)

amerikada her koseden bir camaro ciktigini soyleyebilirim. aksine mustang kadar cok satilan bir arac.

California ve nevadada gormedim, hangi eyaletin kosesinden cikiyo bilemem tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Amerikada bile cok satmiyor burda niye satsinki ;)

amerikada her koseden bir camaro ciktigini soyleyebilirim. aksine mustang kadar cok satilan bir arac.

California ve nevadada gormedim, hangi eyaletin kosesinden cikiyo bilemem tabi

iyi bildigim guney eyaletlerinden ornek vermek gerekirse ayni sinifta bir tane mersedes ya da bemve gorene kadar 20-30 tane camaro ya da mustang gorebilirsin.
  • bende mercedes, bmw ve japon agirlikli oldugunu gordum. Her kose basindan prius ciktigini gordum mesela. Camaro aylik 6700 civari satis yapmis, mercedes e class 5600, c class 7000 e yakin satmis amerikada. Mercedes ayda 28000 arac satmis. Gecen ay Bmw 3 6700, 5 serisi 5300 satmis. Kose basindan c class veya 3 serisi cikma ihtimali daha cok anliyacagin. Prius da 20.000 civari satis yapiyormus onu da belirteyim. Senin gordugun yere ozel bir durum olsa gerek, yok oyle bisey yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreq -- 28 Ekim 2012; 11:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

6.2 litre camaronun yıllık vergisi 17.443,00 TL

Bir alt dilimden vergisi ödeniyor yani 10.658 TL.
  • şirekt sahipleri alabilir anca bu tarz arabaları, hatta almak zorunda oluyorlar nerdeyse, o araç vergilerini vergiden düşüyorlar..
  • Camaro basit bir araba çünkü diğerleri daha lüks ve sedan tabi vergide büyük bir etken.
  • Camaro spor sınıfta cok uygun fiyatta eyvallahta 5senede 80bin vergi odersin arabaya.160ı ona verene kadar d e sınıflarından araba seçer artanlada pontiac trans am alır haftasonu da onunla gezerim

• Kısaca saydığın araçlara göre Camaroyu yürütme maliyeti çok daha yüksek
  • Herkesin yorumunu okuyorum ve ilgi ile okuyorum yalnız yorum yazarken işçiliği katmak bana mantıksız geliyor çünkü avrupa ve asyayı bilmem ama Amerikanların özellikle SS versiyonlarında 0 teknoloji + donanım ammavelakin yüksek kalite(görsellik, geçmişten günümüze hala güncellik mi desem yoksa beğeni mi) tasarım (kişiden kişiye değişebilir ama tüm dünyada başka markaların hayranları dahi amerikanlara hasta olanlar çoktur kasalarına zaten klasik dendiğinde ilk akla gelenler amerikan olmak kaydı ile ingiltere dir.) Demek istemem Amerikanlar SS modellerinde KASA + HIZ ön plandadır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.